Krvácení u nitroděložního tělíska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.4.13 08:45

krvácení u nitroděložního tělíska

Chtěla bych se poradit, mám zavedeno nehormonální nitoděložní tělísko s měděným drátkem. Po zavedení jsem asi 5 dní špinila a minulý týden jsem dostala první menses. Napřed jsem to jeden den měla slabé, pak další den nic, třetí den dopoledne a od 4 dne velmi silně krvácím. Byla jsem na to sice upozorněna lékařem, ale netušila jsem, že to bude až tak moc. Jaké s tím máte zkušenosti? Někde jsem četla, že se to časem ustálí. Tak bych ráda věděla, na co se připravit. Kdyby to mělo být v tomto duchu celých 5 let, tak to dám asi pryč. Díky za zkušenosti ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1038
4.4.13 09:07

Mám asi to stejné tělísko a první tři měsíce byla MS hrozná (teda jen asi první dva dny) teď je to už v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
4.4.13 09:16

U mně už byla druhá MS taky lepší a teď po roce je to na úrovni, jako kdybych tělísko neměla. Taky jsem měla strach, že to budu muset dát pryč, takže držím palce, ať se to i u Tebe ustálí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.4.13 09:50

Já mám špatnou zkušenost, před tělískem jsem měla ms max.3.dny a bez problému. Po zavedeni jsem silně krvacela, měla bolesti, je pravda, že časem se to mírně zlepšilo, ale opravdu jen mirně. Měla jsem ho 5.let a nikdy více, teď jsem bez tělíska a ms mám opět pouze 2_3dny a jen slabě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 10:35

Ahoj, také mam zavedene nehormonalni tělísko, po zavedení jsem první tyden spinila tak jak mě lékař upozornil, nic méně druhý tyden byl hrozný krvácela jsem tak že jsem nemohla odejít ani z domu (jatka hadra, velké návaly krvácení, jak bomba,i 5× denně jsem se převlékala) tento stav trval tyden. Třetí tyden byl jak pri mesntruaci. Po třech týdnech vse přestalo, a teď funguju klasicky. Pravidelná menstruace.

• Citovat
  • Upravit
71
19.3.19 12:56

Mám po tělísku pravidelnejsi a slabší MS. Silnější byla jen první dva měsíce. Taky nehormonální s mědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí