ANTIBIOTIKA a IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
10.11.05 16:19

ANTIBIOTIKA a IVF

Ahoj všechny. Prosím, potřebovala bych poradit. Koncem měsíce mám začít se stimulací a teď mám zánět průdušek a mám brát antibiotika BISEPTOL. Moc se mi do toho nechce, nevím, jestli to vadí nebo jestli je mám brát a počkat se stimulací na další měsíc. Moje lékařka je tento týden mimo, tak se nemám koho zeptat. Díky za opověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6153
10.11.05 18:32

Ahojky!
Nechci tě moc zrazovat, ale radši bych počkala. Po stimulaci to jde už opravdu rychle a když budeš nějak nemocná, doktorka ti určitě nepodepíše předoperační vyšetření (kvůli narkóze). Je to ale jenom můj názor, určitě se ti ještě někdo ozve. Zaím pa pa a držím pěstičky!

Teda teď mě napadlo - jakou metodu budeš podstupovat? Jestli ti nebudou odebírat vajíčka v narkóze, tak by to asi vadit nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.11.05 19:09

Já spíše slyšela o častějších úspěších pokud holky při stimulaci užívaly antibiotika. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.11.05 20:06

Ahojky,
na Tvým místě bych se poradila s doktorem, který Ti je na ten zánět napsal. Ví, že máš jít na IVF? Existujou totiž antibiotika, který nevadí ani v těhotenství. Já na tom byla podobně. Stimuluju 3. týden a antibiotika jsem brala cca týden před zahájením taky kvůli průduškám. Mojí obvodní jsem ale všechno řekla a ta mi pak napsala léky s ohledem na to. I doktorka v CARu mi pak potvrdila, že to nevadí.
Držím palce, ať Ti všechno dobře dopadne! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital