Přííušnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9130
30.11.05 14:48

Přííušnice

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jak je to s příušnicema. Mé kamarádky manžel je měl jako malý a snaží se o mimčo, byli u doktora a ten jim řekl, že jim to nejde, právě proto že měl příšnice. A přirozeně mimčo mít nemůžou.Můj manžel je měl také, tak se toho docela bojím, manžel říkal, že je tenkrát měli skoro celá školka, tak mi to nějak nejde do hlavy. Víte o tom někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
723
30.11.05 14:55

Ahoj Kristýno , nechci tě nijak strašit. Vím jen to, co se všeobecně povídá a sice, že příušnice jsou pro kluky-chlapy nebezpečný,protože způsobujou neplodnost. Jestli to platí 100%, to ale nevím. Na vašem místě bych manžela popohnala na spermiogram. Aspoň budeš vědět, na čem opravdu jste. Nejhorší ze všeho je, podle mě, nejistota. Přeju hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.11.05 15:34

Spermiogram je v případě nejistoty určitě dobrý nápad. Možná záleží na tom, kdy příušnice měl. Můj bratr je měl když chodil do školky a momentálně je nastávajícím otcem a stačilo k tomu jediné přepočítání se v plodných a neplodných dnech. :) Takkže si nemyslím že u kluka mít příušnice = neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
30.11.05 16:06

Ahoj, když se prodělají v dětství - teď nevím do kolika let… možná tak do 5? - je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
30.11.05 16:10

Já mám taky pocit, že v dětství to neva, to by byla neplodná většina chlapů, horší je to v dospělosti, jestli koukáte na Ordinaci v růžové zahradě, tak tam zrovna řešili příušnice v dospělosti x neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.05 17:58

Ahoj,
tatínek od kamarádky to měl v dospělém věku někdy po 30 roku věku a měl pak další dítě. Říkala mi to kamarádčina maminka, že tehdy měli 1 dítě, chtěli další a tak měli strach, jestli to půjde. A bez problémů. A bylo to na konci 70. let.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.11.05 18:59

U techto nemoci nejde o to, co ma, ale spis o vysoke teploty. Pokud nemoc neprobihala nijak dramaticky tak je celkem jedno v jakem veku chlapa potkala. Pokud chces jistotu, tak urcite bych vyzkousela spermiogram nez se zbytecne nervovala.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital