Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@N89 to ano, ale vzdy se snazim byt pozitivne naladena a verit ze to vyjde… ono se embryjko mi vzdycky uchyti, ale pak pusti
tak ted doufam ze se uchyti a uz nikdy nepusti ![]()
@Verča243 tak se hezky setri a v pristich 14 dnech to tady rozjedeme s pozitivnima testama a dalnicema na nich ![]()
Drzim palce! ![]()
@Verča243 tak to znám, taky mám problém vydržet 🙈… A kam chodíš do centra? A to je první ivf a 3.transfer?
@Domca1111 jj taky se mi dvakrát chytlo a pustilo a dvakrát vůbec nechytlo ☹️ tak snad ted 🙏
@Zu888 to si dobrá, že to vydržíš 🙂 a u vás byl problém v čem jestli se můžu zeptat? Jestli jsi to už psala tak se omlouvám, trochu se v těch příspěvcích ztrácím 😁
@N89 uplne v poho, taky se trosku ztracim…
Myslim, ze nejvetsi problem je vek, je mi 43 a manzelovi 51. Jinak vsechno ostatni v pohode, mam pravidelnou MS i ovulaci, sliznice ok, vsechny testy vcetne genetiky a imunologie dopadly taky dobre… takze uz jsem proste jen moc stara
ale to je tak, kdyz clovek potka toho praveho ve 40 ![]()
@N89 chodím do Gennetu, Praha 7 a ano IVF první a třetí transfér, první se vůbec nechytlo, druhé vypadalo nadějně hodnota HCG sice nízká, ale při druhém odběru skoro dvojnásobná, ale pak pořád nižší pak trochu vyšší, že měli strach o mimoděložní a pak přišla MS po vysazení prášků a hodnota klesla na nulu.
@N89 ahoj, zatím se cítím dobře, nic nebolí a vše je ok
transfer lepší než minule, minule jsem musela sedět, protože jí to nějak nešlo, tentokrát jsem ležela a šlo to dobře
co ty, jak se cítíš a kdy plánuješ testovat? Já chci vydržet do 9.11, takže do desátého dne, snad to dám ![]()
@Zu888 tak to bývá, ale na to nejlepší se vyplatí počkat a to mimo určitě brzy přijde taky 🙂… Tak hlavně, že jinak je vše v pořádku, to je zase dobrá startovací pozice 🙂
@Verča243 tak hlavně, že to nebylo mimoděložní 🙏 to jsem neslyšela ještě, že to klesá a stoupá 🙄
@acylpirín já taky zatím vše v pohodě, cítím se dobře akorát furt nějaká unavená, ale to už jsem delší dobu, tak to asi není z transferu…
Nooo kdybych vydržela do 9.11. tak budu ráda 😂 obvykle mě chytá testovací nálada 5.-6. den, i když to nemá vůbec smysl 🙈
@N89 právě, že vůbec. Jen něco z hlediska genetiky, že mohlo být embryo špatné, protože embrya samostatně vyšetřené jsme neměli.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.