Krvácení při i po styku

11
12.2.18 13:01

Krvácení při i po styku

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte zkušenost s tímto problémem. S přítelem jsme spolu vždy používali prezervativ, teď ale beru prvním měsícem antikoncepci a již podruhé se mi stalo, že jsem začala při i po sexu dost krvácet. Bylo to i lehce bolestivé a pár hodin po sexu jsem pořád cítila takové štípání. Nevím, jestli to může být antikoncepcí nebo je to z jiného důvodu…do druhého dne se vždy vše upraví a žádné další potíže nemám. Moc Vám děkuju za případné odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
12.2.18 13:17

Měli jste třeba nějákou předehru že by tě třeba škrábl nebo tak něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.2.18 13:22

Předehru

Předehru jsme měli, tak jako vždycky..taky mě napadlo, že to může být jen nějaký škrábnutí nebo tak…ale stolo se to už podruhé za sebou a předtím nikdy, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.2.18 13:39

Taky se mi to nikdy dřív nestalo, antikoncepci beru uz alespon 3-4 roky a cca pred tremi mesici se mi stalo to samy, teda az tak 2 hodiny po styku a hlavne pri moceni ta krev tekla. vubec nevim co to mohlo byt :O druhy den vse ok :think: jenze zni to hloupe ale doted nevim jestli jsem z toho mela nejaky zanet moc. mechyre nebo to bylo z nejakeho skrabnuti tam uvnitr :D tak jsem si dala uroval akut a do druheho dne vse v pohode. Ted uz vse v poradku. Mozna jste moc,,řádili,, :D mohlo se tam něco natrhnout nebo něco takovýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí