Vsugerované těhotenství

16
13.12.10 13:48

Vsugerované těhotenství

Ahojky všem, mám takový problém. Užívám už asi 5 let hormonální antikoncepci, nicméně se s přítelem vždy chráníme ještě kondomem (pro stoprocentní jistotu). Asi před týdnem si, ale kondom nevzal a já mám teď pocit, že jsem těhotná (spíše panický strach).Od třetího dne od styku mám bolesti
v podbříšku a kříži jako před menstruací, cítím divnou chuť
v ústech apod..Všechno je tak skutečné, že nevím čemu věřit. Nejsem si vědomá toho, že bych udělala nějakou chybu v užívání prášků, ale tělo říká něco jiného.

Proto se obracím na všechny co něco podobného prožili. Existuje něco jako falešné (vsugerované těhotenství) a můžou
být ty příznaky skutečně tak opravdové??

Prosím pište své zkušenosti
a rady, budu moc
vděčná, na těhotenský test
je ještě moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
13.12.10 13:52

Nilus, myslim, ze s tebou cvici psychika. :wink:
Myslim, ze je temer nemozne od tretiho dne od oplodneni citit nejake priznaky.
Urcite tehu byt nemuzes, neplas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.12.10 13:55

Psychika je blbec a tělo se začne chovat přesně podle ní. Já to zažila v březnu na vlastní kůži. Pár dní před MS mě bolel mě podbřišek, měla jsem citlivé bradavky, bylo mi špatně od žaludku, motala se mi hlava, cítila jsem se tak nějak „jinak“. Samozřejmě všechny testy negativní a MS dorazila. Jakmile dorazila, bylo po všech těhu příznacích. Takže ano, těhotenství si vsugerovat člověk může i se všema příznakama. :-) Tři dny po sexu určitě člověk nic cítit nemůže. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
13.12.10 13:56

I kdybys byla těhotná, bylo by na příznaky brzy, ty nastupují s rostoucí hladinou HCg (těhotenský hormon, právě jeho přítomnost zachytí test, takže pokud je brzy na test, je brzy i na příznaky).
Samozřejmě vyloučené není nic, ale pravděpodobnost těhotenství je naprosto minimální, skoro nulová..
Příznaky si vsugeruješ snadno, podívej se do diskuzí holek, které se snaží o těhotenství..každý měsíc mají kompletní příznaky včetně výtoku, pachutí, bolestí. A stejně to funguje i naopak, když těhotná být nechceš..tak neboj. :wink:

Příspěvek upraven 13.12.10 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
13.12.10 13:56

Asi s toho nic nebu nebo je to jen malá pravděpodobnost. Mě se stalo úplně to samí. A nic, nebyla jsem těhotná. Ale bylo nám to tak líto, že jsem vysadila a začali jsme se snažit o mimi :lol: . To je vážně asi jen ta psychika :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
13.12.10 13:57

ahoj těhotná určitě nebudeš, pokud bereš už 5 let pravidelně antikoncepci tak je to téměř nemožné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
13.12.10 14:25

Já jsem měla během braní HA taky několikrát příznaky těhu. Když jsem vysadila tak taky vždy před MS, jen když jsem byla fakt těhu tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.12.10 15:14

Děkuju moc, za všechny cenné rady a informace za týden snad budu chytřejší - to už by test mohl něco ukázat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.10 15:55

nwm jak si na tom jestli už si zjistila zda si nebo ne ale já jsem byla v podobné situaci mě teda bylo i nevolno a zvracela jsem to máš prostě dané v hlavě že jsi těhotná ja měla úplně příznaky těhu a nakonec 3 testy byly negativní myslím že se nemáš čeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.12.10 18:16

Prostě nikdy bych nevěřila, co dokáže psychika udělat, teda pokud se potvrdí, že těhotná nejsem. Kdybych to nepoznala na vlastní kůži, nevěříím, ale hodně mi pomohlo, že nejsem jediná, komu se něco podobného přihodilo.Je moc dobré to tady s váma probrat, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.10 19:11

vůbec není zač vím jak sem se cítila ja i když teď už miminka čekám ale v tu chvíli to bylo šílené :cry: nejhorší na tom je že si to myslíš a tak nějak se stím srovnáváš a najednou zjistíš že je to jen lež můžu říct ze své skušenosti mě to „dostalo na kolena“ :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
14.12.10 01:50
Barunka maminka píše:
vůbec není zač vím jak sem se cítila ja i když teď už miminka čekám ale v tu chvíli to bylo šílené :cry: nejhorší na tom je že si to myslíš a tak nějak se stím srovnáváš a najednou zjistíš že je to jen lež můžu říct ze své skušenosti mě to „dostalo na kolena“ :cry:

S tim plně souhalsim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.10 09:25

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.12.10 20:31

Ženy, tak já už opravdu ničemu nerozumím, dneska jsem začala špinit, což mě hodně vystrašilo, poněvadž menstruaci mám dostat až za 5 dní. Mám strach si udělat test. Už je to téměř 11 dní od styku. Ach joo, je to hrůza nevím co si mám myslet. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.10 20:41

udělej si test malá čárka už tam bude vidět :nevim:skus to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat