Mimoděložní těhotenství 6+2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
26.8.24 13:33

Mimoděložní těhotenství 6+2

Zdravím všechny nastávající maminky, i ty, které se snaží otěhotnět.
Přidávám svou zkušenost, před dvěma týdny jsem zjistila, že jsem těhotná, bez příznaků, vše vypadalo v pořádku. V sobotu začalo špinění a urputná bolest v podbřišku s motáním hlavy a závratí. V neděli ráno po WC velká kaluž čerstvé krve, proto jsme ihned vyjeli do nemocnice. Tam zjištěn gestační váček, který odpovídal 6+2, bohužel byl ale umístěný mezi dělohou a pravým ovariem. Dnes ráno odstraněn pravý vejcovod :,(. Proto milé maminky a všechny ženy, nepodceňujte žádné špinění a krvácení a při prvních potížích navštivte lékaře. Přeji vám hodně zdraví a ať se vám daří jen a jen dobře.
PS: nic nevzdáváme, na miminku bude pracovat a moc doufám v šťastný konec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20773
26.8.24 13:41

Dobrý den,

velmi děkujeme za sdílení tohoto zážitku a doporučení. Držím Vám palce.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.8.24 14:06

Ano taky se přidám, já byla kvůli mimodeloznimu v ohrožení života když už prasklo…neměla jsem //test a byla na vyvolavcce a myslela si že to krvácení je už MS po vyvolavcce…ono ale sílilo a tak se nabralo hCg a zjistili se to teda až kolem 8tt.

Potom mám hned 2 děti i s jedním vejcovodem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.8.24 14:27

@LunaP děkuji i za vaši zkušenost. Já už mám z předchozího vztahu 13letou slečnu. S novým partnerem jsem otěhotněla až po dvou letech a dopadlo to bohužel takto.
Gratuluji k dětičkám, hlavně ať vám dělají radost :srdce: a přeji hodně zdraví :andel: to se ničím nahradit nedá.
Jakmile se zotavím a dám se fyzicky do pořádku, tak budeme na miminku pracovat, moc ho chceme, ale necháme tomu volný průběh a doufám, že se nám také brzy zadaří a prďolku v pořádku donosím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.8.24 14:30

@admin moc vám děkuji a i vám krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.8.24 14:41

@Zdenula36 My se teď také snažíme o třetí s novým partnerem a provází nás eskapády se ztrátami ale to už bude věkem. Ale i když už jsem vlastně 3× přišla o mimi a o jedno teď později tak věříme že se ještě zadaří i s tím jedním vejcovodem.
A mimochodem dceru mám z vaječníku co neměl vejcocod. Takže posílám Vam naději :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.8.24 15:31

@LunaP tak vám moc držím palce, ať se vám to konečně povede, ono se určitě zadaří a bude nám oběma přáno těhotenství, které si budeme moci užívat a na konci bude to vytoužené miminko v náručí :srdce:.
Moc děkuji za pozitivní zkušenost a i za tu špatnou, dělá nás to silnější. My se nedáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí