Na ovulačním testu stále //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
13.12.11 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:15
sarink píše:
Já jsem měla ovu testy Rapiclear 5ks za 144Kč a mi se osvědčily. Sedělo mi to s grafem. Dávala jsem někde na diskuzi fotku. Zkusím pohledat.

ty jsem zkoušela taky a nic :( sem z toho zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:20
jaja84 píše:
Lucynka86 píše:
Jája84 já právě měřením zjiztila že mám dlouhý cyklus po vysazení HA minulý cyklus byl 39 dní a ovulka 26dc a to sme to propásly a ted to vypada že ovulka by 16dc a ted sme tulení stihly.. tak uvidíme a před tím sme se rok snažily ale neměřila sem BT ani ovu testy.. a co ty jak dlouho se snažíte
Ono to po roce cloveku prijde trosku divne vid,ze se nic nedeje :nevim: vypada to ze jste to stihli,tak budu drzet palce :palec: ja to mam trosku slozitejsi,pred timhle pritelem jsem mela pritele a s tim jsem se snazila dva roky a pak jsem si nasla tohohle pritele a dlouho jsem tomu nechavala volnej prubeh,a ted se snazime uz rok a pul..jenze ja mam PCO a ani clostil na mne nefunguje tak sjem z toho na mrtvici,ja asi v zivote nemela ovu :,(

určitě jsou i jiné prášky které by mohly u tebe na tu ovulku zabrat nebo ne??mě to taky po rocepřišlo divný že nic tak jsem změnila doktora a jsem zvědavá co se budu dít dr mě řekla že do půl roku by se mělo zadařit máme za sebou 3 měsíce tak uvidím držím palečky aby to dobře u tebe dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:21
Lucink-a píše:
Jéje, koukám, že jsem obě Lucie, ročník 86 a obě snažilky :) Tak všechno nejlepší k svátku a hodně štěstí :kytka:

to je náhoda :D taky všechno nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.12.11 13:23

Já mam dnes 4. den zpoždění, ale začla jsem špinit, takže nevím, jestli jsem nedostala k svátku ms :( No uvidíme, naděje umírá poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:37
Lucink-a píše:
Já mam dnes 4. den zpoždění, ale začla jsem špinit, takže nevím, jestli jsem nedostala k svátku ms :( No uvidíme, naděje umírá poslední

já čekám Ms v pátek a jestli nedorazí do neděle budu testovat :) ale dnes teplota jeste stoupla tak jsem zvědavá jak to bude další dny… ale tenhle měsíc byl sex v den ovulace tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:37
Lucink-a píše:

jak dlouho se snažite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.12.11 13:41

Teprve chvíli a zatím ne nějak moc soustavně. Ale řekněmě, že od září. Mně normálně ms nikdy nevynechává, takže jsem teď byla celá nadšená, že jsem to od soboty nedostala. Jenže včera na testu sněhobílo a dneska trocha špinění. Takže to vlastně moc nadějně asi nevypadá, ale ještě neházím flintu do žita.
Tobě každopádně držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:43
Lucink-a píše:
Teprve chvíli a zatím ne nějak moc soustavně. Ale řekněmě, že od září. Mně normálně ms nikdy nevynechává, takže jsem teď byla celá nadšená, že jsem to od soboty nedostala. Jenže včera na testu sněhobílo a dneska trocha špinění. Takže to vlastně moc nadějně asi nevypadá, ale ještě neházím flintu do žita.
Tobě každopádně držím palce :kytka:

taky záleží kdy byla ovulka jestli třeba nenína test brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.12.11 13:50

Když já ovu nesleduju. Jsem si řikala, že tomu zatím nechám volný průběh. Ale tuším podle bolesti břicha. Akorát nevím, jestli ta bolest značí prasknutí folikulu nebo jestli to bolí ještě před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 13:59
Lucink-a píše:
Když já ovu nesleduju. Jsem si řikala, že tomu zatím nechám volný průběh. Ale tuším podle bolesti břicha. Akorát nevím, jestli ta bolest značí prasknutí folikulu nebo jestli to bolí ještě před tím.

v tomhle já se taky nevyznám já měřím teplotu a používám ovu testy nebo spíš sem ted dopoužívala dál je už vidět nechci protože mě nic neřekly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.12.11 14:02

Právě, si řikám, že bych se v tom ještě navíc nevyznala. Nejlepší je mít pořád pravidelný sex a tím se neprošvihne ani ovu, která by byla někde mimo střed cyklu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 14:12
Lucink-a píše:
Právě, si řikám, že bych se v tom ještě navíc nevyznala. Nejlepší je mít pořád pravidelný sex a tím se neprošvihne ani ovu, která by byla někde mimo střed cyklu :D

u nás je to s tím pravidelným sexem horší někdy spolu spíme jednou tydně nebo jednou za 14dní stavíme domeček a přítel je večer tak unavený že hned spí ale na Vánoce už budeme bydlet tak snad po Vánocích to bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.12.11 14:20

No ale zase je to dobrý, že na to tolik nemyslíš. Máte jiný starosti, tak by se mělo brzo zadařit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.12.11 19:21
Lucink-a píše:
No ale zase je to dobrý, že na to tolik nemyslíš. Máte jiný starosti, tak by se mělo brzo zadařit :D

to je fakt tenhle měsíc si na to vzpomenu jen když měřím teplotu neb dělám ovu testjinak to jde mimi mě ale září říjen listopad sem to měla v hlavě pořád a nemyslela na nic jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí