Krvácení během/po embryotransferu IVF

2407
2.11.23 16:05

Krvácení během/po embryotransferu IVF

Ahoj, prosím nemá někdo zkušenost s krvácení ihned po ET? Dnes jsem byla na transferu. Dr nejdřív ze vse v poradku, ale před vkladem se mu čípek otočil a nemohl se k němu dostat, upozornil mě ze to asi štípne, musel si ho nejak prichyti. Nic mě nebolelo ale cítila sem jak ze mě pak něco vytéká. Pak mě upozornili ze z cipku teče dost krve, jsem z toho nervózní, pořad se pozoruji :(. Na vlozku to skoro neteče, ale jakmile jdu na wc a zatlacim, krve ze mě jde dost. Při zavádění utrogestanu jakbysmet. Jsem po konizaci, ale tolik krve ze mě ani tenkrat neteklo. Muže to být obdobím (vysokou sliznici) a hormony? Setkala jste se nektera s tímto??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.11.23 18:43

@Lotyyy tak to asi úplně běžné nebude 8o osobní zkušenost nemám, nikdy mi krev netekla ani trochu. Co ti k ty krvi řekl lékař? :think:

• Citovat
  • Upravit
2407
2.11.23 19:00

Dr mě ujišťoval, ať se nedesim, ze to je povrchové, ze do cipku musel píchnout vetsi jehlou, nejak si ho tam nastavoval….. volala jsem po 4 hodinách i do Caru, po telefonu tezko rict co je málo a co uz hodně. Každopádně kdyby to pokračovalo mam jet na ambulanci. Já odpoledne usla a když sem ted sla na wc vypadla ze mě sraženina, asi se mi krev nahromadila v “pipine”. Nic mě nebolí, tak doufám, ze to je opravdu jen povrchové a nemá to vliv na embryjko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
2.11.23 22:21

Já jsem po transferu maximálně zašpinila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 07:09
@kavenka píše:
Já jsem po transferu maximálně zašpinila :oops:

Zašpinění je běžné, asi bych zavolala do centra. :)

• Citovat
  • Upravit
2407
3.11.23 07:22

Tak od včera cca od 18 hod bez krve, jen lehke spineni, dnes rano uz ani to. Tak predpokladam, ze to byla jen povrchová ranka jak tvrdil dr. Žádné krece, bolesti nenastaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
3.11.23 11:52
@Lotyyy píše:
Tak od včera cca od 18 hod bez krve, jen lehke spineni, dnes rano uz ani to. Tak predpokladam, ze to byla jen povrchová ranka jak tvrdil dr. Žádné krece, bolesti nenastaly.

Tak to je dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
3.11.23 12:24

@Lotyyy někdy je ten ET komplikovanější a musí použít nástroje. Na mě museli použít kleště a taky mi říkal, že ať se nebojím, že je pravděpodobné, že budu krvácet, ale že to bude ustávat. Důležité je, že jsi bez bolestí a už nekrvácíš. Hlavně se šetři a držím palce, ať se uhnízdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.