Na ovulačním testu stále //

2247
12.12.11 20:27

na ovu testu stále //

Ahoj holky už 12 den na ovu testu // čárky ale ta jedna je pořád slabší než ta druhá.Ale viditelná je dobře… Ale podle BT ovu už byla asi 6.12 nebo aspon si to myslím… a sem z toho zmatená máte někdo nějaké podobné zkušenosti?? děkuji za rady.. posílám odkaz na můj graf
 http://www.womenzone.cz/…6/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
12.12.11 20:33

Tak s grafem nepomužu, ale pokud je jedna čárka sabší, tak je to negativní. Taky jsem měla vždycky vidět tu druhou. Ale musí být obě stejně silné - což usuzuju že víš, podle formulace dotazu. Možná si jen testem ovulku promeškala, nebo nebyla - bčas bývá anovulační cyklus. S BT neporadím, vím o ní jen něco teoreticky- kdy stoupá a klesá, ale v grafech se moc nevyznám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
12.12.11 20:36

právě podle grafu ovu byla…právě mě přijde divný že na testu nebyla ta druhá stejně silná a všude píšou že musí být stejná nebo silnější aby to bylo pozitivní… ale to sem neměla ale dle grafu ovu byla řekla bych na 99%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.12.11 20:52

Já osobně jsem s těmi testy spokojená nebyla. Vůbec mi to nepomohlo. Dva měsíce jsem si dělala graf podle teploty, kterou jsem měřila od 7 do 14 dne a hned druhý měsíc jsem otěhotněla, v grafu podle teploty to bylo hned vidět krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
12.12.11 20:55

a když koukneš na můj graf myslíš žeovulka byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.12.11 21:02

ja jsem taky slysela ze spousty holek nemelo tu carku stejne silnou a otehotnely :nevim: a podle grafu si myslim ze ovu byla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
12.12.11 21:06

kdybych neměřila BT tak bych myslela že ovu jeste nebyla a testovala bych dál jak blázen a zbytečně utrácela peníze…docela mě ty ovu testy zklamaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.12.11 21:08

Dle grafu ovu byla 4.12., u mě ovu taky probíhala, ovu testy mi ji neukázaly, BT ano a teď jsem už ve 22tt, takže se na testy vyprdni a řiď se pouze BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
12.12.11 21:13
Pettulle píše:
Dle grafu ovu byla 4.12., u mě ovu taky probíhala, ovu testy mi ji neukázaly, BT ano a teď jsem už ve 22tt, takže se na testy vyprdni a řiď se pouze BT.

jééé gratuluji :kytka: já myslela že ovu u mě byla 6.12 ale měřím teprv 3 měsíc snažíme se jak se dá tak snad to někdy vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.12.11 21:17
Lucynka86 píše:
kdybych neměřila BT tak bych myslela že ovu jeste nebyla a testovala bych dál jak blázen a zbytečně utrácela peníze…docela mě ty ovu testy zklamaly

ja teda netestuju vubec,ja na testech mela porad carku a porad slabsi tak jsem zacala merit a zjistila jsem ze ovu nemam,tak mi to prislo zbytecne utracet za to penize…takze jsem merila,ale ted uz se ani nemerim,nemam na to nervy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.12.11 21:18

Ovu je poslední nízká teplota, pak ti to začalo stoupat. Děkuju za gratulaci a tobě přeju ať se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
12.12.11 21:23

Jája84 já právě měřením zjiztila že mám dlouhý cyklus po vysazení HA minulý cyklus byl 39 dní a ovulka 26dc a to sme to propásly a ted to vypada že ovulka by 16dc a ted sme tulení stihly.. tak uvidíme a před tím sme se rok snažily ale neměřila sem BT ani ovu testy.. a co ty jak dlouho se snažíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.12.11 21:32
Lucynka86 píše:
Jája84 já právě měřením zjiztila že mám dlouhý cyklus po vysazení HA minulý cyklus byl 39 dní a ovulka 26dc a to sme to propásly a ted to vypada že ovulka by 16dc a ted sme tulení stihly.. tak uvidíme a před tím sme se rok snažily ale neměřila sem BT ani ovu testy.. a co ty jak dlouho se snažíte

Ono to po roce cloveku prijde trosku divne vid,ze se nic nedeje :nevim: vypada to ze jste to stihli,tak budu drzet palce :palec: ja to mam trosku slozitejsi,pred timhle pritelem jsem mela pritele a s tim jsem se snazila dva roky a pak jsem si nasla tohohle pritele a dlouho jsem tomu nechavala volnej prubeh,a ted se snazime uz rok a pul..jenze ja mam PCO a ani clostil na mne nefunguje tak sjem z toho na mrtvici,ja asi v zivote nemela ovu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.12.11 07:13

Já jsem měla ovu testy Rapiclear 5ks za 144Kč a mi se osvědčily. Sedělo mi to s grafem. Dávala jsem někde na diskuzi fotku. Zkusím pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.12.11 11:28

Jéje, koukám, že jsem obě Lucie, ročník 86 a obě snažilky :) Tak všechno nejlepší k svátku a hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí