Krvácení na začátku 2.trimestru 12+..tt

Anonymní
26.8.24 18:03

krvácení na zač.2.trimestru 12+..tt

Ahojky,
máte prosím někdo zkušenost s krvácením ve 2.trimestru? Jsem ve 12+6tt, takže přelom prvního a druhého trimestru a doposud jsem ani nešpinila a dnes z ničeho nic krvácení růžové krve a pak ještě jakoby voda od krve. Na pohotovosti mě důkladně vyšetřili, prcek odpovídá, vše úplně ok a příčina se nenašla. Tam už jsem nekrvácela, ale tekl trochu jakoby úplně vodový výtok, na to lékařka řekla, že nemůže vyloučit ani plodovou vodu, ale že si to nemyslí, protože množství okolo prcka bylo v pořádku. Poslala mě tedy domů a že nevíme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1373
26.8.24 18:47

Mně takhle odtekala plodova voda. Uplne to potvrdili v 17tt a byl pak indukovany potrat. Ale zase dost zen krvaci a spini a je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 19:05

@Shen A jak jsi poznala, že to je voda? Vím, že se to dá nějak testovat, ale nikdo mi na pohotovosti test nebo rozbory nedělal

• Citovat
  • Upravit
1373
26.8.24 21:24
@Anonymní píše: Více

Ja to nepoznala
Mela jsem jako vytok vodnatejsi. Poznali to z ultrazvuku. Ze se jim zda mene vody. Pak specialni vysetreni vylucovani a ledvin, vse ok. Nakonec bylo te vody min a min, tak delali test z toho vytoku a doporucili mi jit na potrat. Bylo to hrozny. Cekali jsme holcicku a najednou nic. Drzim palce at to jen treba praskla zilka/vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 21:28

@Shen Je mi to moc líto.
Doktorka říkala, že množství vody je v pořádku, že si nemyslí, že to ta plodová voda byla. Ale je divné, že takhle po krvácení odtekla tahle jakoby voda, na výtok se mně to nezdálo. Teď večer jsem krvácela znovu čerstvou krví, docela dost, ale zase ne masivně, jak říkali, že to bych měla dorazit. Na dalším WC úplně čistý papír. Tak já nevím… Jsou to nervy :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky