Krvácení a špinění mimo MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
16.7.21 20:59

@Missaanek Mohla bych se zeptat, jak to dopadlo? Bylo neco, co ti pomohlo? Jsem v tuhle chvili ve stejne situaci. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.8.21 11:25
@Elishka píše:
@Missaanek Mohla bych se zeptat, jak to dopadlo? Bylo neco, co ti pomohlo? Jsem v tuhle chvili ve stejne situaci. Dekuji.

Ahoj, předem se omlouvám za zpožděnou reakci. Musím říct, že už je to dlouhá doba a dost se toho událo. Na špinění mi gynekolog předepsal norethisteron, ale jelikož brání ovulaci, tak to nebylo řešení pro mě, protože jsem chtěla otěhotnět. Co mi krátce pomohlo byla kombinace bylinek, které mi doporučila léčitelka, pila jsem z té směsi každý den čaj a špinění bylo buď krátké, slabší anebo vůbec. Pila jsem to asi půl roku, nicméně pak jsme aktivně začali řešit těhotenství za pomoci asistované reprodukce, tak už jsem to neřešila…jakmile jsem do sebe začala cpát hormony horem spodem, tak špinění zmizelo…mám za sebou několik neúspěšných transferů, další vyšetření a vypadá to, že se našla příčina, ne špinění, ale proč nemůžu otěhotnět přirozeně. V současné době mám sice pozitivní TT, ale čekám, zda těhotenství bude úspěšné. Takže jsem ti asi moc nepomohla. Špinění je zatím největší opruz, který jsem měla a doufám, že už se mi nikdy nevrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 19:52

Slabe spineni po pohl. Stylu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat s přítelem jsme měli pohlavní styk a po něm když to řeknu takhle blbě( když jsem se utřela) tak jsem viděla takové slabé špinění a fakt miniaturní červené jakoby tečičky antikoncepci užívám, když jsem šla ale čůrat nic na papíře nebylo, dále mě trochu bolel vaječník a podbřišek, včera jsem byla na gynekologii na prohlídce co se dělá jednou ročně vzala stěry ale výsledky prej do 14ti dnů a také mě prohlídla ale řekla že je všechno v pořádku že nevidí problém tak jestli má někdo s něčím takovým zkušenost budu ráda za odpověď.:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa