Těhotenství a určení pohlaví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.24 11:02

Těhotenství a určení pohlaví

Dobry den jsem 17+6 a s přítelem stále pohlaví neznáme ale jelikož má narozeniny 30. Tohoto měsíce a já jdu na další kontrolu až 5.zaří je nějaká možnost zjistit pohlaví? Byl by to moc hezký dárek :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35603
26.8.24 11:03

Můžeš si zaplatit ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8656
26.8.24 11:04

Zjistíte to, až se plod dobře ukáže. Anebo taky až po porodu. Stejně je to do té doby jen pravděpodobnost.. nám se jeden ukázal taky až kolem toho 17tt a dcera byla tajemná až do porodu. Můžeš si zaplatir utz, někde se dokonce dá zaplatir i přímo utz na zjištění pohlaví, ale samozřejmě ani tam to zjistit nemusí, když to vidět nepůjde.. ale zkusit to můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 11:07

My se dozvěděli pohlaví 2 měsíce před porodem. :nevim: do té doby bylo buď na boku nebo překážela placenta. Vždycky to řekli ne moc jistě. Takže jsem i na sál šla s tím, že to může být jinak než typovali :nevim: :lol:
Mě to bylo v podstatě jedno.
Jako oznámení pohlaví. Jsem zvolila kytku s velkou mašlí v typické barvě. Jako narozeninove překvapení je to myslím hezký nápad ( pokud to bude opravdu vidět).

• Citovat
  • Upravit
53190
26.8.24 11:08

Existuje i test na zjištění pohlaví dítěte, dostaneš normálně v lékárně, ale nemusí to být 100%. Což ostatně není kolikrát ani ten ultrazvuk, když se dítě nechce pořádně ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 11:13

Byla jsem ve 12tt na NIPT, takže jsme měli pohlaví potvrzené takto brzy a spolehlivě.

• Citovat
  • Upravit
37125
26.8.24 12:35

Nemusis to taky zjistit vůbec :nevim: můžeš si zaplatit utz navíc :nevim: ale není jiste, ze to bude fakt vidět. Mě to řekli až ve 22tt na druhem screeningu, do te doby se mala schovávala a to mi utz dělali snad co 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí