Krvácení po šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
19.6.14 10:20

Tak nic tam nemam a pry se to po cisari dyl cisti, a i vliv hormonu. Dokonce tam byl i gyn co mi delatk cs.Tak si pochvalil i jizvu :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.6.14 16:57

@@Andy27 no, tak to je dobre ze to nic neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.10.14 21:30

Ahoj maminy, zitra to bude 8 tydnu od porodu. Kdyz mi zkoncilo sestinedeli, tak dva dny na to jsem zacala hodne krvacet. To trvalo tri dny a pak dva dny slabeho krvaceni. Myslela jsem ze to mesicky tak jsem to neresila, ale dneska jsem zjistila ze krvavim zase (uz ne tak silne jako pred tim). K lekari teprve pujdu. nevite nekdo co by to mohlo byt :nevim:? Kojila jsem dva tydny a ponevadz male nesedlo mleko, musela jsem zacit krmit umelym. Destinedeli jsem jen spinila. Tak optavdu nevim. Prosim poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
6.11.14 10:16

@Milagros89 Já jsem taky na začátku šestinedělí krvácela až to sláblo a myslela jsem, že ok (byla jsem po revizi dělohy, klasické kyretáži začátkem září) no a ejhle. Rozjelo se krvácení, prvně jsem myslela, že MS a nakonec mi to nedalo jít do nemocnice na kontrolu a další revize nutná, žádná MSto nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.9.15 02:53

Ahojky mam takový problém, :,( jsem týden po porodu a najednou z ničeho nic jsem začala dost silně krvácet a asi dvakrát po sobě ze me vylezl jakoby kus hlenu nebo cucku jsou to stále ocistky nebo ne? Bojím se ze ne? :,( :,( děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.9.15 02:57
@Pett13 píše:
Ahojky mam takový problém, :,( jsem týden po porodu a najednou z ničeho nic jsem začala dost silně krvácet a asi dvakrát po sobě ze me vylezl jakoby kus hlenu nebo cucku jsou to stále ocistky nebo ne? Bojím se ze ne? :,( :,( děkuju za odpověď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.9.15 03:06

@Pett13 Týden po porodu? To se mi stávalo občas celé šestinedělí, poprvné jsem se vyděsila, ale prý je to normální, vše bylo O. K.Poprvé to taky bylo až pár dní po porodu, ale prostě to čištění těla trvá dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.9.15 03:23

A i to ze k tomu krvácení byly jakoby cucky nebo jak to popsat :( zkratka taková sraženina nebo tak něco… mam první mimco, takže sem z toho fakt vyplasenA a bojim se.aby to nebylo neco vážnějšího… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.9.15 04:17

@lubomíra díky za odpověď, ale je normální, ze s tim krvácením odchází takový celistvý cucky nebo jak to napsat sraženiny nebo tak neco? Je to první mimo, tak nevim jestli nejde o neco zavaznejsiho, fakt me to celkem vylekalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.16 19:58

Dobrý den, jsem 4 měsíce po porodu a za poslední 2,5 měsíce tj. od konce šestinedělí jsem krvacela uz 6×, vypadalo to pokaždé jako klasická MS.
UZ mám za sebou, děloha by měla být čistá. Zítra jdu na další kontrolu. Mam si vyžádat nějaké vyšetření? Doktor bude tvrdit ze je to v pořádku, to je mi jasné už teď.
Bojím se, aby něco nezanedbal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9719
1.3.16 20:08
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 4 měsíce po porodu a za poslední 2,5 měsíce tj. od konce šestinedělí jsem krvacela uz 6×, vypadalo to pokaždé jako klasická MS.
UZ mám za sebou, děloha by měla být čistá. Zítra jdu na další kontrolu. Mam si vyžádat nějaké vyšetření? Doktor bude tvrdit ze je to v pořádku, to je mi jasné už teď.
Bojím se, aby něco nezanedbal :nevim:

Měla jsem to samé po porodu mi vyndavali placentu v narkóze, tvrdili, že tam něco zůstalo takže čtyři měsíce po porodu revize a nepřestalo to nakonec usoudili, že je to myomem. Nakonec to samo přešlo, ale rok po porodu jsem si myom nechala laparoskopicky vyjmout. A nemáš myom náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.10.16 12:44

Přípojím se k otázce v pondělí my skončila šestinedělní už asi tři tydny nekrvacím ani nešpiním až včera večer jsem začala z ničeho nic krvacet a to ted to nepřestalo co to muže být? Jinak jsem celou dobu nekojila a na menstruaci je čas myslím děkují za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
23.10.16 13:07

@Natika15 Myslím, že Ti přišla menstruace, když nekojis. Po šestinedělí se chová tělo jako před otěhotněnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.10.16 16:09

Děkují..Ale po prvé v životě mám tak silný menzes kdybych byla den po porodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.12.22 07:30

Ahoj ženy
Nikdy se mi to nestalo ale teď jsem v 6 nedělí jen malinko špinila ale teď už dost silně krvácím i se sraženou krví asi 12 dní. Obcas mám i bolesti ale není to nic vážného. U Dr jsem zatím nebyla a doufám že je to jen menses a ta sražená krev je jen čištění které jsem vlastně v 6 nedělí pořádně neměla. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí