Krvácení kvůli hematomu 13+4 tt

16.12.20 13:18

Krvácení kvůli hematomu 13+4 tt

Ahoj holky, moc se omlouvám za nové téma, ale nechci oživovat stará témata. Jsem 13+4 těhotenství. Minulý týden na screeningu bylo všechno v pořádku, ale v pátek jsem potom začala špinit, lehce, v neděli to ustalo, ale v pondělí ráno jsem ráno objevila krve docela hodně, no vyděšilo mě to. Jela jsem na vinohrady. Tam mi řekli, že mám 4 cm hematom, ale aktuálně nekrvácí. Druhý den potom jsem šla ke své doktorce, která řekla, že už se to dokonce zmenšuje a že to bude v pořádku, ale jak jsem přijela domů, tak znovu krev, dneska celý den radši ležím, nic nedělám a stejně to furt teče. Já mám takový strach. Mám jet k doktorce znovu? Nebo když řekla, že dobrý, nechat to a jen být v klidu? Neměla mi napsat nějaké léky? Prosím poraďte mi, jsem na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
16.12.20 13:23

Ja to mela taky, ve stejnem tydnu. Me teda krvacel fakt hodne, ze me nechali v nemocnici na kapackach. Pak sem musela mit doma prisny klidový rezim, fakt jenom lezet a dostala sem globule na udrzeni a ascorutin na zmírnění krvaceni (ten si muzes koupit i sama v lekarne, nic tim nezkazis). Ale krvacela jsem jeste tak 6 tydnu potom, hlavne kdyz sem treba chvili stala nebo chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.12.20 13:28

Důležité je dodržovat klidový režim, problém by byl, kdyby tekla krev čirá světlá, pokud teče krev taková tmavá, vyprazdňuje se hematom a to je v pořádku.
Jinak mi nasadili magnesium, tím člověk nic nezkazí pak ascorutin, ten se dá běžně koupit a sestřička mi doporučila 1 denně vypít vymačkaný citron s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35826
16.12.20 13:30

Lezet si měla už od pátku. Já když jsem ve 14 týdnu začala splnit, tak jsem ihned volala doktorce a ještě ten den mě vyšetřila a nařídila jen chodit na wc. Léky mě taky žádný nedala. Během pár dní to bylo OK, ale nesměla jsem nic zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
16.12.20 14:32

Jak uz se tu pise… ascorutin k tomu jsem dostala utrogestan. Mne to zacalo od 11tt s pauzami asi do 15tt a hematom mel okolo 3cm. Nesmi byt svetla krev, jinak bych jela nekam na pohotovost. Pokud je tmava tak to nemusis moc resit jen klidovy rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
16.12.20 14:36

Jo a nelezela jsem jen v posteli. Neslo to. Syn tou dobou mel 10mesicu takze porad zvedani do zidlicky ze zidlicky do kocaru… ale kdyz si hral tak jsem se snazila lehnout a jen ho sledovat. Presto bylo vsechno ok :palec: takze hlavne myslet pozitivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.20 12:11

Moc děkuji holky. Jsem hodně v klidu, polehávám, špiním pořád, ale už to není moc, už mi stačí intimka. Uklidnily jste mě, že to může být i víc a nemusí se jednat o potrat. Modlím se, abych to maličký donosila v pořádku. Trochu mě štve, že nikdo není schopen říct, z čeho a proč se to stalo, když nijak neblbnu, nic netaham, nikde jsem se neuhodila, nic…
Moc děkuju, že jste mě uklidnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.12.20 12:18

@AndělkaJilemnická to se udela jen tak, me se taky vytvoril tyden po screeningu, kde bylo vse v poradku a behem toho tydne sem nedelala nic, bylo mi zle, tak sem polehavala doma a pulku casu byla s hlavou v mise :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.12.20 20:30

Taky jsem měla v tomhle období hematom, ale větší, kolem 11 co a krvacela jsem dvakrát a pokaždé si mě nechali v nemocnici. Dostala jsem utrogestan a musela jsem jen ležet a jít max na záchod. Naštěstí jsem byla zrovna u našich, tak se mamka starala o mě i mého dvouleteho syna. Nakonec se zmenšil, zmizel a teď mám dva týdny do porodu. Nemá to žádný důvod, prostě se to vytvoří a ty s tím nic neuděláš, je to častý problém. Není to tvoje vina. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí