Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jsem ve 37 týdnu a při chůzi a v sedě mě sem tam píchá jakoby v čípku. Ale vždycky jen chvilinku.Může to znamenat třeba začátek porodu, nebo tak něco? Ještě musím dodat, že mám provedenou cerkláž. Díky za nějakou radu. Martina+ dvojčata
Ahoj Marti,
nevím, jestli mas na mysli to co já. Ale asi od 30tt pocituji tam dole docela bolestive pichani. Ale je vzdy spojeno s pohyby miminka. Nejdrive mi tam nejspis kopala a ted trka hlavickou:-))
Ze zacatku mne to take vystrasilo. V predchozim tehotenstvi jsem nic podobneho necitila. Ale zacinajici porod to nejspis nebude. Pozitri mam termin porodu a stale nic.
Preji bezproblemovy konec tehotenstvi, rychly porod a hlavne zdrave a spokojene miminko.
Klara 39+5
Ahoj, zacatek porodu to nejspis neni, ja to mela taky a Dr rikal ze to je tim jak mimi tlaci „na cipek“. Jinak ses ta stastnejsi ze jeste mas duo v brichu, si preci v cilovy rovince k donoseni dvojcatek a to neni jen tak
Sany.
děkuju za radičky, už jsem mnohem klidnější. Občas mě dávají pořádně zabrat, ale ještě se to dá zvládnout. Tak papa a děkuju.