Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Já jsem byla u doktorky a nic řekla mi, že tam nic není. Styk s kondomem bez antikoncepce, ale v období ovulace. Neudělal se do mě. Jaká je tak pravděpodobnost? Ty kapičky přes kondom?
Jaké kapičky přes kondom? Pokud nepraskne, tak by neměl nic pouštět, ne? ![]()
@Petule030 taky si říkám
kondom neprosakuje. Max praskne a toho si nejde nevšimnout
![]()
Asi jsem už paranoidní
byla jsem u dr. řekla mi, že tam nic nevidí, testy jsou negativní ms teda slabá, ale byla (měla jsem cystu cca 5 cm, tak asi od ní slabší). Jenže pořád se pozoruju, příznaky a všechno. Mám z toho doslova panickou hrůzu
. Furt pochybuju, co když něco přehlédla, furt co kdyby… Nevíte, jak se 100% ujistit a zbavit se příznaků?
PS: kapičky lásky (preejakulační tekutina)
@Anonymní píše:
Asi jsem už paranoidníbyla jsem u dr. řekla mi, že tam nic nevidí, testy jsou negativní ms teda slabá, ale byla (měla jsem cystu cca 5 cm, tak asi od ní slabší). Jenže pořád se pozoruju, příznaky a všechno. Mám z toho doslova panickou hrůzu
. Furt pochybuju, co když něco přehlédla, furt co kdyby… Nevíte, jak se 100% ujistit a zbavit se příznaků?
PS: kapičky lásky (preejakulační tekutina)
Jako, že by kapičky lásky prosákly kondomem?? Pokud byl kondom neporušený, testy jsou negativní, máš MS, dr ti řekla, že nejsi těhotná, tak nechápu, co pořád řešíš?!
Ahoj holky. Můžu si vsugerovat příznaky těhotenství že to vypadá fakt reálně? Mám půlroční dcerku. Od konce šestinedělí, mám menstruaci i přes plně kojení, zatím chodila tak různě, někdy už dvaceti dnech, někdy po 35… Při sexu si „dáváme pozor“ antikoncepci neberu. Teď už jsem tři týdny po těch 35dnech a MS pořád nikde. Test před týdnem negativní, jenže pořád myslím na to, že jsem určitě těhotná, pořád vyhlížím MŠ a už začínám mít i žaludek na vodě. Myslíte že takhle mohly zapracovat nervy a strach z případného těhotenství? Moc děkuju. J.
@Anonymní píše: Více
Udělej si znovu test. A jestli máš nervy z dalšího těhotenství tak se chraňte.
Tak se otestuj znovu, ne?
A začněte používat nějakou antikoncepci, po světě běhá mraky dětí, jejichž rodiče si „dávali pozor“ ![]()
Ahojky holky, s partnerem se snažíme o Mimi už delší dobu. Poslední týden byl zvláštní. Ms čekám za 5 dnů, ale mám příznaky úplně jiné než normálně přes ms. Jako normálně mě bolí břicho, ale najednou mě začala bolet prsa, je mi na zvracení, bolí mě v kříži, škube mi občas v podbřišku, mám zalehle ucho. Tak se chci zeptat zda mi moje psychika může způsobit „falešné“ příznaky těhotenství, které ale neznám? Jde mi o to, že třeba ty záškuby nebo tiky v podbřišku můžou být a samozřejmě nemusí být příznakem tehu, ale to jsem nikdy nevěděla a dočetla jsem se to až tady na emimini, že některé maminky to měly jako příznak začátku těhotenství. Děkuji moc ![]()
Já myslím, že může. Psychika je sviňa. Jestli se snažíš otěhotnět a nedaří se, řekla bych, že je to celkem pravděpodobné. A stejně jako jsou případy, kdy žena o těhotenství nevěděla ( jakkoli se to zdá nemožné), jsou jistě i případy, kdy to může být naopak. No, jediná jistota je test, ten nebude lhát. A pokud jde o ty příznaky, na to nespoléhej, je to jak u koho. Některá zvrací, bolí jí prsa, má ty těhotenské chutě. Ale třeba mně nebylo vůbec nic, kdybych to neměla potvrzené, tak to ani nepoznám ( tedy ten začátek). A dcera to samé, ta to zjistila až ve skoro třetím měsíci.
@Buba mara píše: Více
Děkuji moc…no tak si myslím že těch 5 dní už mě nezabije si počkat