Krvácení a sraženina v 8+1 týdnu těhotenství

24
28.2.25 10:41

Krvácení a sraženina v 8+1 TT

Ahoj zajímalo by mě, po půlnoci jsem šla na záchod a hned spát (vůbec jsem se nedívala na toaletní papír, ani do záchodu - byla jsem polospící) a ráno když jsem šla znovu, tak jsem se utřela a vidím krev, pak znovu a vidím docela dost velkou krevní sraženinu.
Gynekoložka mi řekla, že jakmile nastane krvácení, zajít hned na kontrolu - moje bohužel zrovna nebyla v práci, tak jsem musela na gynekologii do nemocnice.
Tam se zjistilo, že je vše v pořádku a srdíčko tluče. Předepsala mi Utrogestan.
Ještě bych chtěla zmínit, že s plodem tam byla i neškodná cysta.
Jen mě zaráží stále ta stráženina (nebyla nejmenší), kdy jsem se dočetla, že to není moc dobré znamení.
Vím, že nejste doktorky a měla bych věřit doktorce, že je vše v pořádku…ale nedá mi to.
Měl někdo takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
28.2.25 15:03

Řešili jsme také v podobném období hematomy, dostala jsem globule a ještě injekce. Bylo to buď-anebo. Vzhledem k náročnosti práce jsem byla na neschopence. Lekar mi nařídil klid na lůžku, opravdu jsem jen ležela. Na 1. screening prý již nic nebylo.
Snaž se co nejvíce odpočívat, nic nenos, žádné stresy zbytečně, budeš teď na pozorování a máš léky, mělo by se snad podařit. V pripade jakych obav muzes volat lekari, kontroloval by rodidla bezne i ultrazvukem. Muzes vyuzit i gyn. pohotovost.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.2.25 15:19

Já právě hematomy nemám, nic neobvyklého tam neviděla, srdeční odezva naprosto v pořádku…tak snad a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.2.25 15:21

Tak hlavně v klidu, u těch hematomu to bývá nebezpečné, třeba se jen něco rozpínání a praskla cevka, i to se děje.
Leky máš a kdyby něco, zajedes si. Bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí