Zdravím. Potřebuji poradit minulý měsíc sem týden před MS sem 1den krvacena a přesně za týden sem to dostala. Měla sem klasicky 6 dni ms a dneska sem rano spinila. Jinak s muzem mame prerusovanou souloz. Mela jste nekdy neco podobnyho?
Krvácení (špinění) mimo MS
ahoj, mě krvácení mimo MS provází poslední půl rok. A Taky bolesti. Už jsem stím byla u Dr. nic. pak jsem byla jednou i na pohotovosti, aby třeba zjistili co se děje ihned, nic. S ovulací bych to nespojovala, chytlo mě to tak porůzně. Prý no možná hormonální změny, tělo se mění pořád..bolest je možná prý spojená s dvourohou a zakloněnou dělohou..ale jinak je nic nenapadlo. To víš že mi to přijde divné..
Ahoj holky. Ja mam tyhle problemy neustale a dlouhodobě. Neustale spineni
nebo krvaceni mimo ms.. skoro cely mesic, porad dokola. Jsem z toho
nešťastná. Dr. nevi co s tim.. mela jsem cipky, stery, histeroakopie,
cytologie.. nic.. akorat diagnostika pcos, anovulace, hormonalni disbalance,
nizka sliznice. … zkusila jsem uz vsechno.. beru ascorutin.. a nic nepomáhá.
A dr. mi jen rekla, ze je to asi hormonalni.. a ze mam citlivy cipek. Hotovo.
Dobrý den poradi mi někdo. Mám nepravidelnou menstruaci po vysazení HA a na to srovnání užívám už 4 měsíc Proveru.. Vždy to přišlo jak hodinky až tenhle měsíc mi skončila menstruace a týden po skončení menstruace jsem začala splnit a poté slabé krvácet. Gynekolozka mi na to dala Panba na zastavení krvácení.. A když to po 5 dnech skončilo tak 2 dny klid a dnes zase. Nevíte proč? Snažíme se o mimco ale zatím marně…
Pokud gynekolozka vyloucila zanet, za me si myslim, ze budou na vine
hormony.. po vysazeni ha trva nekomu nekolik mesicu, nez se telo zase srovna..
pockala bych na dalsi mesic, jak to bude.
Aha, dobre. Muze to byt vazne jen rozhozenymi hormony.. nebo i stresem
z toho, ze se snazite o mimco a zatim nevychazi? .. podivej na me.. mam to tak
cele mesice a dlouhodobě a nikdo mi s tim nedokaze nic udelat..
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.