Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jela HNED! Nemusí bto vůbec nic znamenat, ale také muže. pokud te mužů uklidnit mela jsem tohle u prvního.
Jela bych jeste ten vecer!! Muzou Ti dat Utrogestan na udrzeni tehotenstvi.
Tak jo… počkám, až přijede muž z práce a pak pojedu… doufám, že budou nepříjemný…
že je otravuji v sobotu… ![]()
Taky bych jela na pohotovost jeste vecer. Teda za predpokladu, ze by mi doma nespalo dite, ktere nema kdo pohlidat. Jinak muze to byt v pohode a s velkou pravdepodobnosti i bude. Na druhou stranu, pokud ma byt neco spatne, tak se to stane, i kdyby ses stavela na hlavu. Ale i tak bych udelala maximum mozneho, uz pro svoji psychickou podobu. Dobre je, ze to je tmava krev a ne svetla.
@Anonymní píše:
Tak jo… počkám, až přijede muž z práce a pak pojedu… doufám, že budou nepříjemný…že je otravuji v sobotu…
Pokud tam pujdes s tkmto pocitem provineni, tak neprijemni asi budou. Od toho na pohotovosti jsou, aby takoveto problemy resili. A dej pak vddet jak jsi dopadla. Urcite to bude OK. Ale je lepsi mit jistotu.
@Anonymní píše:
Tak jo… počkám, až přijede muž z práce a pak pojedu… doufám, že budou nepříjemný…že je otravuji v sobotu…
Ja teda nevim, ale od toho tam jsou. A pokud tam nechces jet s krvacenim nazacatku tehotenstvi, tak s cim? Spise budou neprijemni, ze jedes az dneska misto vcera vecer. Oni to krvaceni potrebuji videt cerstve, aby zjistili, odkud je. To hnede je uz starsi krev.
Jinak nemeli jste sex? Kdy jsi byla na kontrole? Treba je to jen podrazdene po styku nebo kontrole, ale to Ti reknou az doktori.
Ne sex jsme neměli, nemáme od začátku těhu, na kontrole jsem byla včera kolem 15:00, ale jen na utz.
No mě právě večer to dítě doma spalo, a nechtěla jsem večer odjíždět protože je nemocné, a často se budí…
Ještě si pojedu koupit ascorutin až pojedu z nemocnice, zatím jsem vypila jen citron… pak napíšu jak jsem dopadla. díky
Tak hodne stesti. Mohlo to byt klidne podrazdene po tom UZV, ale radeji tam fakt zajed. Askorutin ti muzou predepsat taky v nemocnici. Pak napis
Mě ještě napadlo nemáš dobu menstruace? já jsem vždy v době kdy jsem měla jakoby menstruovat špinila a nic to nebylo. POkud nebyla krev jasně červená tak bych asi nejela. Já jsem krvácela v 6tt ale seděla jsem a najednou hrc podemnou kaluž krve. TAk jsem si myslela, že jsem potratila. V tu chvíli jsem si říkala, že nemá smysl jezdit večer. Do rána už jsem nekrvácela jen malinko špinila. Ráno k zastupující dr na kontrolu a prcek se držel. TAkže asi hematom nebo něco podobného.
S přírodou nic moc nenaděláš. Pokud se má udržet tak se udrží a pokud ne tak ne aspoň v tomto ranném stadiu. ![]()
@blumen píše:
Utrogestan na podporu tehot. se dat da, lepsi nez nic. A vcera krvacela cervene.
@Anonymní píše:
Včera večer jsem po utření na wc zakrvácela, utřela jsem se ještě asi 3×, spíš taková tmavší krev.. no přes noc ok, ale od rána mám hnědé opravdu hnědé špinění…jeli byste nebo ne? anonym, protože se ještě o mém těhu neví…
ahoj, to se mi to stalo v 8tt, jeli sme hned na pohotovost a mimi bylo v poradku a dostala sem projistotu utrogestan, o dva tydny to same i pres utros. a to uz bylo spatne ![]()
takze za me je dobry jet do nem. a uklidnit se ze je vse ok, ale pokud neni neco vporadku tak to nic nezachrani
a nema cenu si vycitat ze si mela jet treba hned..
Preju at je miminko vporadku a ste oba zdravi..
.
Včera večer jsem po utření na wc zakrvácela, utřela jsem se ještě asi 3×, spíš taková tmavší krev.. no přes noc ok, ale od rána mám hnědé opravdu hnědé špinění…
jeli byste nebo ne? anonym, protože se ještě o mém těhu neví…