Krvácení během ovulace

59
13.12.11 15:43

Krvácení během ovulace

Ahoj holky,

mám na Vás otázku. Mám dva dny do ovulace a dnes jsem začala špinit… Nikdy dřív jsem to neměla, od konce minulé MS mě bolí podbříšek.. S přítelem se snažíme o miminko třetí měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
13.12.11 15:52

ahoj, nevím přesně, na co se ptáš, ale krvácení v období ovulace není nic výjimečného. já jsem to taky dřív neměla, ale po porodu pravidelně každý měsíc během ovulace špiním.
ať se vám to mimčo brzy podaří ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.12.11 15:57

Děkuju :) Jsem z toho celá nesvá, tohle se mi stalo poprvé… A jako naschvál se to stane během snažení, abych z toho byla ještě víc zmatená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
13.12.11 15:59

Taky se mi to tento cyklus stalo, bylo to vyloženě pár kapiček krve po dva dny. Ptala jsem se dr., a říkal že je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
13.12.11 16:03
Stanai píše:
Děkuju :) Jsem z toho celá nesvá, tohle se mi stalo poprvé… A jako naschvál se to stane během snažení, abych z toho byla ještě víc zmatená :)

chápu :-). mě to poprvé taky překvapilo. ale alespoň přesně vím, kdy ovulace probíhá, takže není nutné měřit bazální teplotu, kupovat ovulační testy… prostě paráda :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.12.11 16:06

Aha, tak snad to opravdu nic nebude… Snad je to opravdu jen ovulační krvácení… Uvidím, jak se to bude vyvíjet. Kdyžtak zajedu k dr., abych byla klidnější, že se nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.12.11 16:06

Pokud to bude takhle každý měsíc, tak by to bylo opravdu výhodný :D

Dujana píše:
Stanai píše:
Děkuju :) Jsem z toho celá nesvá, tohle se mi stalo poprvé… A jako naschvál se to stane během snažení, abych z toho byla ještě víc zmatená :)
chápu :-). mě to poprvé taky překvapilo. ale alespoň přesně vím, kdy ovulace probíhá, takže není nutné měřit bazální teplotu, kupovat ovulační testy… prostě paráda :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.12.11 16:56

Hele a je i normální, že člověk nikdy neměl ovulační krvácení a teď se mi to za posledních pár měsíců stalo asi 3×? Uprostřed cyklu dva dny trošku špiním a pak pár dní nic a přijde MS? Zrovna dnes jsem si říkala, že se v lednu dr zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
13.12.11 17:16
Aladina píše:
Uprostřed cyklu dva dny trošku špiním a pak pár dní nic a přijde MS?

takže se ti zkrátily cykly? jestli jo, tak by to mohly být nějak rozhozené hormony, ale nevím. já mám ovulační krvácení v půlce cyklu, tzn. že MS dostanu za 14 dní po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.12.11 18:24

Ne nezkrátily. Nebo trošku jo, ale to je holt nitorděložním tělískem. Ale uprostřed cyklu právě dva dny trošku špiním. Tak jsem si říkala, že to bude ovulačšní krvácení. Ale stejně mi to vrtá hlavou, že tak najednou. Jsem zdravotník a ........ hypochondr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
13.12.11 18:45
Aladina píše:
Ne nezkrátily. Nebo trošku jo, ale to je holt nitorděložním tělískem. Ale uprostřed cyklu právě dva dny trošku špiním. Tak jsem si říkala, že to bude ovulačšní krvácení. Ale stejně mi to vrtá hlavou, že tak najednou. Jsem zdravotník a ........ hypochondr. :lol:

aha, to je jasný :lol:.
já jsem se na to ptala své doktorky, protože mně se to objevilo zčistajasna po porodu, a ona říkala, že se to může objevit kdykoli. nebála bych se toho :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.12.11 21:59

Uf, díky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.12.11 16:12

Tak to jsem se trochu uklidnila, ale i tak, krvácení ustoupilo a pořád mě bolí podbříšek, jakobych to měla dostat. Takhle mě bolí od 5.12., co MS skončila… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
4.9.18 11:59

ahoj holky, chci se zeptat. teď jsem cca uprostřed cyklu a krvácím. jelikož teď plánujeme IVF, tak beru na zpravidelnění cyklu gyprodyl. mám PCO, takže mi řekli, že ovulaci jen tak nemám :nevim: myslíte, že by to mohlo to ovulační krvácení být? naposledy jsem to měla 20.8., od 15.9. jsem měla začít brát ten gyprodyl 10 dní a pak vyčkat příchod MS, jenže teď jsem vyděšená, jestli už to není MS. nikdy se mi to předtím nestalo. doktorku zatím otravovat nechci, to kdyžtak až ten třetí den. máte někdo podobnou zkušenost? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
4.9.18 12:43

@allluck Ahoj, tez mam PCOS, jednou jsem také jednorazove zakrvacela 17DC, ten den jsem mela zrovna kontrolu v CAR, kde mi pani doktorka dělala utz, ale pricinu zakrvaceni nevidela ;) . Takze to nemusi znamenat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí