Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, je tdy někdo koho čeká transfer v listopadu? Mohli by jsme si tady popsat, uklidnit ![]()
Ahoj, já začínám stimulovat, takže pokud bude vše v pořádku, tak snad vyjde transfer na listopad. V jaké fázi teď jsi?
@Domca1111 Takže taky v očekávání:) Zítra jdu na kontrolu, 6. den cyklu. Začínáme druhé IVF, z prvního nic a pak jsme si dali rok pauzu.
@LucikSi anoo.. ale ja zacinam stimulovat jen estrofenem mame zamrazene embrya z 2. IVF.. tak drzim palce
ja mam toho za sebou hodne celkove 7 transferu z toho 5 potratu ted minuly mesic se podarilo prirozene po 6 ti letech, ale bylo to biochemicke
ale nevzdavame se
Ja jsem byla na KET vcera, takze vysledky budu mit v listopadu 🙂 Je to muj posledni pokus s poslednim mrazackem, tak opravdu verim, ze to konecne klapne. Tesim se na vase dobre zpravy ![]()
@Zu888 jeeee tak to drzim moc pakce at se prdola pekne zabydlu ![]()
@Domca1111 moc dekuju a taky preju hodne stesti! Drzim moc palce ![]()
Ahoj, v pondělí mě čeká můj druhý Ket, tentokrát řízený. Držím palce všem ![]()
Mě čeká 3 KET v úterý 31.10. a taky poslední embryo, tak snad to konečně vyjde. Druhý KET se chytlo, ale pak zaniklo, ale více než měsíc jsem chodila na krev a ultrazvuky báli se mimoděložního. Beru estrofem 3× denně a 2 denně tuším to je amalgen. Nejhorší je, že mě chytly záda, tak doufám že do transferu poleví.
Ahojte, ja uz som po stimulacii…ET sme nerobili kvoli hroziacemu OHSS. Spustila sa mi menstruacia takze v novembri by sme chceli ist na sono, a ak bude vsetko v poriadku, urobili by sme v novembri rovno aj KET
drzim Vam vsetkym palce aby sme coskoro v naruci drzali nase vytuzene babätka ![]()
Ahoj holky, taky mě čeká v listopadu KET, teď v říjnu bohužel nevyšel.
@Zu888 myslím na Tebe ![]()
@acylpirín ahojky, taky jdu v pondělí na KET ❤️ je to můj 5. transfer 🙄.. máš nativ nebo řízený ket?…držím všem pěsti ať se dočkáme vytoužených miminek ❤️
@Niki.Lauda dekuju, taky na Tebe budu moc myslet, pak dej urcite vedet 🙏 ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.