Krvácení behěm styku a po něm

Anonymní
8.7.19 21:20

Krvácení behěm styku a po něm

Dobrý večer. S přítelem jsem měla styk a během nej jsem začala krvacet a krvácení trvalo cely den po. Potom bylo vse v poradku nic mě nebolelo ani během styku ani po. Pri dalším styku kterým byl asi po týdnu jsem nekrvacela, ale krvácení se objevilo až po několika hodinách a trvalo jen chvilku.
Antikoncepci beru a brala jsem ji o týden dyl (navíc z druhého platicka) po vysazeni jsem menstruaci dostala normalne přesně na den jak běžné mívám. Mohlo to krvácení být způsobené tim, ze jsem si oddálila ms a za dva dny ji dostala?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1130
8.7.19 21:56

Kvůli podobnému problému sem byla (asi 3 měsíce zpět) u gynekoložky.
Ta chtěla udělat test na chlamidie. Prý ani nic svědit nebo pálit nemusí ale to krvácení je prý typické :nevim:.
Nakonec to byli u mě rozházené hormony kvůli práškům.
Zajdi si k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.7.19 22:08

Může to být lecos od menzesu až po nádor (nechci strašit, ale pamatuji se, že o tom mluvila Lucka Bittalová). Zajdi si k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.19 16:44

Menstruace po sexu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před 1 dnem jsem měla svůj první sex. Byl nechráněný, ale přítel se do mě neudělal. Dnes jsem dostala menstruaci, kterou mám už týden zpožděnou. Je to jenom náhoda, že jsem ji dostala takhle po sexu nebo to spolu má něco společného. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí