Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
nevíte náhodou někdo o dobré doktorce gynekoložce v Ostavě? Nedochází u mě k ovulaci (zjištěno s krve) a pan doktor mi nechce dát žádné hormony. Nemá totiž jak kontrolovat růst vajíček.
Chtěla bych být stimulována a kontrolována na ultrazvuku, jestli rostou. Ale nevím kam se obrátit. Do gyncentra nechci.
Moc dík za odpověď a vaše zkušenosti.
Lucka
Můžeš zkusit dr. Lamžovou, má ordinaci v Porubě u rondlu, vedle pekárny. UTZ má přímo v ordinaci a mi osobně se s ní vždycky dobře jednalo, i když o jiných problémech, než máš ty, vysvětlí alternativy a něco zkusí. Hormonální léčby se nebojí. Hodně štěstí. E.
Ahoj Lucko,
zajímalo by mě, proč nechceš do Gyncentra. Já jsem tam byla zrovna před týdnem poprvé, protože už rok a půl nemůžu otěhotnět, zkoušeli jsme skoro rok stimulaci ovulace Clostilbeg. a pregnylem, ale nepomohlo to, tak mi můj Dr doporučil navštívit CAR.
V Gyncentru v Ostravě mi hned při první návštěvě našli polycystická ovaria, což byl sice šok, ale prý se to dá léčit a já jsem moc ráda, že se konečně bude něco dít a snad mi pomůžou, když můj „normální gyndař“ si už se mnou nevěděl rady ![]()
Peťula
Ahoj, až teď mi došlo, že jsem ti taky mohla napsat telefon … no jo, poprodní demence. 596 912 458.
Je tam ještě jedna pozitivní věc, bere v hodinu, na kterou tě objedná, nikdy jsem nečekala déle než 15min. Určo tam neprosedíš půl odpoledne.
E.
Díky moc,
zkusím tam zavolat.
Bohužel s gyncentrem mám špatné zkušenosti. Pan doktor mi vzal krev, zjistil, že u mě nedochází k ovulaci a řekl, že jediná možnost je umělé oplodnění. Což neměl pravdu.
Díky moc za odpověd.
Lucka
ahojky, tak urcite se doporucuje vysetreni taz tak po roce snazeni,ale kdyz reknes dr. ze se snazite uz rok, tak to nema jak zkoumat a proverit ![]()
Ale stejne ti dr. poradni nebo vlastne i nakaze merit BT-bazalni teplotu po dobu 3 mes. pak s vysledkem zajdes znova k dr. ta posoudi co bude dal, vetsinou to tak byva, nez bere treba pak dobery z krve, jestli ovu dochazi, urcite kdyz tam zajdes nic tim nezkazis.
Pak taky po zjisteni tve ovu, prijde na radu spermiogram, na ktery vas dr. posle.
Kdyz je ovu i spermie v poradku, tak pak se resi co bude dal ![]()
Hodne stesti preji
Jiz 3 roky snazici se Lucie ![]()