Krvácení, špinění ve 12 tt

Anonymní
15.12.10 10:23

krvaceni, spineni ve 12tt

Ahoj,

jdu k vam pro radu a vase pribehy. jsem ve 12tt a vcera jsem se vzbudila s hnedym spinenim. zasla jsem tedy ke sve obvodacce a vse ok, jen mam byt v klidu, brat utrac a ascorutin. jenze pak to zacalo byt cervene tak jsem ji zavolala. ona me poslala do nemocnice, ze si me tam mozna nechaji. nenechali, mam mit doma klid na luzku a brat utrac a ascorutin. zdroj krvaceni nenalezen, placenta se neodlucuje. nesmim nic. tak jsem jen lezela, ale presto vecer zase cervena :-? rano uz zase jen hnede. krve neni buh vi jake mnozstvi,ale staci na zabarveni vody v zachodove mise.

mate s tim nektera zkusenosti? muze to mit dobry konec? ja byla tak rada ze jsem to dotahla bez problemu sem a najednou toto :cry:

diky moc k.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
15.12.10 10:29

ahoj, mozno je to len nejaky maly schovany hematom, ktory takto postupne odchadza :hug:

neboj sa, keby to bol bliziaci sa potrat, to by doktor poznal. si pod dozorom, to je hlavne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 10:35

snad jo, zdroj krvaceni nenalezen :-? takze nevedi. podle dr. to melo vse (krev) uz odejit …

nervozni jsem, to je jasne, ale doufam :srdce: je to nase vymodlene miminko po umelku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17359
15.12.10 10:38

tie utz nie su take dokonale, aby videli vsetko, takze kludne to moze byt hematom na takom mieste, ze si ho dok nevsimol, nebolo by to prvy ani posledny krat :-D

taketo iste priznaky mala kamoska s hematomom, asi po tyzdni sa to ustalilo a potom prestalo, to ze po troskach krvacas znamena pravdepodobne to, ze postupne odchadza.

skus sa nestresovat a posielat energiu dietatku a pozitivne myslienky, viac urobit nemozes :hug:

verim, ze to dobre dopadne. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 10:40

diky :huban:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.10 10:42

jeste jsem si vzpomnela- minuly ctvrtek jsem byla u sve dr a ta mi delala odbery na cytologii. snad to neni z toho. rikala ze mohu spinit, ale ono nic. tak se tam mozna neco podrazdilo … kdo vi …

• Citovat
  • Upravit
20885
15.12.10 10:58

Já myslím že můžeš být v klidu když už tě vyšetřili.mě se to taky s dcerkou stalo.špinila jsem a ležela jsem i kvůli tomu v nemocnici.taky nepřišli na příčinu,že se to prostě někdy stává.a těhotenství jsem tehdá dotáhla do štastného konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.12.10 10:58

jak píšou holky, hlavně klid. Já jsem prokrvácela a prošpinila celé těhotenství a nakonec jsme ještě přenášeli a máme krásného kluka, teda rarach to je :lol: . Taky naše vymodlené, taky po IVF. Jo a v nemocnici mi řekli, že kolem 10. týdne je to celkem normální, že se tam to mimčo „zakousává“. Ale mě si teda vždycky nechali v nemocnici týden na pozorování. Ono co nemocnice to jiná zvyklost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.12.10 11:00

Já bych to taky viděla na hematom. Asi na nějaký maličký, který běžným UTZ. ani nemusí být nějak viditelný a teď se odlučuje. My měli před dvěmi týdny autonehodu s pádem na střechu, odvezli mě do nemocnice a tam přišli na to, že na zadní straně placenty se dělá hematom. Pět dní jsme leželi v porodnici a čekalo se, jestli také nezačnu špinit nebo krvácet, jestli se nezačne odlučovat placenta, jestli nezačneme potrácet … naštěstí nás ni takového nepotkalo, ale zůstáváme na rizikovém. Každopádně doporučili klidový režim a v prvních dnech jen klid na lůžku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 11:01

diky holky,

ono v praze jsou porodnice preplnene a tak si to asi nemohou dovolit. sam primar to rikal, ze by jich byla plna. tak asi proto. jsem rada ze jsem doma, stejen je to ted prckuv boja ja mu mohu jen pomahat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.10 11:05

gabi- ja jsem to cetla. to muselo byt silene. jsem rada ze je vse ok.

prvni tehu jsem oznamovala nasim kdyz jsem zacala krvacet, ale to bylo vic na zacatku a jen malinko, a druhe tchanovcum take- ze potrebujeme pohlidat maleho :-? a to jsme si to chteli nechat pod stromecek. no nic, tak jeste zbyvaji nasi, ale to asi az se to vse srovna …

• Citovat
  • Upravit
29436
15.12.10 11:05
Anonymní píše:
diky holky,ono v praze jsou porodnice preplnene a tak si to asi nemohou dovolit. sam primar to rikal, ze by jich byla plna. tak asi proto. jsem rada ze jsem doma, stejen je to ted prckuv boja ja mu mohu jen pomahat.

Hlavně se snaž být v klidu, nic nedělat, nikam nechodit, nic nezvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 11:12
gabi.design píše:
Anonymní píše:
diky holky,ono v praze jsou porodnice preplnene a tak si to asi nemohou dovolit. sam primar to rikal, ze by jich byla plna. tak asi proto. jsem rada ze jsem doma, stejen je to ted prckuv boja ja mu mohu jen pomahat.
Hlavně se snaž být v klidu, nic nedělat, nikam nechodit, nic nezvedat.

jasne jen lezim ;-) je to skoda protoze mi zrovna prestalo byt tak desne blbe a ja se tesila na pripravu vanoc. snad zvladnu zabalit alespon darky kdyz uz jsem nakoupila tak pekne papiry a stuhy. na muzi to opravdu nechavat nechci ;-) ten by vzal noviny a obalil to izolepou :roll:

• Citovat
  • Upravit
15887
15.12.10 11:56

Nečetla jsem všechny odpovědi, tak možná už nic nového ti neřeknu…ale buď určitě v klidu, vyšetření jsi podstoupila a nic vážného ti tedy nehrozí, neboj…já jsem špinila od 5tt a pak průběžně hrozně dlouho, snad až do 15tt, měla jsem hematom totiž, to poslední špinění už byla vlastně spíš trošku jasnější krev…ale bylo to tím, že se hematom vstřebával…a už je pryč :palec: Sice se mi z toho pak vytvořil amniální pruh, ale to neříkám proto, abych tě strašila, ale proto, že to je taky OK, dle doktora mám být v naprostém klidu, že je vše v pořádku…teď jsem v půlce těhotenství a mimi je zdravé jak řípa…
Určitě bude u tebe vše dobré, věřím tomu :kytka: Špinění je fakt docela běžná věc, teď už to vím :wink: Ale chápu, že ses určitě strachovala o mimi, to každá z nás asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
15.12.10 12:30

ja bych se zas priklonila k cytologii, dr mi delal odbery v breznu, ne ze jsem spinila, primo jsem krvacela jak popisujes ty a samotny odber byl docela bolestivy… otehotnela jsem v cervenci a dr rek, ze na cytolku nemusim, ze mam ty odbery za sebou, tudiz jsem byla rada, mela bych strach, pokud mas to krvaceni z nejasne priciny priklonila bych se k tomuto, bud v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí