Krvácení v těhu vs menstruace

19.5.15 16:08

Krvácení v těhu VS Menstruace

Tak holky..
prosim poraddte. Krvaceni v tehotenstvi, to o kterem rika hodne zen, ze ho mely az do 3. mesice a nevedly tak vubec ze jsou tehotne, jak ho poznam od normalni menstruace?
Jake jsou vase zkusenosti? Muze byt totalne stejne jako menstruace, tim myslim regulerni krvaceni, zadne jako jen spineni, i s krecema a vsim co k tomu patri?
Dostala jsem po pul roce snazeni menstruace a poprve u ni desive zvracim. Menses jinak zcela bezny i s bolestma.

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
19.5.15 17:13

Proč si neuděláš test ať máš jasno, takhle stejně nic nevyzkoumáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
19.5.15 17:43

@Ghanaian Princess s prvním synkem jsem místo menstruace špinila, pořád jsem čekala, kdy se ta MS rozjede. Nerozjela, udělala jsem si test a byl pozitivní. pak jsem takhle špinila každé čtyři týdny až do třetího měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.15 21:57

@Boudová Ja jsem si test prave delala. A byl negativni, delala jsem si ho den pred ocekavanou MS.
Tak chci pockat nez udelam dalsi a navic ted krvacim.
Je mi desne spatne od zaludku a premyslim o nejakem leku, ale nevim kdybych nahodou byla v tom. Dekuji za odpoved.

@Retezka Dekuji za odpoved mockrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.1.18 09:37

Je možné, že se pozitivní TT neprokáže hned? Prosím o informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.1.18 09:48

Jak to myslíš hned? Hned po oplodněni, hned po vynechání menstruace, hned po počůrání?

• Citovat
  • Upravit
84
2.1.18 10:50
@Janli píše:
Jak to myslíš hned? Hned po oplodněni, hned po vynechání menstruace, hned po počůrání?

Kdyby se jednalo o otěhotnění a přitom menstruování či špinění probíhá.
Tak jestli se ukáže pozitivní TT třeba 10.den od ovulace, nebo až po dni MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.1.18 11:30

To je hodně individuální. Celkem spolehlivě by to mělo být vidět v den menstruace, ale záleží na tom, kdy byla ovulace. Já měla pozitivní test 4dny před menzes, někdo má až týden po. Teoreticky by 10 dni po mohl být vidět duch. Testuj 3× po sobě, ob dva dny a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
84
2.1.18 11:41
@Janli píše:
To je hodně individuální. Celkem spolehlivě by to mělo být vidět v den menstruace, ale záleží na tom, kdy byla ovulace. Já měla pozitivní test 4dny před menzes, někdo má až týden po. Teoreticky by 10 dni po mohl být vidět duch. Testuj 3× po sobě, ob dva dny a uvidíš.

Teoreticky by 10 dni po mohl být vidět duch - myslíte po menstruaci nebo ovulaci (ovulaci mi nelze zjistit, nemám pravidelné cykly :,( ) každopádně děkuji za rady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
2.1.18 12:05

@nika-weru tak kdyz nevis kdy mas ovulaci tak tezko radit.jak mas dlouhe cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.1.18 12:22
@karkarka píše:
@nika-weru tak kdyz nevis kdy mas ovulaci tak tezko radit.jak mas dlouhe cykly?

Je to těžké hlavně pro mě :-( Poslední dva měsíce 28 a 29 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
2.1.18 12:50

@nika-weru a posledni menstruace ti zacala kolikateho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.1.18 13:33
@karkarka píše:
@nika-weru a posledni menstruace ti zacala kolikateho?

Poslední no to je těžké, jelikož podle kalendáře jsem měla mít menstruaci cca 3.1. Už několik dní předtím jsem měla dny, kdy jsem jedla maso a trochu se mi dělalo nevolno. (Při úrazu jsem přišla o čich). Přes 2 roky neberu antk. Menstruace se mi už celkem srovnala (myslím tím, že když ji dostanu, tak cca 4 dny menstruuji). Ale teď jsem 25.12. měla ráno jednorázové krvácení, pak celý den nic. 26.12. trochu nahnědlé zašpinění přes noc pak celý den nic. 28.12. jsem byla ve fitku a běhe, tréninku se mi rozbušilo srdce, zrychlil tep a měla jsem pocity slabosti, bylo mi na omdlení (asi nízký tlak). Jinak jím min´.5× denně a hodně! Ale poslední dobou nemám moc chuť k jídlu (shazuji to na svátky), 29.12. jsem měla chvilku hnědé slaboulinké špinění, TT negativní, 30.12.malé špinění, vždy chvilkové (a pomotávání hlavy i předtím 2 dny asi). Občas mi je špatně, nebo po jídle. Jinak 31.12. jsme se s manželem milovali a celkem dost krve :( (jinak celý den nic. Bože ty hormony mě děsí. V pondělí 1.1. špinění - NIC. Dnes 2.1. od rána šílené bolesti v podbříšku, špinění, tak uvidím, zda přijde MS, ale vzhledem k šíleným bolestem je MS na cestě (i nevolnost trošku + občas mě tam jakoby píchne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.1.18 13:43

Tak teoreticky by to mělo být vidět. Pokud by byl test negativní, udělej si další za pár dní. Užíváš nějaké bylinky nebo preparáty na srovnání cyklu?

• Citovat
  • Upravit
84
2.1.18 13:53
@Janli píše:
Tak teoreticky by to mělo být vidět. Pokud by byl test negativní, udělej si další za pár dní. Užíváš nějaké bylinky nebo preparáty na srovnání cyklu?

Děkuji.
No od začátku Listovku, na začátku jsem brala asi 3 měsíce Femigard, pak jsem brala Fertility Blend po nějaké době a dostala od mamči GS Mimistar forte a dnes si objednala další..Zkusím si udělat test v pátek. Snad to vydržím do pátku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí