Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všechny. Prosím, potřebovala bych poradit. Koncem měsíce mám začít se stimulací a teď mám zánět průdušek a mám brát antibiotika BISEPTOL. Moc se mi do toho nechce, nevím, jestli to vadí nebo jestli je mám brát a počkat se stimulací na další měsíc. Moje lékařka je tento týden mimo, tak se nemám koho zeptat. Díky za opověď
Ahojky!
Nechci tě moc zrazovat, ale radši bych počkala. Po stimulaci to jde už opravdu rychle a když budeš nějak nemocná, doktorka ti určitě nepodepíše předoperační vyšetření (kvůli narkóze). Je to ale jenom můj názor, určitě se ti ještě někdo ozve. Zaím pa pa a držím pěstičky!
Teda teď mě napadlo - jakou metodu budeš podstupovat? Jestli ti nebudou odebírat vajíčka v narkóze, tak by to asi vadit nemělo…
Já spíše slyšela o častějších úspěších pokud holky při stimulaci užívaly antibiotika. ![]()
Ahojky,
na Tvým místě bych se poradila s doktorem, který Ti je na ten zánět napsal. Ví, že máš jít na IVF? Existujou totiž antibiotika, který nevadí ani v těhotenství. Já na tom byla podobně. Stimuluju 3. týden a antibiotika jsem brala cca týden před zahájením taky kvůli průduškám. Mojí obvodní jsem ale všechno řekla a ta mi pak napsala léky s ohledem na to. I doktorka v CARu mi pak potvrdila, že to nevadí.
Držím palce, ať Ti všechno dobře dopadne! ![]()