Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Liliana.30 na 1.dítko stačil kontryhelový čaj. Na druhé po roce a půl clostibegyt, pregnyl a iui v CAR. Ostatní doplňky typu Fertilman, Inofolic atd jsme brali cca 1-2 měsíce.
Clostilbegyt, ale nakonec na něj nedošlo
kdyžtak tu mám nenačaté balení, kdyby někdo chtěl ![]()
Nosifol jsem taky měla, asi 2 měsíce, jedna krabička stojí necelých 500 kč a je tam jen 20 sáčků a ještě píšou, že se má pít vícekrát denně. Proto jsem pak zvolila levnější variantu Clostilbegyt
@lovesmile @Šáriii87
Na Nosifol jsem se také už dívala radila mi to jedna holčina ale zdá se mi to předražené zbytečně za pár sáčku. ![]()
@Liliana.30 inseminace v centru asistované reprodukce. neivazivní metoda oplodnění, základ je vložení vyčištěného spermatu v den ovulace stanovené pomocí ultrazvuku. Clostilbegyt bez lékařského předpisu raději ne. Může způsobit hyperstimulaci - příliš mnoho vajíček a riziko vícečetného těhotentství.
@Liliana.30 jjo,po třech cyklech mi zabral, zkus ho, třeba si k tomu kup i ten Nosifol… ![]()
Ahoj holky chtěla bych se Vám zeptat čím jste podpořili ovulaci? Jestli léky u gynekologu či gynekoložek či bylinkami? Co Vám pomohlo? Děkuji za odpověd