Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zjistíte to, až se plod dobře ukáže. Anebo taky až po porodu. Stejně je to do té doby jen pravděpodobnost.. nám se jeden ukázal taky až kolem toho 17tt a dcera byla tajemná až do porodu. Můžeš si zaplatir utz, někde se dokonce dá zaplatir i přímo utz na zjištění pohlaví, ale samozřejmě ani tam to zjistit nemusí, když to vidět nepůjde.. ale zkusit to můžeš.
My se dozvěděli pohlaví 2 měsíce před porodem.
do té doby bylo buď na boku nebo překážela placenta. Vždycky to řekli ne moc jistě. Takže jsem i na sál šla s tím, že to může být jinak než typovali
![]()
Mě to bylo v podstatě jedno.
Jako oznámení pohlaví. Jsem zvolila kytku s velkou mašlí v typické barvě. Jako narozeninove překvapení je to myslím hezký nápad ( pokud to bude opravdu vidět).
Existuje i test na zjištění pohlaví dítěte, dostaneš normálně v lékárně, ale nemusí to být 100%. Což ostatně není kolikrát ani ten ultrazvuk, když se dítě nechce pořádně ukázat.
Byla jsem ve 12tt na NIPT, takže jsme měli pohlaví potvrzené takto brzy a spolehlivě.
Nemusis to taky zjistit vůbec
můžeš si zaplatit utz navíc
ale není jiste, ze to bude fakt vidět. Mě to řekli až ve 22tt na druhem screeningu, do te doby se mala schovávala a to mi utz dělali snad co 2 týdny.
Dobry den jsem 17+6 a s přítelem stále pohlaví neznáme ale jelikož má narozeniny 30. Tohoto měsíce a já jdu na další kontrolu až 5.zaří je nějaká možnost zjistit pohlaví? Byl by to moc hezký dárek