Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja to taky rikam, aute je tkz kdyz je potreba da se dojet a libouchec se mi fakt libi a ke vsemu tam mam kamosku z prace, no mozna to ukecam behem pristiho roku ![]()
s těma kamionama s Vám souhlasim, my to máme o to horší, že máme barák přímo u silnic, když byl náš hafík ještě štěnátko párkrát se stalo, že nám utek nějakou skulinkou v plotě a to je potom adrenalin mezi kamionama ![]()
Jinak Libouchec je parádní pro děti, jakmile se něco děje - čarodky, velikonoce, den dětí- tak se toho ujmou hasiči a vždycky se děti vyřáděj na to se těšim ![]()
smajlicek90 píše:
s těma kamionama s Vám souhlasim, my to máme o to horší, že máme barák přímo u silnic, když byl náš hafík ještě štěnátko párkrát se stalo, že nám utek nějakou skulinkou v plotě a to je potom adrenalin mezi kamionamaJinak Libouchec je parádní pro děti, jakmile se něco děje - čarodky, velikonoce, den dětí- tak se toho ujmou hasiči a vždycky se děti vyřáděj na to se těšim
ja jsem sla asi pred mesicem a pul v libouchci po silnici, kdyz jsem se byla podivat za svagrovejma na zakladce, sla jsem po silnici kousek po libouchci ptz nejel bus, a vubec mi nebylo prijemne, chvilema jsem skakala do travy ptz kamiony to tam valily primejmensim 70, holku jsem mela v babyvaku tak jsem nemusela uhejbat s kocarem
no je pravda, že za těch pět let co tam jezdim tak tam neměřili policajti ani jednou a přítel taky řikal, že je tam nikdy nepotkal to tam žije dlouho takže jak kamiony tak osobáky to tam valej jak se jim zlíbí asi si taky budu muset pořídit ten babyvak abych nemusela padat s kočárem do škarpy ![]()
lenholka píše:smajlicek90 píše:ja jsem sla asi pred mesicem a pul v libouchci po silnici, kdyz jsem se byla podivat za svagrovejma na zakladce, sla jsem po silnici kousek po libouchci ptz nejel bus, a vubec mi nebylo prijemne, chvilema jsem skakala do travy ptz kamiony to tam valily primejmensim 70, holku jsem mela v babyvaku tak jsem nemusela uhejbat s kocarem
s těma kamionama s Vám souhlasim, my to máme o to horší, že máme barák přímo u silnic, když byl náš hafík ještě štěnátko párkrát se stalo, že nám utek nějakou skulinkou v plotě a to je potom adrenalin mezi kamionamaJinak Libouchec je parádní pro děti, jakmile se něco děje - čarodky, velikonoce, den dětí- tak se toho ujmou hasiči a vždycky se děti vyřáděj na to se těšim
jj tak je to hrozné, naštěstí je tam aspoň každé ráno u přechodu policajt a pomáhá dětem přejít ![]()
tou dobou jsem se byla taky podívat na základce
jsme se minuly ne ![]()
já když jsem tu poprvé vyšla s malou v manduce - tak na mě lidi koukali
ale už jsem tu potkala i jinou maminu, je nás málo … ovšem tady něco takového je fakt ideální ![]()
tou dobou jsem se byla taky podívat na základcejsme se minuly ne
no mozny je vsechno ![]()
holky chci se zeptat na ten babyvak jste s nim spokojený?říká se, že mimču je v něm líp, ptž je blíž u nás…sbírám zkušenosti buď s tou klokankou a nebo přímo s šátkem, co je lepší podle Vás?
tak ja mam babyvak, nejsem si jista jestli bych poradne dokazala uvazat satek, babyvak je jednodussi ale zase v nem neni az takova stabilita jako u satku, napr pri predklonu, s babyvakem mam dobrou zkusenost, kdyz mala nemohla zabrat pomohl babyvak ![]()
já mám tohle - u šátku jsem se taky bála toho uvazování, potřebovala jsem malou do něčeho rychle strčit a běžet (třeba kvůli poště), pak šátek by mi manžel nenosil
a zas v tomhle mimčo sedí stejně jako v šátku a je tam právě pevně, že se můžu předklonit a tak - na venčení psa ideální
je to teda pálka - ale vyhozený peníze to u nás nejsou a pak v něm bude pokračovat další mimčo
maluska píše:
já mám tohle - u šátku jsem se taky bála toho uvazování, potřebovala jsem malou do něčeho rychle strčit a běžet (třeba kvůli poště), pak šátek by mi manžel nenosila zas v tomhle mimčo sedí stejně jako v šátku a je tam právě pevně, že se můžu předklonit a tak - na venčení psa ideální
![]()
je to teda pálka - ale vyhozený peníze to u nás nejsou a pak v něm bude pokračovat další mimčo
a pošleš odkaz kde to najdu prosím ![]()
smajlicek90 píše:maluska píše:a pošleš odkaz kde to najdu prosím
já mám tohle - u šátku jsem se taky bála toho uvazování, potřebovala jsem malou do něčeho rychle strčit a běžet (třeba kvůli poště), pak šátek by mi manžel nenosila zas v tomhle mimčo sedí stejně jako v šátku a je tam právě pevně, že se můžu předklonit a tak - na venčení psa ideální
![]()
to vypadá hezky tka uvidíme jestli to bude mít ohlas i doma ![]()
Ahojky děčíňandy, tak jak se máte?my akorát vybíráme kočárek a jsem z toho na palici
je jich tolik, že nevim jakej si vybrat ![]()
smajlicek90 píše:
Ahojky děčíňandy, tak jak se máte?my akorát vybíráme kočárek a jsem z toho na palicije jich tolik, že nevim jakej si vybrat
tak už jsme koupili líbil se mi a kromě brzdy měl všechno co jsem chtěla
takže jsem to moc neřešila jinak by mi z toho asi hráblo ![]()