Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zajímalo by mne zda opravdu funguje a na kolik se na to lze spolehnout. Už jsou to dva týdny, kdy se místo předpokládané ms dostavilo pouze jednodenní slabé špinění, týden nato jsem si dělala normálně test, ale vyšel negativně. Přičítala jsem to tedy tomu, že jsme doma furt dokolečka nemocní, ale včera jsem mi zase bylo děsně blbě a jelikož žádný test po ruce nebyl, zkusila jsem toto - smíchat moč a bělidlo (použila jsem Savo) v poměru 1:1 a v případě pozitivního výsledku měl začít hodně šumět, což se stalo. Normální test si budu dělat až odpoledne, ale pořád mi to vrtá hlavou. Tak mě zajímalo jestli jste někdy zkoušely a jaký byl výsledek? Pro představu https://www.youtube.com/watch?… Jen dodám, že těhotenství by nebylo úplně plánované, máme doma už jedno poměrně náročné dítko ![]()
tak hlavne, ze si se nadychala sava, vid? Nechapu, jak nekdo muze verit takove kravine
Tak to jsem ještě v životě neslyšela
jsem zvědavá na reakce ostatních, třeba se něco přiučím ![]()
Tak nevim, ejstli sis precetla ty komentare pod videe, ale stejny efekt mela spousta zenskych, ktere tehotne nejsou.
jo a mimochodem ty vypary z belidla smichaneho s moci jsou pry dost nebezpecne ![]()
@merde nahodou, u mě pořád doktorka nevěděla, zda bude holka nebo kluk, známá znala zase babskou radu s jedlou sodou
tak co nic to nestálo, měla jsem jí ve skříňce 3 krát jsem to zkoušela, 3krát vyšla holka a máme jí ![]()
Samozřejmě jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, ale vyzkoušela jsem to, proč ne
![]()
Na druhou stranu těhotenský test bych si takhle asi nedělala stejně se na to nedá spolehnout a musí se do lékárny ![]()
@merde Tak vzhledem k tomu, že to bylo tak 0,5dcl tak jsem z toho moc nenadýchala ![]()
Jen mě zajímalo jestli to někdo nezkoušel ![]()
Asi bych tomu nevěřila, myslím, že savo bude pěnit snad s každou močí. Ale po straně jsem viděla víc videí se sodou. Tak možná na tom něco bude ![]()
@cecil7 Perex - originál nebylo na skladě ![]()
@Ali-Ali netuším na kolik to je nebo není toxické, každopádně nestála jsem nad tím a ty výpary nečichala, tak myslím, že to následky mít nebude ![]()
@Ondrášovka.N Sorry, ale prostě mě zajímalo zda to někdo zkoušel. ![]()
Prostě se mi jen nechtělo čekat na klasický test, tak jsem vyzkoušela, myslím, že na tom není nic zlého ani špatného. Člověk je tvor od přírody zvídavý
Každopádně diskuze se vede v jiném duchu než bylo zprvu zamýšleno ![]()
Jinak to prý funguje na principu, že látka obsažená v bělidle má s HCG patřičným způsobem reagovat, tudíž to není úplně mimo.
Nezkousela ale docela by me to zajimalo, uz jem z principu
Mas doma chlapa? At to zkusi on, jestli bude sumet taky, tak mas dukaz, ze to je blbost ![]()
@beruska9 No právě, že nemám a včera se mi ho k tomu nepodařilo donutit, prý si nebude zkoušet těhotenský test
ale odpoledne mi ho aspoň zajde koupit ať to rozčísnu ![]()