Bolest v čípku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
15.11.05 16:17

BOLEST V ČÍPKU

Ahoj holky, jsem ve 37 týdnu a při chůzi a v sedě mě sem tam píchá jakoby v čípku. Ale vždycky jen chvilinku.Může to znamenat třeba začátek porodu, nebo tak něco? Ještě musím dodat, že mám provedenou cerkláž. Díky za nějakou radu. Martina+ dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
007
111
15.11.05 16:34

Ahoj Marti,
nevím, jestli mas na mysli to co já. Ale asi od 30tt pocituji tam dole docela bolestive pichani. Ale je vzdy spojeno s pohyby miminka. Nejdrive mi tam nejspis kopala a ted trka hlavickou:-))
Ze zacatku mne to take vystrasilo. V predchozim tehotenstvi jsem nic podobneho necitila. Ale zacinajici porod to nejspis nebude. Pozitri mam termin porodu a stale nic.
Preji bezproblemovy konec tehotenstvi, rychly porod a hlavne zdrave a spokojene miminko.
Klara 39+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.11.05 16:42

Ahoj, zacatek porodu to nejspis neni, ja to mela taky a Dr rikal ze to je tim jak mimi tlaci „na cipek“. Jinak ses ta stastnejsi ze jeste mas duo v brichu, si preci v cilovy rovince k donoseni dvojcatek a to neni jen tak :P Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
15.11.05 16:48

děkuju za radičky, už jsem mnohem klidnější. Občas mě dávají pořádně zabrat, ale ještě se to dá zvládnout. Tak papa a děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí