Věštění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
27.11.05 22:13

Ahoj Welinko i ostatní, jsem na tom podobně jako Ty. Všechny ty nevědecké praktiky - nebo jak bych to nazvala - jako léčitelství, tarot, astrologie atd. mě vždycky hrozně přitahovaly. Karty jsem si nechala vyložit několikrát, vždy u jedné známé. Pokaždé když jsem se ptala na miminko, ta odpověď byla divná. Vůbec ho tam neviděla nebo viděla spoustu překážek. U astrologa jsme byli oba s manželem teď v létě. Otázku, jestli vůbec někdy budu mít dítě, zamluvil a vlastně neodpověděl. Na druhou stranu z tranzitních horoskopů obou vyčetl, že v nejlbižší době máme očekávat nějakou změnu v rodině, jakou neřekl. Z kresby energetických center utvořil závěr, že je možný, že ani jeden z nás nikdy mít dítě nebude. Prý jsme oba zřejmě slepou větví své rodové karmy. To mě tak šokovalo, že jsem se rozhodla víc se něčím takovým nezabývat a spoléhat nadále jenom na svoje pocity a instinkty a ty mi říkají, že miminko mít určitě budeme a to brzy. Vím to!! Takže karty, horoskopy atd. - to všechno je určitě dobrá věc, ale brát to s rezervou!! :wink:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.11.05 22:33

Helli myslím,že to nebyl zrovna profesionální přístup astrologa vůči vám.Negativní věci se sdělují úplně jinak.Takoví lidé tě mají navést na cestu,a ne zdeptat a dokopat do rohu,odkud není úniku.A připadá mi to..jako kdyby,co by,…Vůbec bych to nebrala vážně.Když dostaneš radu,nebo předzvěst..chce to brát spíš jako obyčejnou informaci.Člověk využívá jen velmi malé procento svého mozku a myslím si,že podle toho,jak si situaci vyhodnotí..tak tak to hodnotí podvědomí.A myslím,že největší chyba je,když někdo podle informací od média snaží žít.Žít tak,aby k té určité věci došlo.Je důležité převzít informaci,popřemýšlet a vypustit to.Jsi Helli šikulka,zachovala jsi se uvědoměle a našla v sobě sílu.Věř,že i tvé podvědomí zareagovalo podle toho,jak to skutečně je.A síla je přece půl úspěchu.myslím,že u tebe by byla účinná kineziologie.Vlastní tělo ti poví hrozně moc.Vlastně nejvíc.terapeutka se mého těla ptala,jestli nemám alergii na spermijky(po vyšetření=nemám)…pak na to,na co alergocká jsem(pyl,léky,…=vše vyšlo i podle krevních testů)…taky jsem slyšela,že je fakt super se takhle dozvědět,kdy jsi v roce plodná a těhu bude úspěšné(splnilo se mým kamarádkám) a kineziolog si vytestuje,co tvoje tělo potřebuje (očištění,odblokování,..).Hodně moc úspěchu přeje Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
28.11.05 07:53

Ahoj,
nevím jestli to, co tady napíšu, dokážu přesně formulovat, ale při čtení této diskuze mi to nedá :-)
Moje mamka je astroložka, nikdy (!) mi nepředpovídá budoucnost. Vždycky říká pouze možnosti, dispozice. To samé ve vztazích, početí apod. Hvězdičky mají tolik výkladů že přesně říct „otěhotníš tehdy a tehdy“ je prakticky nemožné. Může říct „tehdy a tehdy je dobrá konstelace hvězd a může se to povést“ ale jestli se to povede ..... ??
To samé u karet, tam je to ještě složitější - karty předpovídají osud do první „křižovatky“ která bývá vždy někde za rohem. Na křižovatce si vybereš cestu … a tu už karty v tu danou chvíli nevidí! Případně mohou dát možnosti, ale zase ti kartářka nemůže říct „pokud uděláš toto, počneš …“
Bylo by to moooc krásné, samotné by se mi moc líbilo, kdyby mi někdo mohl říct, udělej to a to a tvoje miminko bude 100% zdravé, hodné :D a tak. Byla by to paráda. Ale bohužel to tak nefunguje.
Předpovědi se dají brát jako pomoci, ale ne jako berle.
Holky, spoléhejte hlavně na svůj CIT! Ten je nejdůležitější a vždycky vám řekne jestli jdete správnou cestou nebo ne.

Wellinko
Pokud cítíš že IVF je správná cesta, tak to tak je. A nezáleží co ti řeknou kartářky, prostě se jí drž. :!

Omlouvám se za takové rozumbradování :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.11.05 11:40

Weli, prosím Tě, nevíš, kde nebo jak bych našla kontakty na nějakou kinezioložku (nebo kineziologa samozřejmě)? O nikom nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.11.05 21:59

Helli,broučku,jsem z jablonecka.Je tady úžasná paní.Je jich tedy víc…a myslím že u takových věcí záleží na tom,kam se ti bude chtít.Protože kam půjdeš natěšená,tam asi nejspíš máš jít.Myslím,zkus přes internetový vyhledávač a nebo třeba reference okolí.A hlavně se spolehni na svůj instinkt.Mám to osvědčené.Kam se mi nechce,nebo se musím nutit,většinou to nepřijímám dobře.Víš?Nezlob se.Pokud fakt chceš přijet k nám,samozřejmě,se vším ti pomohu.Je dobře,že jsi se nad tím zamyslela. :D :lol:

Evewolf:píšeš něco podobného.Astrologie,karty-vše brát jako informaci.Popřemýšlet a nechat všechno plynout.Spíš jde o to,že by tyhle „věci“ měly poradit,podat pomocnou ruku…anebo právě na tu křižovatku dovést.Víš?Někdo tápe.Někdo chce konkrétní odpověď.U něčeho to jde,… …ale hlavně si musíme uvědomit,že časově se karty,astrologie,… nemohou trefit.Jak by mohly.Vždyť v univerzu čas neexistuje.To je lidská berlička.my si potřebujeme všechno odměřit.Dlouho cítím,že je miminko strááášně blízko…ale třeba to mohou být ještě roky.Hodně a moc hraje roli karma.Ale úplně s tebou souhlasím-ty předpovědi typu(tuším u chudinky Helli)-že nebude mít dítě,…a podobné striktní odpovědi-to je zaděláno na průšvih.Dej podvědomí impulz a ono si to naštráduje až k neplodnosti.Snad všichni pochopí,co jsme chtěli říci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
16.3.06 19:06

Ahojky já jsem u kartářky byla v létě. Snažím se o mimčo sedm měsíců a tak sme chtěla vědět jestli je partner ten vhodný a jak se to bude vyvíjet dál v mém živůtku.Šla jsme uplně poprvé ke kartářce.Hodně lidí mi ji doporučovalo, protože co kdy řekla tak vyšlo. dokonce vyvěštila někomu i děti :-). nO SAMOZDŘEJMNĚ ŽE MĚ VYVĚŠTILA TAKY. JÍ STRAŠNĚ MOC KARTY UKAZOVALI ŽE BUDU MÍT DÍTĚ MOC BRZO VIDĚLA ŽE OTĚHOTNÁÍM DO JARA. nO BLÍŽÍ SE JARO A ZATÍM NIC TAK DOUFÁM, ŽE TO BUDE PRAVDA. řEKLA MI, ŽE VIDÍ DVOJČÁTKA ŽEJE MOŽNOST DVOJČÁTEK.ŽE BUDE NĚJAKÁ KOMPLIKACE, ALE ŽESE NEMÁM BÁT ŽETO BUDE JEN NĚJAKÝ PLANÝ POPLACH. NO JÁ JSME NANÍ HLEDĚLA UPLNĚ ŠÍLENĚ. PAK SEMĚ ZEPTAL JESTLI MÁ NĚJAKOU KONKRÉTNÍ OTÁZKU COBYCH CHTĚLA VĚDĚT OHLEDNĚ ČEHO. TAK SME JÍ ŘEKLA ŽE HLAVNĚ TÍM DÍTĚTEM MĚ POTĚŠILA, PROTOŽE KVŮLI TOMU SME TAM ŠLA, ALE TO ONA NEMOHLA VĚDĚT VIDĚLA MĚ POPRVÉ ŘEKLA DOBRÝ DEN A HNED VĚŠTILA.-). ŘEKLA MI ATˇŘEKNU MAMCE ŽESE NEMUSÍ BÁT ŽE VÝSLEDKY U DOKTORA DOPADNOU DOBŘE ATˇS ENEBOJÍ ŽESE TÍM MOC STRESUJE. MĚLA PRAVDU. MAMKA NÁM NIKOMU ENŘEKLA ŽE MĚLA JÍT NA OPERACI NĚJAKÉ BULKY V TĚLE MYSLELA ŽEJE TO RAKOVINA A VYSLEDEK UKÁZAL NĚJAKOU BLBOST. VIDĚLA DLOUHOU CESTU MÉ MAMKY ( MOJE MÁTI LETĚLA PAK DO USA) ŘEKNU VÁM TO CO ŘEKLA ZATÍM VYŠLO TAK JEN DOUFÁM, ŽE I STÍM MIMČEM MĚLA PRAVDU.-) JÁ na karty moc věřím . já si věštím jen tak s kyvadýlka, ale karty jsou karty. chtěla bych seto taky naučit, ale nevím ktere tarotové karty nebo jiné karty jsou proto přesně nejvohdnější je velký výběr až je to šílené:-) papapa :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex