Příznaky po 10 dnech po možném oplodnění

14.5.15 20:29

Příznaky po 10 dnech po možném oplodnění

Zdravím milé dámy, chci se zeptat jsem dnes 10 den po možném oplodnění, miminko bych čekala s bývalým přítelem a jsem trochu rozhozená a nevím zda zácpu, bolest prsou po stranách na dotek jako bych měla modřiny a časté čůrání může nasvědčovat možnému těhotenství + mi začala kvasinková infekce která prý může být taky vyvolána hormonálními změnami v těle. Dnes jsem si z druhé moči dělala mamatest a negat.Kdy mám test opakovat? A myslíte si že tyhle „příznaky“ můžou souviset se začínajícím těhotenstvím? Nebo je příliš brzy? Děkuji předem za vaše názory. :) S pozdravem Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
14.5.15 20:50

Buď a nebo taky přicházející MS :kytka: Udělej si ho znovu za 3-4 dny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 20:51

Očekávanou MS mám mít až za 13 dní, nikdy jsem problémy s prsy před MS ani žádné jiné problémy něměla… No uvidíme :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
14.5.15 20:55

Ja poznala tehotenstvi diky kvasinkam hned mi bylo jasne ze jsem v tom a test mi to taky potvrdil takze mozne to je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 21:00

Četla jsem že 10 dní po oplodnění mělo hodně žen na testu už aspoň náznak slabého ducha, no já ho tam neviděla, test zopakuji a uvidíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
14.5.15 21:05

Neni to pravidlem ale jak jsem ty kavsinky dostala tak jsem si sla pro test a duch tam byl ale nevim jak dlouho to bylo od oplodneni protoze to nebylo planovane a ani to nedopadlo dobre takze ti v tomhle nepomuzu ale zkus testovat znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 21:14

Budu no mám obavy že tohle by taky nemuselo dopadnout dobře, mám pichlavé bolesti nad pravým tříslem a četla jsem že to může být známka mimoděložního :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
14.5.15 21:25

Ale hned nemysli na nejhorsi hlavne se uklidni udelej dalsi testy a uvidis jak to dopadne :) ja mela zas pozitivni testy ale na utz tehotenstvi zadne taky me strasili mimodeloznim a nakonec to trvalo dalsi dva tydny nez se ukazalo ze jde o zamlkle tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
14.5.15 21:41

Jsi 10 dni po možnému oplodnění a do další MS mas 13 dni… pokud mas cykly klasicky 28 dni, pak jsi při styku byla cca pátý den cyklu a to není moc pravděpodobne ze bys mela plodného dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.5.15 21:43

@Veronika587 ahoj, mamatest mi ukazoval slabějí, mám nejlepší zkušenost s dr maxem, ten mi ukázal ducha už 9dpo (jinak teď taky čekám co bude, a divně se cítím od 4. dne po ovulaci :lol: přitom se nijak nesnažíme, ale je to fakt..tak uvidím po víkendu :lol: )

• Citovat
  • Upravit
14.5.15 21:47

Histep: MS mám hodně nepravidelnou tudíž jsem vůbec nepočítala nějakou ovulku, navíc to vážně nebylo plánované a četla jsem že se na plodné dny někdy opravdu nejde spolehnout, no budu testovat a uvidíme co bude. Spíš mě zajímalo jestli je možné mít příznaky už 10 dní od oplodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.17 19:45

asi je to bláznivé

Ahoooj Holky :D
Jdu se tedy vyspovídat, neberu prášky 2 roky mám stáleho pritele no a cyklus mám celkem pravidelný dostala jsem to 22.9 2017 měla jsem to 6dní dejme tomu poslední den jsem to měla jen malinko krve pak jsme teda s přítelem měli styk v neděli 3 -4 dny po MS no a já mám 4 dny po oplodneni ale nepoznám ovulaci ale zní to divně ale mám pocit že mám nafouklé břicho podívám se do zrcadla a jde to malinko videt, mám 48 kg a mám plochý bricho a ted fakt nafouklá sem bolí mě svaly občas mě píchne na naké té straně prestala jsem práci pít kávu směnu začínám v 6 hodina už mi smrděla potem moje kolegyně pritom jeste jako by nezacala makat cejtim víc aviváž než predtím pak mi príjde že mám furt hlad bolí mě z toho břicho mám nohy oteklé mi prijde ale predtim mě neboleli protože jsem už zvyklá stát a najednou mě to proste tak bere těžce se mi dýchá furt chodím čůrat jak mile do piju sklenku pití záda mě taky chytají a nadímám se krkám a prdim jako hrůza… hlavně mi nepiště že to není možné četla sem dost podobných příběhu tady a spoustu žen to má docela podobné nevsugerovám si to. přáli by jsme si miminko zkusili jsme to poprvé tak jen jestli je možné jestli mám ovulaci nebo jsem v tom? také trochu špinim což u mě vždycky bylo jen před MS a najednou špinim jen tak děkuji za každou radu či odpověd na tuto slohovku budu ráda za každý slovíčko pěkný večer všem :) a nakej lepší test na tehu počkám si než to vůbec dostanu a pak to zkusim jestli se mentruace opozdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 19:59

Prosím o zkušenosti

Dobrý den, dnes je to 14 dní co mám zpožděnou menstruaci. Byla jsem na gynekologii kde mi doktorka dělala vnitřní ultrazvuk ale nic neviděla. Zpoždění mi nijak nevysvětlila. Máte někdo zkušenost? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
4.10.17 20:05
@Anonymní píše:
Dobrý den, dnes je to 14 dní co mám zpožděnou menstruaci. Byla jsem na gynekologii kde mi doktorka dělala vnitřní ultrazvuk ale nic neviděla. Zpoždění mi nijak nevysvětlila. Máte někdo zkušenost? Děkuji za odpověď

Dobrý den moje kamarádka to nedostala 3 týdny a pak najednou z ničeho nic to dostala, může to být stresem bejt vámi tak aspon ještě týden počkejte jestli berete prášky? nebo ne? to má taky vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 20:07
@Nathalydelune píše:
Dobrý den moje kamarádka to nedostala 3 týdny a pak najednou z ničeho nic to dostala, může to být stresem bejt vámi tak aspon ještě týden počkejte jestli berete prášky? nebo ne? to má taky vliv.

Prášky neberu půl roku a stres taky nemám ani žádnou zátěž nebo něco takového.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex