Krvácení v 8 týdnu těhotenství

Anonymní
11.2.22 20:59

Krvácení v 8 týdnu těhotenství

Zdravím.. Máte někdo zkušenost? Jsem v 8 týdnu těhotenství a dnes jsem začala mírně krvácet.. V pondělí půjdu k doktorovi, jestli je vše v pořádku.. Nemáte někdo zkušenost co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
11.2.22 21:17

Hematom, praskla zilka, potrat, cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 21:28

Raději pohotovost, kdyby se jednalo o potrat, dá se to zachránit. Dají ti léky proti krvácení a nevím co ještě. Nemusí to být nic vážného, ale do pondělí bych nečekala…

• Citovat
  • Upravit
27688
11.2.22 22:05
@Anonymní píše:
Raději pohotovost, kdyby se jednalo o potrat, dá se to zachránit. Dají ti léky proti krvácení a nevím co ještě. Nemusí to být nic vážného, ale do pondělí bych nečekala…

vždy se to zachránit nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
11.2.22 22:25
@ka2ka píše:
vždy se to zachránit nedá

No tak jasně, že ne vždycky, ale co když v tomto případě to půjde a když bude čekat do pondělí, tak bude pozdě..? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.2.22 22:30

Jestli je to fakt krvácení, jela bych na pohotovost. Pokud by to byl hematom, dá se to zachránit, dají ti nějaké podpůrné léky, i když to je spíš takové placebo. Ale lepší něco než nic. Jo a musíš doma jen ležet, to je u toho děsně důležité. Takže fakt jenom lež, nechej se doma obskakovat partnerem, nevar, neuklízej, nic. Ale fakt bych jela na tu pohotovost, hlavně pokud to nepřestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
11.2.22 22:42
@darekp píše:
No tak jasně, že ne vždycky, ale co když v tomto případě to půjde a když bude čekat do pondělí, tak bude pozdě..? :roll:

nikdo jí neříká že má čekat, ale taky by to neměla brát jako jistot že se fakt podaří zachránit ono tohle ten začátek je ošemetný ale to je snad jasný ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.2.22 22:42

Taky bych jela hned, já krvácela od 5. týdne, rozmýšlela jsem se, jestli mám jet na pohotovost, bylo to na Nový rok a já ani neměla potvrzené těhotenství gynekologem. Nakonec jsem jela, nechtěla jsem si později nic vyčítat. Píchli mi injekci na podporu vývoje, dali léky proti krvácení a klidový režim. Byl to hematom. Střídavě jsem krvácela a špinila celý první trimestr. V dalším těhotenství jsem krvácela od 8. týdne, to už nebylo tak dlouhé, opět hematom. Dnes jsou to dvě divošky. Ale je to samozřejmě o štěstí, někdy to bohužel má smutný konec. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
11.2.22 22:46
@ka2ka píše:
nikdo jí neříká že má čekat, ale taky by to neměla brát jako jistot že se fakt podaří zachránit ono tohle ten začátek je ošemetný ale to je snad jasný ne? :roll:

no právě, tak nevím, proč to vůbec píšeš, už tak musí být vystresovana… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
11.2.22 22:50
@darekp píše:
no právě, tak nevím, proč to vůbec píšeš, už tak musí být vystresovana… :roll:

třeba protože mi to od anonymní hrdinky přišlo napsaný takový stylem jakože je to jasná věc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí