Krvácení během cyklu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
1.12.05 14:06

Krvácení během cyklu

Ahoj holky,
už 1 rok se snažím otěhotnět. Po vysazení HA jsem se ale opakovaně léčila s kvasinkami a se zánětem močových cest. Teď už bych snad měla být v pořádku ale.................. už párkrát se mi stalo, že jsem cca 3 dny před MS slabě krvácela ( hodně světle červená krev ) bez jakýchkoliv příznaků bolení břicha apod. jak při běžné MS.
No a poslední cyklus se slabé krvácení opakuje už od 17 DC prakticky po 3 dnech ( mezi tím špiním ) až doteď kdy jsem 32 DC.
Stalo se to některé z vás ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
1.12.05 16:24

Ahoj,

zkušenosti s tím nemám, ale myslím, že může jít o špatnou funkci žlutého tělíska. Rozhodně se zmiň o tom před Dr.,určitě poradí a případně na:,–(í nějaké hormony na upravení.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.12.05 20:07

ahoj
me se to stavalo po vysazeni HA. A pred tremi mesici, kdyz jsem asi mela cystu, to jsem docela casto spinila.
Ale po roce to asi fakt muze byt slaba funkce zluteho teliska. Zkus taky merit teploty.
Rozhodne se s tim pokus neco delat. Hlavne kvuli psychice, me to docela lezlo na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.12.05 07:22

Holky dík za odpověď.
K Dr. jsem objednaná 13.12., ale pokud nedostanu MS, tak zajdu dřív.
V podstatě po celou dobu kdy jsem vy:,–(ila HA mám nějaké problémy a dvakrát už jsem dostala Clostylbegyt, po kterém jsem měla vždy ukázkový cyklus bez špinění.
Tak mám asi fakt ty hormony nějaké rozhašené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
2.12.05 08:18

Ahoj - vlastní zkušenost nemám, ale kamarádce se takto projevovaly PCO. Cysty ji začaly trápit dva roky po porodu v důsledku vysokého prolaktinu. Utíkej k dr.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.12.05 09:30

Tak jsem byla včera u Dr. a můj problém je zčásti vyřešen. Jsem totiž těhotná.
To krvácení je samozřejmě spojeno s nedostatečnou funkcí žlutého tělíska, ale naštěstí před 4 dny přestalo a přestala jsem i špinit.
Doktor mě uklidnil, že se nic neděle, mimčo má 3,03 mm což je naprosto v normě. Dal mi injekci na „udržení“ a předepsal Duphaston.
Zítra mám jít opět na kontrolu tak se na vše pořádně vyptám. Včera jsem z toho byla totiž totálně rozhozená ( kdo by nebyl po ročním snažení ) a úplně mi vypnul mozek, takže jsem nebyla schopná vstřebat do sebe žádné informace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
7.12.05 09:36

:D :D :D no vidíš, to nikoho nenapadlo :D tak moc gratuluju a at brouček roste jak má.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.12.05 09:53
elda píše: :D :D :D no vidíš, to nikoho nenapadlo :D tak moc gratuluju a at brouček roste jak má.elda

Moc díky.
Paradox je, že ani mě samotnou to nenapadlo a přitom jsem skoro každý měsíc předtím kupovala těhotenské testy a pořád se sledovala. :roll:
Jediné příznaky které jsem měla byla nateklá a na dotyk bolestivá prsa, jenže to jsem měla i předtím, snad jen ne tak intenzivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkyyyy
4.7.13 12:30

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenost s tím že pár dní před očekávanou ms se u vás objevilo slabé růžové krvácení? byla to hodně světlá krev a bylo jí malinko jen na toaleťáku při utření, myslela jsem si že už je to ms ale ono pak už nic.

• Citovat
  • Upravit
6230
4.7.13 15:29

Mně se to stalo po vysazení HA (nejprve jsem to několik měsíců nedostala vůbec, pak jsem místo MS špinila v kuse třeba tři týdny atd… nakonec když začala chodit MS, tak jsem vždycky mezi cykly špinila (nebylo to ovulační krvácení). Po čase se cykly upravily. Dítě jsme ještě nechtěli, tak jsem to moc neřešila. Být tebou, měřím si bazální teplotu ať víš, jestli tvůj cyklus funguje jak má (jestli máš ovulaci) a požádám dr. o UTZ, jestli nemáš cysty (já neměla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí