spineni kolem ovulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1961
7.11.05 10:20

spineni kolem ovulace

Ahojte radkyne!
Porad mam jeden problem. zatim nevim, jestli maly nebo velky. A to je, jak uz nadpis rika, spineni kolem ovulace. Vyskytuje se to u me asi rok. Nikdy predtim jsem to nezazila. Casto ctu, ze je to normalni, ale me to zase tak normalni neprijde. Ma s tim tady nekdo zkusenosti? Doktorka rika, ze v tom nevidi problem, ale ja mam pocit, ze kvuli tomu nemuzu otehotnet. Co myslite?
Za vsechny pripominky nebo zkusenosti budu moc vdecna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4065
3.8.06 15:39

Taky by mě zajímala odpověď na tuto otázku, jestli to tak některé máte.. Já jsem tento měsíc špinila 15 DC po pohlavním styku a myslím, že zrovna v ten den byla ovu.. Čím je to špinění způsobeno? Víte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.8.06 18:34

Ahoj holčinky,
tak tohle jsem našla na serveru rodina.cz - snad vás to maličko udklidní. Mě se to stalo pouze jednou, ihned jsme na to s přítelem „skočili“ :oops: , ale stejně to nebylo nic platné :cry: snažíme se dál.
Asi u 10% žen se vyskytuje špinění uprostřed cyklu, trvající většinou jeden až dva dny. Bývá to častější u žen s dlouhými cykly. Špinění se objevuje v období nejplodnějšího bílkového hlenu, čímž hlen dostává hnědý, růžový nebo červený nádech. Je to dáno náhlým poklesem estrogenu před ovulací, není třeba se tím znepokojovat, naopak - v těchto dnech je žena nejplodnější. Pokud však špinění trvá déle než dva dny, pokud přetrvává i po vzrůstu bazální teploty nebo pokud se místo špinění objeví jasně červené krvácení, je třeba to konzultovat s lékařem.
Přeji brzké //, já uvidím tak asi za 10 dní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
4.8.06 07:07

Děkuju moc, včera jsem přesně tento článek taky náhodou našla :))
Taky ti držím palečky a kdyby to vyšlo, tak se nezapomeň za 10 dnů pochlubit!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí