Krvácení mimo ms a ovu i těhu test

418
1.3.23 20:50

Krvácení mimo ms a ovu i těhu test

Dobrý den, dnes jsem začala krvácet mimo ms, tu jsem dostala 18.2 a trvala pět dní a dneska mě od rána bolí břicho jak při ms, nikdy se mi tohle nestalo až dnes. Krvácení bylo slabé ale krev byla červená tmavá jako při ms, nyni je to spíše špinění hnědé barvy a břicho stále bolí. Udělala jsem si ovulační test i těhotenský právě teď. Nikdy jsem neměla ovulační test takhle pozitivni, dvě vyrazné čárky a na těhu testu vidím ducha. Snažíme se o miminko rok a nedaří se.
Mate s tímto nějaké zkušenosti? Mohla bych byt těhotná nebo naopak to muže znamenat něco jiného? Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35645
1.3.23 21:14

Vypadá to, že těhotná jsi. Na tom těhotenským není duch, to je normální čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
1.3.23 21:21

Těhotná jsi.
Ale takovéhle krvácení v těhotenství není moc normální, může to znamenat cokoliv od počínajícího potratu přes mimoděložní až po normální prosperující těhotenství třeba s hematomem. kontaktovala bych lékaře a nechala si zkontrolovat nárůst hCG, to by mohlo dát nějaké další vodítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.3.23 21:25

@ugluk určitě zítra zavolám na gyndu a pokusím se objednat co nejdříve, chtěla bych mít potvrzeno jestli opravdu jsem těhotná a pokud ano ze je vše v pořádku. Tohle jsem nečekala jelikoz jsem týden po menstruaci a ta byla normální a pravidelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
1.3.23 21:25

@Julieza ja nevim, ale opravdu vidis jen ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.3.23 21:26

@DandátkoP na první fotce pouze ducha, na druhé už čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
1.3.23 21:41

Držím palce, já v prvním těhotenství krvácela hodně jako při MS pět dnů, brala jsem to jako MS, nevěděla jsem že jsem těhotná. A vše dopadlo dobře! Bylo by fajn, kdyby tě objednali co nejdříve, hlavně řekni při objednávání, jaké máš potíže. Aby tě nevzali až za měsíc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
1.3.23 21:52

Mně se takto projevil hematom pár dní po pozitivním testu. Lehké krvácení, pak špinění, menstruační bolesti. Všechno dobře dopadlo, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.3.23 12:36

Tak dnes už nekrvacim ani nešpiním, na gyndu jsem volala řekla mi ať prijedu dnes ale bohužel dělám 12 hodinové směny a zítra mě vzít nemůže, bylo mi řečeno ze kdybych krvacela ať jedu na pohotovost. Ráno digi test vyšel takto :) mám radost a zároveň strach a taky bych to měla rada potvrzeno od lékaře ale bůhví kdy mi dá termín a navíc v práci mám teď směny navíc kvůli dovolené a nemá kdo jiný za mě jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.3.23 22:48

Tak bohužel nakonec se jednalo o zamlklý potrat nevypuzený s klesajícím hcg, jeli jsme na pohotovost kde mi bylo provedeno vyšetření, na ultrazvuku nic nešlo vidět, dle krve hcg 77,nechali si mě tam přes noc, ze by se mohlo jednat o mimoděložní těhotenství, ráno hcg naměřeno 52 :( neprosperující s tím že kontrola za týden. Momentálně 4 dny lehce krvácím a špiním, tak snad nebude nutná revize až půjdu na kontrolu. S partnerem jsme zklamání a smutní, snažili jsme se rok a nedařilo se, když se povede tak to dopadne takhle. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
4.3.23 23:09

To je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie