Krvácení v 13 tt

1119
6.12.14 10:23

Krvácení v 13 tt

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli ma někdo zkušenosti s krvácením v 13 tt. Predevcirem v noci jsem se vzbudila, šla jsem na záchod a neco ze mne vypadlo velké jako dlaň a plno krve. Myslela jsem ze je to mimi ale na pohotovosti vse ok i na druhy den u mého dr. Krvácení ustalo, ale dnes rano zase trochu krev a cucky jako kdyz MS. Břicho mne trosku poboliva. Nevím co si o tom myslet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59398
6.12.14 10:40

@Walerka zažila :jazyk:, nemáš tam hematom? měla by jsi dodržovat klid což s malym dítětem je problém :lol:. Já hned dostala utrogestan a ascorutin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.12.14 10:41

@Markéta80 hematom vidět nebyl :nevim:, ty léky mam taky a lezim co to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
6.12.14 10:58

@Walerka měříkali v nemocnici že to může být jak začala pracovat placenta ;) a pak už nic ;). U Vali jsem začla šíleně krvácet v 8tt a nakonec tam byl obří hematom, prý lepší ukončit že šance 2%, jako jo na utz to vypadalo šíleně ale pak už jsme nekrvácela jen do 20tt jsem jen ležela :jazyk: ale pak už vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.14 11:26

@Walerka Pokud jsi na pohotovosti byla, léky máš a ležíš… tak už asi nic jiného dělat nejde :nevim:

@Markéta80 to je taky hustý, ještě žes je nenechala těhotenství ukončit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
6.12.14 11:56

@atominnka to víš pro ně jednoduché, asi bych i kývla protože to krvácení bylo fakt moc, pak jak jsem jela do nemocnice tak už ok jenže prý že napřed se udělá utz a ještě at se kouknu jak :srdce: tluče 8o a pak že by zákrok provedli do hodiny :jazyk:. jsem řekla at mě napíšou léky a jdu domů a i když vim že šance je minimální ale zatim žije ;). doktorka co mě zná že mě chápe když jsme otěhotněla zázrakem ale že nic moc když hematom je nad gestačnim váčkem :?, malá měla 1,5cm a hematom přes 6cm :jazyk: a pak po screeningu i když hematom nemizel už to nikdo neřešil 8o, takhle zpětně si říkam že to zase tak hrozný nebylo jen ležet ale psycho to bylo no :lol: :lol: oktoři pak že se narodí už se zubama že jinak neni možné že se udržela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.14 11:59

@Markéta80 je dobře, žes je nenechala :kytka: že to bylo psycho ti věřím, hlavně, že to dopadlo dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
6.12.14 12:06

@atominnka a je ze všech nejzlobivější :mrgreen: :mrgreen:, navíc po dvou sekcích by ta revize zrovna bez rizika nebyla :roll: což jim bylo jedno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí