Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@beruska9 No právě, že nemám a včera se mi ho k tomu nepodařilo donutit, prý si nebude zkoušet těhotenský test
ale odpoledne mi ho aspoň zajde koupit ať to rozčísnu ![]()
@lidlinka : skoda, normalne by me to zajimalo…pro tu srandu
Bych to zkusila sama, kdybych nebyla tehotna a mela doma Savo ![]()
@lidlinka
nevim na kolik vladnes anglicky ale pod videem je prave spousta komentaru, ze to reagovalo i malym detem a dalsim 100% netehotnym. myslim, ze to proste reaguje s nejakou slozkou moci, ktera nekdy pritomna je, nekdy neni, ale vzhledem k tomu, ze to zadnou jistotu nedava, tak vubec nechapu smysl toho pocinani ![]()
Také jsem ženská zvědavá, tak také zkusím, co se dá. takže ano, zkusila jsem a ne jednou (ale snad ještě menším množství a při otevřeném okně), Ale šumělo mi to až někdy od 3. měsíce.
Slyšela jsem o tom, stejně jako ze se ma pocurat pampeliskovy list. Obojí podle me blbost na Ntou.
No nevím tak bělidlo je i Domestos. Drhnu s ním WC většinou ho nechávám působit přes noc a ne jednou jsem na to zapomněla a po ránu se do mísy vyčůrala. Jednou to pěnilo málo, podruhé hodně. Moč má přeci nějakou PH podle toho co člověk jí, jestli má cukrovku nebo jiné nemoci… nejsem chemik ale asi čím se Ph snižuje nebo zvyšuje tím to pění
si myslím já. S těhotenstvím to asi nesouvisí - to by musel být těhotnej i můj manžel, tomu to pěnilo taky
a chudák nadával, co to v tý míse je ![]()
@lidlinka píše:
@Ondrášovka.N Sorry, ale prostě mě zajímalo zda to někdo zkoušel.Prostě se mi jen nechtělo čekat na klasický test, tak jsem vyzkoušela, myslím, že na tom není nic zlého ani špatného. Člověk je tvor od přírody zvídavý
Každopádně diskuze se vede v jiném duchu než bylo zprvu zamýšleno
vubec se nemusis tady nikomu omlouvat. Me to take zajimalo. Jeste existuje test s pampeliskou, ze pocurane listy se zbarvi do cervena. Bohuzel jsem na tohle vsechno zapomnela, kdyz jsem byla naposledy opravdu uz naposledy tehotna. Chtela jsem to zkusit ze zvedavosti. Tak tu s tebou s dovolenim pockam na potvrzeni klasickym testem ![]()
Tak s tou pampeliškou to schválně vyzkouším.
Příspěvek upraven 09.05.15 v 11:17
Kdyby to šlo tak by emimino zvedlo prodej bělidel o sto procent
Holky tak hlásím, ze i normál test byl pozitivní. Trosku jsme v šoku, ale to se poddá
Takže otázkou zda domácí test byl náhoda nebo to opravdu reagovalo s hcg, ale to se asi nedozvime. Každopádně mockrát dekuju za reakce ![]()
@lidlinka
Také gratuluji k těhotenství
![]()
Ze srandy jsem to také zkusila také ten domácí test a také mi to šumělo.