Krvácení v druhém trimestru

2
16.8.20 10:50

Krvácení v druhém trimestru

Zdravím všechny nastávající maminky. Tohle téma ke tu asi často tak se předem omlouvám, ale včera jsme s partnerem zažili šok. Jsem v 16tt a začalo mě bolet břicho jako při menstruaci a pak krev, nejdříve světla pak tmavá. Jela jsem ihned na pohotovost kde mi řekli, že zbytečně panikařím a po prohlídce potvrdili, že je vše v naprostém pořádku. Krev zmizela, ale břicho pobolívá pořád. Je to běžné nebo se mám připravovat na nejhorší? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
16.8.20 11:14

Roztahuje se děloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.8.20 19:09

@Jájin85 děloha neustále pracuje a také to mohlo být z prokrveneho čípku :) ale letěla jsem též..ještě teď v 24tt se mi stane, že mám lehce narůžovělý výtok, syn vždy oka ( ťuk ťuk)…

Příspěvek upraven 16.08.20 v 23:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
16.8.20 21:18

Zajdi v pondělí ke svému gynekologovi ať ti udělá stěr z čípku jestli nemáš nějaký zánět. Mohla si krvácet díky prasklé žilce a nebo taky ne. U mě to bohužel znamenalo to nejhorší v prvním těhotenství, ale nechci tě zbytečně strašit ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
16.8.20 21:20

Krvacela jsem ve 21tt, pomerne hodne, na pricinu se nikdy neprislo. Dite OK. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.20 10:41

Děkuji moc za Vaše odpovědi :) Na gyndu se určitě chystám, od návštěvy pohotovosti zmizely bolesti i krev, asi to chtělo více odpočinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí