Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky, chci se zeptat je tady někdo z Děčína a okolí???nebo třeba maminky, který rodili v Děčínský nemocnici - jaké máte zkušenosti?Jakýho mají Vaše miminka doktora?
Hodně moc otázek, ale jsem zvědavá prvorodička ![]()
Díky za odpovědi
ahojky ja jsem z decina, ale momentalne ziju v praze, jezdima k nasim vzdycky tak na tyden, dva…
jinak ja jsem rodila v usti nad labem a tam si to nemuzu vynachvalit, do decinsky nemocnice bych nesla ani za nic, pokud je porod v pohode je to ok ale kdyz nastanou komplikace tak to tam mrvej… ![]()
Ahoj já jsem z Děčína a pediatričku máme Dr. Šumanovou - je moc milá a v pohodě a hlavně mimina objednává na určitý čas a ty tam nemusiš vubec čekat a nebo se třeba setkat s nemocnejma ![]()
Ahoj,taky jsem z Dc,ale rodila jsem v Písku,protože jsem v jižních čechách.V dc porodnici,rodily moje známí,a nikdo si nestěžoval.sestřenice tam jela rodit dokonce z Anglie.Byla z nich nadšená,kromě toho,že byla zrovna chřipková epidemie.A moje sestra porodila předčasně v Dc a taky bez problémů.A momentálně se tam chystá rodit má druhá sestřenice.má termín 1.1.a kdy ty?
Ahoj Smajlíčku,
já jsem z Děčína a porodila jsem v děčínské nemocnici čtyři děti a nemůžu proti ní říct špatné slovo.
Třetí porod jsem měla komplikovaný a světe div se (pro Leholku) žiji já i mé dítě! ![]()
Nedej na subjektivní pohledy, běž se do porodnice podívat, promluv si s personálem a udělej si názor sama
.
Z mé rodiny šly tři maminy do Ústí a byly více než rozhořčené, takže si utvořit náhled musíš opravdu sama.
Mrkni nahoru do lišty, kde jsou jednotlivé „porodnice“ a názory maminek na ní
!
Jinak mám MUDr.Lucii Burešovou.
já mám termín 9.5. sice budem bydlet v Libouchci, kterej spadá pod Ústí, ale pořád bych radši v Děčíně, taky jsem slyšela samou chválou na porodnický narozdíl od jinejch oddělení ![]()
Luciano: prosím tě kde je ta doktorka Šumanová? zatím máme ještě čas na výběr, ale chci si jich co nejvíc „proklepnout“ ![]()
Alice19761 píše:
Ahoj Smajlíčku,
já jsem z Děčína a porodila jsem v děčínské nemocnici čtyři děti a nemůžu proti ní říct špatné slovo.
Třetí porod jsem měla komplikovaný a světe div se (pro Leholku) žiji já i mé dítě!
Nedej na subjektivní pohledy, běž se do porodnice podívat, promluv si s personálem a udělej si názor sama.
Z mé rodiny šly tři maminy do Ústí a byly více než rozhořčené, takže si utvořit náhled musíš opravdu sama.
Mrkni nahoru do lišty, kde jsou jednotlivé „porodnice“ a názory maminek na ní!Jinak mám MUDr.Lucii Burešovou.
Právě, že názory tady na eMiminu jsou většinou kladný takže to mě trošku uklidňuje ![]()
Chodim tam na UZ a jsem zatím spokojená
prosímtě nepamatuješ kdy jsi začala chodit na předporodnickej kurz právě do nemocnice? ![]()
smajlicek90 píše:
já mám termín 9.5. sice budem bydlet v Libouchci, kterej spadá pod Ústí, ale pořád bych radši v Děčíně, taky jsem slyšela samou chválou na porodnický narozdíl od jinejch odděleníLuciano: prosím tě kde je ta doktorka Šumanová? zatím máme ještě čas na výběr, ale chci si jich co nejvíc „proklepnout“
Tak to jsi „sousedka“, já jsem z Bělé
!
Já na předporodní kurz nikdy nechodila vzhledem k počtu mých ratolestí
.
Ahoj jsem taky z Děčína rodit budu doufám do konce roku ![]()
Zavolej si do nemocnice řekneš jim termn porodu a oni ti ty kurzy nadiktují první je cca 3 měsíce před porodem.
Doktorů je tu víc ale ne všichni berou. K Dr. Šumanové jsem nahlášená taky.
Záleží kam chceš pak taky jezdit když jsi až z Libouchce ale ta má zrovna ordinaci v DC I.
V Děčíně budu rodit a uvidíme asi všude záleží na jakýho doktora a v jaký náladě narazíš a jak si sednete každýmu vyhovuje něco jiného ![]()
tak to budeš mít hezky,jaro,kočárek no nádhera.já neznám zase ústeckou porodnici,jaký to tam je.kybych bylela v dc,taky bych tam rodila.já jsem byla v písku a to máme 30km do porodnice,a byla jsem smutná,že zamnou nejezdily každý den.A z Libouchce jezdí i městská.a kde bydlíš ted,já jsem z Bynova.
jo a zrovna jsem dávala příspěvek do diskuze porod české budějovice,bylo to skoro na chlup stejný téma.tak si ho přečti,myslím,že je to na 3.stránce
no my sice budem v libouchci, ale vzhledem k tomu, že všichni známý jsou z děčína a přítel tady pracuje tak mi doktorka v děčíně bude dost vyhovovat, blanka má pravdu, že jezdí městská a dost často ![]()
Jezdí Vám tam normální městská? ![]()
Já si nemůžu vzpomenout jaká linka.
2 končí v Bynové u benzinky a co jede na Jílové, Libouchec?
445 a jede až do Chlumce a jednou za hodinu jezdí určitě a dopoledne i častějc
a zastávku mám tři kroky od baráku což je parádní výhoda ![]()
smajlicek90 píše:
445 a jede až do Chlumce a jednou za hodinu jezdí určitě a dopoledne i častějca zastávku mám tři kroky od baráku což je parádní výhoda
Jj, vlastně 445
!