Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zdena08 píše: Více
Udělej si další z ranní noci za 2 dny a uvidíš. V ranní moči je koncentrace největší
Dobrý den, mám jen dotaz, zda se někomu stalo něco podobného (ukázala se mu slabá druhá čárka)?
Vidíte to tam nebo jen šílím?
@0908lucc píše: Více
Slabá tam je vidět, zkus to ráno za 2 dny
Dobrý den potřebuju radu
Dnes dopoledne sem si dělala test.
A vyšel tam slabý duch, pak sem udělala hned druhý test a tam už byla jen jedna čarka
Menstruace byla 4 dny, a slabší, test sem dělala při špinění…myslíte si že mohu bejt těhu nebo ne děkuju za rady 🙂 🙂 🙂 🙂
@Lolinka123456 píše: Více
Test dělej jenom z ranní moči. Ale jestli byla ms, tak spíš ne
@Lolinka123456 píše: Více
Spíš to vypadá, že jsi těhotná byla a odešlo to s menstruací. Dělala sis test i před MS? Dorazila v termínu? Doufám, že se pletu a dobře to dopadne
.
@MHrdinka snažime se už bohužel 4rokem lítáme po doktorech a tak je to takoví náš sen
🙂 🙂menstruaci sem nedostala jak měla a měla sem ji slabší než mívám normálně, a před menstruaci sem test nedělala teď už mám jen drobné špiňení a test sem si právě dělala při tom…ale je mi právě divné že druhý test už ukázal jen jednu 😞 😞 🙂
@Lolinka123456 z toho, co popisuješ mi to připadá jako biochemické těhotenství. Došlo k oplodnění vajíčka, ale neuhnízdilo se nebo nedělilo tak jak mělo. Prý je po něm větší šance na těhu, je,, pohnojeno,,
. Nevím, co to přesně znamená, ale spousta holek tu v diskusích píše, že se pak brzy zadařilo
. Držím palce
.
zakladatelka požádala o smazání svého příspěvku