Krvácení mimo ms, bolest

Anonymní
24.8.22 18:07

Krvácení mimo ms, bolest

Ahoj holky, musela jsem kvůli dovolené oddalovat ms druhým platíčkem ha. Čtvrtý a pátý týden braní ha jsem trochu špinila, což se mi nestalo poprvé. Ale co se mi stalo poprvé je to, že jsem normálně během ms odkrvácela, jeden jediný den jsem byla bez krvácení a po jednom jediném dni jsem začala znovu špinit, ráno nebo při zadržování moči ze mě jde jasně světle červená krev, během močení “vypadne” i kousek sražené krve, která je tmavá. Mám i lehké bolesti v podbřišku a krev(krvavý výtok) i zvláštně zapáchá. Zároveň jsem poslední měsíc v silném stresu, díky kterému mi zlobí i žaludek.. Zítra se chystám ke gynekoložce, ale zajímalo by mě, máte s tímhle některá zkušenost? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kattynka000
24.8.22 18:13

Tohle jsem mívala na HA před prvním porodem. Vždycky pomohlo nasadit Ascorutin a prostě to přečkat, člověk je prostě z HA když prodlužuje rozhazeny, kor pokud na to nejsi zvyklá. Já nakonec jela už jen v dlouhých intervalech, tři plata za sebou a pak pauza, takže když si tělo zvyklo na tyhle dlouhé cykly, tak už jsem tohle neměla vůbec. Každopádně počkej zítra na Dr, je možné cokoli :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa