Věštění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
431
25.11.05 19:55

Věštění

Ahojky všem 8) .Moc by mne zajímalo,jestli ke svému snažení používáte nějakou metodu věštění.Stejně jako já.Jestli navštěvujete léčitele,kartářky,astrology.. Věnuji se kartám,astrologii,.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.11.05 21:15

Ahojky já si nechala od kamarádky vyložit z ruky, vykládala mi už na škole a všechno jí vyšlo, řekla mi že budeme mít určitě dvě děti a že možná bude i třetí :-) ovšem karty by řekly asi víc nechceš mi vyložit? :-) Zlatka

• Citovat
  • Upravit
431
25.11.05 21:51

Zlatko díky za odpověď.Já tak nějak kolem všeho tohohle opatrně obcházím.Když chce kamarádka vědět něco konkrétního,mrknu na ni.Ale takhle na dálku a neznámý človíček..mám strach…ale zase můžu říct,že co se lidí kolem mně týče,karty mluví.Ale jakmile se zeptám na sebe..hromy blesky na mě hází :wink: Mám hrozně silné intuce,až je mi to někdy na obtíž a tak se většinou všechno dozvím už,napřklad,před výsledkem krve…z tušení.papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.11.05 21:58

Ahojky Wel, já bych taky měla zájem a můžu klidně o sobě i něco napsat, tak stačí říct. Opravdu bych to ráda zkusila a je mi jedno, jestli se to třeba nepovede a nebo si nevěříš, zkusit se to může ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.11.05 22:03

…snad mě za to někdo neodsoudí…myslela jsem,že se potkám s nějakými hodnými čarodějkami…přesto…vím..taky jsem snažilka…a chytám se čehokoli.Prosím zatím konkrétní otázku.Ale upozorňuji.Někdy kartičky mluvit nechtějí a někdy nemůžu mluvit já!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.11.05 06:26

ahoj Welinko,
pro zajímavost je to jistě dobrá metoda.
Ale já jsem taky byla před dvěma lety u kartářky a ta mě odhadla naprosto přesně. Jediná věc, kterou se nestrefila - následující rok budu mít úspěch v práci, ale děti žádný.....prostě je tam neviděla - bylo to pro mě jako pro snažilku dost krutý…
No a dopadlo to tak, že ten následující rok jsem otěhotněla s klukem jako bukem a ta práce dopadla teď :twisted: Takže se to jaksi přeházelo.
A to na karty hodně věřím, sama je vykládám a používám je k takový „psychohygieně“ nebo jak to říct. Prostě místo k psychologovi jdu k balíčku tarotových karet :wink:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.11.05 06:29

Ahooj já bych také velmi ráda pokud by se ti do toho chtělo si nechala něco vyvěštit,pokud by se ti do toho chtělo písni děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.11.05 09:14

Huráááááá :P …Nikino přesně takhle jsem to myslela.Jestli někomu z vás karty předurčily mímo,… Mně kartářka tvdila,že teď už to 100% bude,…celé 3roky.Přitom ve všem ostatním se na 100% trefila.Tak jsem z toho vyvodila,že prostě o mimískovi nemám právo vědět.Astroložka mi řekla o Saturnu,který se mi u miminka promítá-a jednoznačně to znamená,že miminko si musíme vybojovat a jít pevně za svým cílem.Tím se řídím a věřím tomu,že,ikdyž jsem mnohokrát šlápla vedle,IVF je tím pravým ořechovým.Nějak to vnitřně cítím. 8) A proto se na IVF moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.11.05 18:15

Ahoj holky, moc vás zdravím. To, co tady píšete, je rozhodně zajímavý. Taky jsem chtěla jít ke kartářce, ale mám strach. Čekáme na mimi už skoro 4 roky. Moc bych chtěla slyšet, že už se v nejbližší době dočkáme!!! Ale mám strach, že právě toto neuslyším.
Nemáte některá zkušenost s léčitelem?
Dostala jsem tip na léčitelku od své kamarádky. Chystám se k ní tento týden. Nevím, co mě tam čeká. Ale snad mi pomůže dostat se do psychické pohody. To bych fakt potřebovala.
Tak se mějte a všem držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
27.11.05 19:33

...

Ahojky,

já jsem byla u kartáře minulý rok v srpnu… Musím tedy říct, že ač mne svým přístupem příliš neomráčil, zatím všechno, co mi řekl, je 100% pravda…

Mimo jiné (… a to předesílám, že se mi o nějakém (ne)plánovaném rodičovství ani nesnilo… prostě jsem zrovna „budovala kariéru“ …) mi řekl, že na přelomu května a června tohoto roku ZÁSADNÍM ZPŮSOBEM změním práci :D 8O :D

A co byste řekly … 31.5.2005 se nám narodil Pavlík … otěhotněla jsem v září. :lol:

Takže se k němu chystám zase … třeba mi opět něco hezkého řekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
27.11.05 19:41

...

Marty,

fakt? :D A jaký je? Já mám z těch Blíženců smíšené pocity :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
27.11.05 19:45

No tak já mám tchýni blížence a jejího staršího syna alias švagra také.Já si myslim,že blíženec až na to,že rád má věci po svém to znamená musí to být a ne jinak aspon se to projevuje u obou tak pohodíčka.A ten náš malý je také blíženec. :P :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
27.11.05 20:00

Zdravím všechny,
já chodila ke kynezioložce. 4 roky snažení a nic. Díky ní a mnoha životním změnám jswem teď těhotná- po 3 návštěvách u ní. :))
Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.11.05 21:44

Ahojte berušky.To jsem ráda,že se nás tolik schází.Je mi jasné,že spousta lidí někdy ke kartářce nebo léčiteli zašla.U mne to není jinak.Byla jsem u několika kartářek,léčitelů,… Vlastně všichni viděli mé šťastné manželství,nadále prosperující.Moje vážné zdravotní problémy.I finanční „výhry“.Ale jakmile dojde na téme „otěhotnění“ jsou to kolikrát naprosté bláboly.Zatím se to nikdy nesplnilo.Jak už jsem psala,do karet se sama dívám a jakmile na něco takového jenom pomyslím,karty mi hází samé varující zprávičky.Neodpovídají.Zkrátka-buď nebudu mít děti nikdy,nebo ano..ale každpádně vím,že o tom nemám vědět.zase jsem si ale jistá,že po letech mi dojde proč.Na kineziologii jsem byla několikrát,dostala mě z pěkného průšvihu…ale o těhu mé tělo také nemluví.Teď už vše řešíme v CAR,čeká nás IVF..a já vím,že je to ta správná cesta.

Nemáte holky někdo telefonní kontakty na kartářky,u kterých Vám vše na 100% vyšlo?

…říká se,že některá kartářka prostě tomu zmíněnému nemá říct pravdu.Tak hledám…třeba i to někdo poví.Kdyby mezi vámi byla nějaká hodná čarodějka a dokázala se na mě podívat,z celého srdce bych jí byla vděčná.Stačí jedna konkrétní věc=miminko.

dííííííííky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.11.05 22:13

Ahoj Welinko i ostatní, jsem na tom podobně jako Ty. Všechny ty nevědecké praktiky - nebo jak bych to nazvala - jako léčitelství, tarot, astrologie atd. mě vždycky hrozně přitahovaly. Karty jsem si nechala vyložit několikrát, vždy u jedné známé. Pokaždé když jsem se ptala na miminko, ta odpověď byla divná. Vůbec ho tam neviděla nebo viděla spoustu překážek. U astrologa jsme byli oba s manželem teď v létě. Otázku, jestli vůbec někdy budu mít dítě, zamluvil a vlastně neodpověděl. Na druhou stranu z tranzitních horoskopů obou vyčetl, že v nejlbižší době máme očekávat nějakou změnu v rodině, jakou neřekl. Z kresby energetických center utvořil závěr, že je možný, že ani jeden z nás nikdy mít dítě nebude. Prý jsme oba zřejmě slepou větví své rodové karmy. To mě tak šokovalo, že jsem se rozhodla víc se něčím takovým nezabývat a spoléhat nadále jenom na svoje pocity a instinkty a ty mi říkají, že miminko mít určitě budeme a to brzy. Vím to!! Takže karty, horoskopy atd. - to všechno je určitě dobrá věc, ale brát to s rezervou!! :wink:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital