Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli ma někdo zkušenosti s krvácením v 13 tt. Predevcirem v noci jsem se vzbudila, šla jsem na záchod a neco ze mne vypadlo velké jako dlaň a plno krve. Myslela jsem ze je to mimi ale na pohotovosti vse ok i na druhy den u mého dr. Krvácení ustalo, ale dnes rano zase trochu krev a cucky jako kdyz MS. Břicho mne trosku poboliva. Nevím co si o tom myslet ![]()
@Walerka zažila
, nemáš tam hematom? měla by jsi dodržovat klid což s malym dítětem je problém
. Já hned dostala utrogestan a ascorutin ![]()
@Markéta80 hematom vidět nebyl
, ty léky mam taky a lezim co to jde
@Walerka měříkali v nemocnici že to může být jak začala pracovat placenta
a pak už nic
. U Vali jsem začla šíleně krvácet v 8tt a nakonec tam byl obří hematom, prý lepší ukončit že šance 2%, jako jo na utz to vypadalo šíleně ale pak už jsme nekrvácela jen do 20tt jsem jen ležela
ale pak už vše ok ![]()
@Walerka Pokud jsi na pohotovosti byla, léky máš a ležíš… tak už asi nic jiného dělat nejde ![]()
@Markéta80 to je taky hustý, ještě žes je nenechala těhotenství ukončit ![]()
@atominnka to víš pro ně jednoduché, asi bych i kývla protože to krvácení bylo fakt moc, pak jak jsem jela do nemocnice tak už ok jenže prý že napřed se udělá utz a ještě at se kouknu jak
tluče
a pak že by zákrok provedli do hodiny
. jsem řekla at mě napíšou léky a jdu domů a i když vim že šance je minimální ale zatim žije
. doktorka co mě zná že mě chápe když jsme otěhotněla zázrakem ale že nic moc když hematom je nad gestačnim váčkem
, malá měla 1,5cm a hematom přes 6cm
a pak po screeningu i když hematom nemizel už to nikdo neřešil
, takhle zpětně si říkam že to zase tak hrozný nebylo jen ležet ale psycho to bylo no
oktoři pak že se narodí už se zubama že jinak neni možné že se udržela ![]()
@Markéta80 je dobře, žes je nenechala
že to bylo psycho ti věřím, hlavně, že to dopadlo dobře ![]()
@atominnka a je ze všech nejzlobivější
, navíc po dvou sekcích by ta revize zrovna bez rizika nebyla
což jim bylo jedno ![]()