Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
V sobotu ráno jsem začala krvácet tak jsem si myslela že přišla dřív menstruace ale pak to přestalo.
V neděli ráno mne bolelo v podbřišku, píchání vedle pupíku a citlivější prší, trocha jsem krvácela a pak to zase přešlo a pak až k večeru.
V pondělí to samé jen se je přidalo nevolnost pak zase ok až do večera to jsem začala krvácet trocha silnější.
A dneska ráno malinko ale pořád mne bolí v podbřišku.
Dneska jsem objednaná na vyšetření cytologie tak neznám jestli mne vyšetří když občas krvacim
.
Antikoncepci beru ale přiznám se že jsem občas zapomněla si ji vzít.
Menstruaci bych měla dostat ve čtvrtek nebo v pátek.
Dost se bojím že by to mohla být rakovina děložního čípku ![]()
@Stesticko2710 píše:když tam na prvních výsledcích nebylo něco v pořádku tak musejí dělat další.
Ahoj.
V sobotu ráno jsem začala krvácet tak jsem si myslela že přišla dřív menstruace ale pak to přestalo.
V neděli ráno mne bolelo v podbřišku, píchání vedle pupíku a citlivější prší, trocha jsem krvácela a pak to zase přešlo a pak až k večeru.
V pondělí to samé jen se je přidalo nevolnost pak zase ok až do večera to jsem začala krvácet trocha silnější.
A dneska ráno malinko ale pořád mne bolí v podbřišku.
Dneska jsem objednaná na vyšetření cytologie tak neznám jestli mne vyšetří když občas krvacim.
Antikoncepci beru ale přiznám se že jsem občas zapomněla si ji vzít.
Menstruaci bych měla dostat ve čtvrtek nebo v pátek.Dost se bojím že by to mohla být rakovina děložního čípku