Foto: Krvácení a pozitivní test, proč

136
27.11.25 07:37

Krvácení a pozitivní test, proč

Testovala jsem každý den, slabší duchy, všechno stejný.
Až na včerejšek a dnes, čárka vyskočila hned. Dnes ráno jasnější a žádný duch.
Jenže po utření krev.. tak nechápu, dostala jsem normálně menstruaci? A proč mám čárku silnější než včera? To by už neměla být žádná ne?
Ms meškála 6 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14731
27.11.25 07:50

To může být nidace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.11.25 07:59
@Janča6 píše: Více

Nidace 6 dní po termínu MS? 8o To by musela mít ovulaci někdy v době termínu MS 8o Takže nidace těžko. A v době nidace by neměla pozitivní testy ani duchy.

Zakladatelko, test je nějaký podivne zabarvený, navíc to vypadá na Mamatest, ten je vysoce nespolehlivý a není to jasná čárka, spíš duch. Pravděpodobně biochemické těhotenství. 6 dnů meškání, to by už měla být čárka minimálně silná jako kontrolní. I tak držím pěsti, naděje umírá poslední :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.11.25 08:03
@Catalinn píše: Více

Děkuju, test jsem vyfotila hned po namočení a pak po uschnutí. Nevím co si o tom myslet no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
27.11.25 08:13

Ty testy mají rozpitý barvivo, navíc evidentně mamatesty, který dělají falešný čárky. Tohle nejsou pozitivní testy a ty jsi evidentně dostala menzes. Je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
27.11.25 08:21

@Mag1996 zajdi si na krev a až půjdeš kolem lékárny, tak si kup Ascuritin, možná po tom přestaneš krvacet, pokud jsi vážně těhotná. Ale jestli meskas 6 dni, tak by to musela být výraznější čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.11.25 08:54

Je mi lito, ale tohle urcite neni pozitivni test… Delala jsem si vzdy mamatesty a vzdy byli spolehlive a i i duch v prvnich dnech byl vice videt a druhy den uz dalnice jak… Tak snad priste :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
27.11.25 09:31

@Mag1996 i ja s pozdnejsima nidacema jsem mela 6 dni po terminu jasny test. Tohle je carka tak na termin. Po tydny zpozdeni by jsi ji mela videt dost zretelne skoro stejnou jako kontrolni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
Vyberte den vaší ovulace:

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital