Vsugerované těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
13.4.16 19:51
@Anonymní píše:
Já jsem byla u doktorky a nic řekla mi, že tam nic není. Styk s kondomem bez antikoncepce, ale v období ovulace. Neudělal se do mě. Jaká je tak pravděpodobnost? Ty kapičky přes kondom?

Jaké kapičky přes kondom? Pokud nepraskne, tak by neměl nic pouštět, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
13.4.16 19:58

@Petule030 taky si říkám 8o kondom neprosakuje. Max praskne a toho si nejde nevšimnout :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 21:16

Asi jsem už paranoidní :D byla jsem u dr. řekla mi, že tam nic nevidí, testy jsou negativní ms teda slabá, ale byla (měla jsem cystu cca 5 cm, tak asi od ní slabší). Jenže pořád se pozoruju, příznaky a všechno. Mám z toho doslova panickou hrůzu 8o. Furt pochybuju, co když něco přehlédla, furt co kdyby… Nevíte, jak se 100% ujistit a zbavit se příznaků?
PS: kapičky lásky (preejakulační tekutina)

• Citovat
  • Upravit
9374
13.4.16 21:28

A vy jste souložili i bez kondomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.4.16 22:34
@Anonymní píše:
Asi jsem už paranoidní :D byla jsem u dr. řekla mi, že tam nic nevidí, testy jsou negativní ms teda slabá, ale byla (měla jsem cystu cca 5 cm, tak asi od ní slabší). Jenže pořád se pozoruju, příznaky a všechno. Mám z toho doslova panickou hrůzu 8o. Furt pochybuju, co když něco přehlédla, furt co kdyby… Nevíte, jak se 100% ujistit a zbavit se příznaků?
PS: kapičky lásky (preejakulační tekutina)

Jako, že by kapičky lásky prosákly kondomem?? Pokud byl kondom neporušený, testy jsou negativní, máš MS, dr ti řekla, že nejsi těhotná, tak nechápu, co pořád řešíš?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 06:30

Ahoj holky. Můžu si vsugerovat příznaky těhotenství že to vypadá fakt reálně? Mám půlroční dcerku. Od konce šestinedělí, mám menstruaci i přes plně kojení, zatím chodila tak různě, někdy už dvaceti dnech, někdy po 35… Při sexu si „dáváme pozor“ antikoncepci neberu. Teď už jsem tři týdny po těch 35dnech a MS pořád nikde. Test před týdnem negativní, jenže pořád myslím na to, že jsem určitě těhotná, pořád vyhlížím MŠ a už začínám mít i žaludek na vodě. Myslíte že takhle mohly zapracovat nervy a strach z případného těhotenství? Moc děkuju. J.

• Citovat
  • Upravit
35973
5.6.24 06:32
@Anonymní píše: Více

Udělej si znovu test. A jestli máš nervy z dalšího těhotenství tak se chraňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.6.24 07:02

Tak se otestuj znovu, ne? :nevim: A začněte používat nějakou antikoncepci, po světě běhá mraky dětí, jejichž rodiče si „dávali pozor“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.24 17:09

Ahojky holky, s partnerem se snažíme o Mimi už delší dobu. Poslední týden byl zvláštní. Ms čekám za 5 dnů, ale mám příznaky úplně jiné než normálně přes ms. Jako normálně mě bolí břicho, ale najednou mě začala bolet prsa, je mi na zvracení, bolí mě v kříži, škube mi občas v podbřišku, mám zalehle ucho. Tak se chci zeptat zda mi moje psychika může způsobit „falešné“ příznaky těhotenství, které ale neznám? Jde mi o to, že třeba ty záškuby nebo tiky v podbřišku můžou být a samozřejmě nemusí být příznakem tehu, ale to jsem nikdy nevěděla a dočetla jsem se to až tady na emimini, že některé maminky to měly jako příznak začátku těhotenství. Děkuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2902
19.9.24 18:46

Já myslím, že může. Psychika je sviňa. Jestli se snažíš otěhotnět a nedaří se, řekla bych, že je to celkem pravděpodobné. A stejně jako jsou případy, kdy žena o těhotenství nevěděla ( jakkoli se to zdá nemožné), jsou jistě i případy, kdy to může být naopak. No, jediná jistota je test, ten nebude lhát. A pokud jde o ty příznaky, na to nespoléhej, je to jak u koho. Některá zvrací, bolí jí prsa, má ty těhotenské chutě. Ale třeba mně nebylo vůbec nic, kdybych to neměla potvrzené, tak to ani nepoznám ( tedy ten začátek). A dcera to samé, ta to zjistila až ve skoro třetím měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.24 19:10
@Buba mara píše: Více

Děkuji moc…no tak si myslím že těch 5 dní už mě nezabije si počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...