Co může ovlivnit nárůst hcg?

Anonymní
15.8.20 13:05

Co může ovlivnit nárůst hcg?

Chci se zeptat co může ovlivnit menší nárůst hcg, je možné že třeba nocni směna těsně před odběrem by to mohla ovlivnit? Že místo 2nasobeni za 2 dny je nárůst jen 1.663nasobek? V předchozím těhotenství jsem měla nárůst větší nakonec stejně sp.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59400
15.8.20 13:16
@Anonymní píše:
Chci se zeptat co může ovlivnit menší nárůst hcg, je možné že třeba nocni směna těsně před odběrem by to mohla ovlivnit? Že místo 2nasobeni za 2 dny je nárůst jen 1.663nasobek? V předchozím těhotenství jsem měla nárůst větší nakonec stejně sp.

to neovlivní nic, taky proč? Bud je vše ok a nárůst tam je nebo je něco špatně. Uvidíš co další krev nebo utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 13:19

@Markéta80 ok díky počkám. Díky

• Citovat
  • Upravit
1106
15.8.20 13:40

Růst HCG ti ovlivňuje jen to jak těhotenství prosperuje, ty to ničím neovlivníš. Krev by se měla brát ve stejnou hodinu a ten nárůst myslím že nemusí být přesně 2×. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 14:07

@Jaaanča ano rozestup mezi odběry nebyl přesně 48 hodin ale jenom 46 a první 9dver na na klinice a druhý byl soukromé laboratoři jako samoplatce, ano četla jsem že za 48-72 se má dvojnasobit a že tolerance je do 60% nárůstu a že pod 53% se to bere jako neprosperující. Tak tedy zůstanu v klidu a počkám na další krev na klinice a kontrolní utz. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4844
15.8.20 14:55
@Anonymní píše:
Chci se zeptat co může ovlivnit menší nárůst hcg, je možné že třeba nocni směna těsně před odběrem by to mohla ovlivnit? Že místo 2nasobeni za 2 dny je nárůst jen 1.663nasobek? V předchozím těhotenství jsem měla nárůst větší nakonec stejně sp.

hCG se dvojnasobi jen priblizne kazdych 48 - 72 hodin. Telo nejede podle tabulek. Proc by to mel byt presne dvojnasobek? Pokud tedy hodnota rozumne roste, tak je to OK. Navic ani rychle rostouci hCG na zacatku tehotenstvi neznamena, ze to za tyden embryjko nevzda. Proc to vlastne po dvou dnech testujes? Krvaceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 15:14

@Petra Star ne byla jsem tam jako samoplatce kvůli štítné žláze tak jsem si to při tom nechala udělat ikdyz jsem původně nechtěla. Tak zatím byly oba výsledky v normě. Mám po sp v 5 týdnu. Minule těhotenství mi hcg rostlo víc jak 2nasobne za 48 hodin. Jenom sem chtěla vědět jestli to třeba nemůže třeba něco ovlivňovat..

• Citovat
  • Upravit
4844
15.8.20 15:26
@Anonymní píše:
@Petra Star ne byla jsem tam jako samoplatce kvůli štítné žláze tak jsem si to při tom nechala udělat ikdyz jsem původně nechtěla. Tak zatím byly oba výsledky v normě. Mám po sp v 5 týdnu. Minule těhotenství mi hcg rostlo víc jak 2nasobne za 48 hodin. Jenom sem chtěla vědět jestli to třeba nemůže třeba něco ovlivňovat..

Nebala bych se, ono to neroste zcela rovnomerne, kdyby sis to merila kazdy den, tak ten graf bude mit urcite fluktuace, obcas to poskoci vic obcas min. Hlavne, ze roste :) Rozumim obavam, take mam nepekne zkusenosti, ale tohle je uplne v pohode. Pokud je embryjko zdrave, tak uz se nepusti. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 15:30

@Petra Star děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
7904
15.8.20 15:34

Doporučuji uklidnit se a už nic neměřit. Buď to klapne, nebo ne. Potratit můžeš klidně i v 10. týdnu nebo později. V 5. týdnu přece většina ženských ani neví, že je těhotná, tak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.8.20 16:46

@kacz No, v dnesni dobe uz to vetsina zenskych v patem tydnu vi, protoze si udelaji test hned s vynechanim MS… Mas pravdu, ze to chce klid, ale mej ho, kdyz touzis po miminku a uz se parkrat nezadari, to proste nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 16:55

@kacz anebo jsou jako já po ivf tudíž to ví driv jak kdyby to bylo přirozeně. Snažím být v klidu ale jde to těžko

• Citovat
  • Upravit
7904
15.8.20 17:41
@Petra Star píše:
@kacz No, v dnesni dobe uz to vetsina zenskych v patem tydnu vi, protoze si udelaji test hned s vynechanim MS… Mas pravdu, ze to chce klid, ale mej ho, kdyz touzis po miminku a uz se parkrat nezadari, to proste nejde ;)

Ale jde. Právě proto, že se párkrát nezadaří, není třeba si dělat test hned po vynechání, ale ze klidně počkat třeba 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 18:08

@kacz čteš co píšu? já su po ivf tudíž je to složitější což ty asi nechápeš, navíc mám těhotenství potvrzené z krve ale jde o něco jiného ale to je fuk…

• Citovat
  • Upravit
7904
15.8.20 18:34
@Anonymní píše:
@kacz čteš co píšu? já su po ivf tudíž je to složitější což ty asi nechápeš, navíc mám těhotenství potvrzené z krve ale jde o něco jiného ale to je fuk…

No ale k čemu ti je informace, jestli hcg roste nebo neroste? Buď těhotenství dopadne nebo ne, stejně to neovlivníš, tak se uklidni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí