Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky už 12 den na ovu testu // čárky ale ta jedna je pořád slabší než ta druhá.Ale viditelná je dobře… Ale podle BT ovu už byla asi 6.12 nebo aspon si to myslím… a sem z toho zmatená máte někdo nějaké podobné zkušenosti?? děkuji za rady.. posílám odkaz na můj graf
http://www.womenzone.cz/…6/grafy.aspx?…
Tak s grafem nepomužu, ale pokud je jedna čárka sabší, tak je to negativní. Taky jsem měla vždycky vidět tu druhou. Ale musí být obě stejně silné - což usuzuju že víš, podle formulace dotazu. Možná si jen testem ovulku promeškala, nebo nebyla - bčas bývá anovulační cyklus. S BT neporadím, vím o ní jen něco teoreticky- kdy stoupá a klesá, ale v grafech se moc nevyznám ![]()
právě podle grafu ovu byla…právě mě přijde divný že na testu nebyla ta druhá stejně silná a všude píšou že musí být stejná nebo silnější aby to bylo pozitivní… ale to sem neměla ale dle grafu ovu byla řekla bych na 99%
Já osobně jsem s těmi testy spokojená nebyla. Vůbec mi to nepomohlo. Dva měsíce jsem si dělala graf podle teploty, kterou jsem měřila od 7 do 14 dne a hned druhý měsíc jsem otěhotněla, v grafu podle teploty to bylo hned vidět krásně.
ja jsem taky slysela ze spousty holek nemelo tu carku stejne silnou a otehotnely
a podle grafu si myslim ze ovu byla ![]()
kdybych neměřila BT tak bych myslela že ovu jeste nebyla a testovala bych dál jak blázen a zbytečně utrácela peníze…docela mě ty ovu testy zklamaly
Dle grafu ovu byla 4.12., u mě ovu taky probíhala, ovu testy mi ji neukázaly, BT ano a teď jsem už ve 22tt, takže se na testy vyprdni a řiď se pouze BT.
Pettulle píše:
Dle grafu ovu byla 4.12., u mě ovu taky probíhala, ovu testy mi ji neukázaly, BT ano a teď jsem už ve 22tt, takže se na testy vyprdni a řiď se pouze BT.
jééé gratuluji
já myslela že ovu u mě byla 6.12 ale měřím teprv 3 měsíc snažíme se jak se dá tak snad to někdy vyjde
Lucynka86 píše:
kdybych neměřila BT tak bych myslela že ovu jeste nebyla a testovala bych dál jak blázen a zbytečně utrácela peníze…docela mě ty ovu testy zklamaly
ja teda netestuju vubec,ja na testech mela porad carku a porad slabsi tak jsem zacala merit a zjistila jsem ze ovu nemam,tak mi to prislo zbytecne utracet za to penize…takze jsem merila,ale ted uz se ani nemerim,nemam na to nervy ![]()
Ovu je poslední nízká teplota, pak ti to začalo stoupat. Děkuju za gratulaci a tobě přeju ať se brzo zadaří.
Jája84 já právě měřením zjiztila že mám dlouhý cyklus po vysazení HA minulý cyklus byl 39 dní a ovulka 26dc a to sme to propásly a ted to vypada že ovulka by 16dc a ted sme tulení stihly.. tak uvidíme a před tím sme se rok snažily ale neměřila sem BT ani ovu testy.. a co ty jak dlouho se snažíte
Lucynka86 píše:
Jája84 já právě měřením zjiztila že mám dlouhý cyklus po vysazení HA minulý cyklus byl 39 dní a ovulka 26dc a to sme to propásly a ted to vypada že ovulka by 16dc a ted sme tulení stihly.. tak uvidíme a před tím sme se rok snažily ale neměřila sem BT ani ovu testy.. a co ty jak dlouho se snažíte
Ono to po roce cloveku prijde trosku divne vid,ze se nic nedeje
vypada to ze jste to stihli,tak budu drzet palce
ja to mam trosku slozitejsi,pred timhle pritelem jsem mela pritele a s tim jsem se snazila dva roky a pak jsem si nasla tohohle pritele a dlouho jsem tomu nechavala volnej prubeh,a ted se snazime uz rok a pul..jenze ja mam PCO a ani clostil na mne nefunguje tak sjem z toho na mrtvici,ja asi v zivote nemela ovu ![]()
Já jsem měla ovu testy Rapiclear 5ks za 144Kč a mi se osvědčily. Sedělo mi to s grafem. Dávala jsem někde na diskuzi fotku. Zkusím pohledat.
Jéje, koukám, že jsem obě Lucie, ročník 86 a obě snažilky
Tak všechno nejlepší k svátku a hodně štěstí ![]()