Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mam takovy problem, byla jsem minuly tyden na gynde ale doktor tam asi nic nevidel, teda ja mu spis nic nerikala ale po te kontrole jsem druhy den, zacala krvacet, uz je to ctvrty den, nemela nebo nemivate to nektera?
To vubec nevim kdyz to mam jen spineni a ja uz bych musela byt tehotna nejmin dva az tri mesice a to uz by poznal ne?
No, to už by fakt poznat měl
. Jaký je problém - špinění po vyšetření, špinění místo menstruace, obavy z těhotenství? Víš, ono to není moc jasné
.
No menstruaci mivam silnou a na vic jsem ji mela pred 14 dny takze vubec netusim jestli by to mohlo bejt po tom vysetreni ale ctyri dny to je zase divny ne?
Po vnitřním vyšetření se může stát, může být podrážděný čípek, čtyři dny mi přijde dost, ale osobní zkušenost nemám. Určitě se někdo vyjádří
.
Ahoj něco podobného měla kámoška. Taky nic dr neříkal zajela za jinou dr. A už hlásila že je tam váček. Jo taky špinila. Prej od překrvené dělohy
Ale tak to by doktor asi poznal ne? Ve tretim mesici uz bych nejaky priznak toho mela ne?
Psala jsi, že jsi měla MS…druhej měsíc by odpovídal…cca 8tt…GeU se zachytí UTZ jen výjimečně…