Děčínské maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
16.12.10 22:25

ja to taky rikam, aute je tkz kdyz je potreba da se dojet a libouchec se mi fakt libi a ke vsemu tam mam kamosku z prace, no mozna to ukecam behem pristiho roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.12.10 08:48

s těma kamionama s Vám souhlasim, my to máme o to horší, že máme barák přímo u silnic, když byl náš hafík ještě štěnátko párkrát se stalo, že nám utek nějakou skulinkou v plotě a to je potom adrenalin mezi kamionama :-)

Jinak Libouchec je parádní pro děti, jakmile se něco děje - čarodky, velikonoce, den dětí- tak se toho ujmou hasiči a vždycky se děti vyřáděj na to se těšim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.12.10 08:56
smajlicek90 píše:
s těma kamionama s Vám souhlasim, my to máme o to horší, že máme barák přímo u silnic, když byl náš hafík ještě štěnátko párkrát se stalo, že nám utek nějakou skulinkou v plotě a to je potom adrenalin mezi kamionama :-)Jinak Libouchec je parádní pro děti, jakmile se něco děje - čarodky, velikonoce, den dětí- tak se toho ujmou hasiči a vždycky se děti vyřáděj na to se těšim :palec:

ja jsem sla asi pred mesicem a pul v libouchci po silnici, kdyz jsem se byla podivat za svagrovejma na zakladce, sla jsem po silnici kousek po libouchci ptz nejel bus, a vubec mi nebylo prijemne, chvilema jsem skakala do travy ptz kamiony to tam valily primejmensim 70, holku jsem mela v babyvaku tak jsem nemusela uhejbat s kocarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.12.10 12:30

no je pravda, že za těch pět let co tam jezdim tak tam neměřili policajti ani jednou a přítel taky řikal, že je tam nikdy nepotkal to tam žije dlouho takže jak kamiony tak osobáky to tam valej jak se jim zlíbí asi si taky budu muset pořídit ten babyvak abych nemusela padat s kočárem do škarpy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.12.10 10:58
lenholka píše:
smajlicek90 píše:
s těma kamionama s Vám souhlasim, my to máme o to horší, že máme barák přímo u silnic, když byl náš hafík ještě štěnátko párkrát se stalo, že nám utek nějakou skulinkou v plotě a to je potom adrenalin mezi kamionama :-)Jinak Libouchec je parádní pro děti, jakmile se něco děje - čarodky, velikonoce, den dětí- tak se toho ujmou hasiči a vždycky se děti vyřáděj na to se těšim :palec:
ja jsem sla asi pred mesicem a pul v libouchci po silnici, kdyz jsem se byla podivat za svagrovejma na zakladce, sla jsem po silnici kousek po libouchci ptz nejel bus, a vubec mi nebylo prijemne, chvilema jsem skakala do travy ptz kamiony to tam valily primejmensim 70, holku jsem mela v babyvaku tak jsem nemusela uhejbat s kocarem

jj tak je to hrozné, naštěstí je tam aspoň každé ráno u přechodu policajt a pomáhá dětem přejít :palec:
tou dobou jsem se byla taky podívat na základce :-D jsme se minuly ne :lol:
já když jsem tu poprvé vyšla s malou v manduce - tak na mě lidi koukali :zed: :mrgreen: ale už jsem tu potkala i jinou maminu, je nás málo … ovšem tady něco takového je fakt ideální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.12.10 19:22
tou dobou jsem se byla taky podívat na základce :-D jsme se minuly ne :lol:

no mozny je vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.12.10 12:18

holky chci se zeptat na ten babyvak jste s nim spokojený?říká se, že mimču je v něm líp, ptž je blíž u nás…sbírám zkušenosti buď s tou klokankou a nebo přímo s šátkem, co je lepší podle Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.12.10 12:38

tak ja mam babyvak, nejsem si jista jestli bych poradne dokazala uvazat satek, babyvak je jednodussi ale zase v nem neni az takova stabilita jako u satku, napr pri predklonu, s babyvakem mam dobrou zkusenost, kdyz mala nemohla zabrat pomohl babyvak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.12.10 09:26

já mám tohle - u šátku jsem se taky bála toho uvazování, potřebovala jsem malou do něčeho rychle strčit a běžet (třeba kvůli poště), pak šátek by mi manžel nenosil :mrgreen: a zas v tomhle mimčo sedí stejně jako v šátku a je tam právě pevně, že se můžu předklonit a tak - na venčení psa ideální :palec: :mrgreen: je to teda pálka - ale vyhozený peníze to u nás nejsou a pak v něm bude pokračovat další mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.12.10 11:27
maluska píše:
já mám tohle - u šátku jsem se taky bála toho uvazování, potřebovala jsem malou do něčeho rychle strčit a běžet (třeba kvůli poště), pak šátek by mi manžel nenosil :mrgreen: a zas v tomhle mimčo sedí stejně jako v šátku a je tam právě pevně, že se můžu předklonit a tak - na venčení psa ideální :palec: :mrgreen: je to teda pálka - ale vyhozený peníze to u nás nejsou a pak v něm bude pokračovat další mimčo

a pošleš odkaz kde to najdu prosím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
22.12.10 07:57
smajlicek90 píše:
maluska píše:
já mám tohle - u šátku jsem se taky bála toho uvazování, potřebovala jsem malou do něčeho rychle strčit a běžet (třeba kvůli poště), pak šátek by mi manžel nenosil :mrgreen: a zas v tomhle mimčo sedí stejně jako v šátku a je tam právě pevně, že se můžu předklonit a tak - na venčení psa ideální :palec: :mrgreen: je to teda pálka - ale vyhozený peníze to u nás nejsou a pak v něm bude pokračovat další mimčo
a pošleš odkaz kde to najdu prosím :dance:
:zed: :zed: :zed: já ho tam zapomněla dát :lol: :zed: promiň :oops:
tak tady :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.12.10 08:41

to vypadá hezky tka uvidíme jestli to bude mít ohlas i doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.2.11 22:04

Ahojky děčíňandy, tak jak se máte?my akorát vybíráme kočárek a jsem z toho na palici :-D je jich tolik, že nevim jakej si vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
2.2.11 20:42
smajlicek90 píše:
Ahojky děčíňandy, tak jak se máte?my akorát vybíráme kočárek a jsem z toho na palici :-D je jich tolik, že nevim jakej si vybrat :think:
:mrgreen: ahojky :mavam: tak dobře vyber, s kočárkama je to napalici, jsem toho tenkrát prostudovala a teď se chystám vybírat golfky a zas znova :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.2.11 11:27

tak už jsme koupili líbil se mi a kromě brzdy měl všechno co jsem chtěla :-D takže jsem to moc neřešila jinak by mi z toho asi hráblo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí