Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ppettuullkkaa kdybys byla ve 3. měsící, tak bys na testu neměla ducha, ale tučnou čárku, a přesně, psala jsi, že jsi předtím MS měla…no pokud krvácení nepřejde, došla bych za dr…
Ja mela ms do ted normalne ale ja slysela ze pri mimodeloznim tehu uz v sedmym mesici jsou priznaky toho mimo a i skoro vsude to pisou co jsem cetla
Koukni www.mimodeloznitehotenstvi.cz …tím tě ovšem nechci strašit.. Jen to k tomu směřuje
Me ale ms nevynechala vsechno v poho az ted po te prohlidce to zacalo
Proste od v utery jsem byla na prohlidce a ve stredu jsem se zacala trosku spinit a trva to do ted
@Ppettuullkkaa však právě… Zvlášť pokud máš nějaký stín na testů k tomu…mrkni na tu stránku…ale rozsekne to jedině dr.
@Ppettuullkkaa mám to za sebou dvakrát a ani jednou jsem neměla typicky průběh… Většina se projeví ccavkolem 8tt, ale jsou i případy, kdy se na to přišlo cca třeba v 16tt
Jako nerikam je to mozny ale tohle se mi fakt stalo druhy den po kontrole a to je divny
A od konce srpna je to 12 tydnu a to uz by musel neco videt ze neni neco v poradku ne na utz?
Nemuselo… Ale my tady nejsme dr. Jestli máš pozitivní test, tak tak jak tak by to chtělo dr.
No počkej, o testu jsi nepsala, to by eventuálně opravdu mohlo být mimoděložní. Krev ti doktor bral?
@mili84 píše:
@Poison Ivy na první straně psala, že má ducha
Myšleno ne mně, když jsem zakladatelce včera odepisovala
. To se pak hodně špatně radí, když podstatná informace chybí ![]()