Domácí těhotenský test s bělidlem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
9.5.15 10:35

@beruska9 No právě, že nemám a včera se mi ho k tomu nepodařilo donutit, prý si nebude zkoušet těhotenský test :zed: :mrgreen: ale odpoledne mi ho aspoň zajde koupit ať to rozčísnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.5.15 10:40

@lidlinka : skoda, normalne by me to zajimalo…pro tu srandu :D Bych to zkusila sama, kdybych nebyla tehotna a mela doma Savo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.5.15 10:42

@lidlinka
nevim na kolik vladnes anglicky ale pod videem je prave spousta komentaru, ze to reagovalo i malym detem a dalsim 100% netehotnym. myslim, ze to proste reaguje s nejakou slozkou moci, ktera nekdy pritomna je, nekdy neni, ale vzhledem k tomu, ze to zadnou jistotu nedava, tak vubec nechapu smysl toho pocinani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.5.15 10:42

Také jsem ženská zvědavá, tak také zkusím, co se dá. takže ano, zkusila jsem a ne jednou (ale snad ještě menším množství a při otevřeném okně), Ale šumělo mi to až někdy od 3. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.5.15 10:57

Slyšela jsem o tom, stejně jako ze se ma pocurat pampeliskovy list. Obojí podle me blbost na Ntou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.5.15 11:16

No nevím tak bělidlo je i Domestos. Drhnu s ním WC většinou ho nechávám působit přes noc a ne jednou jsem na to zapomněla a po ránu se do mísy vyčůrala. Jednou to pěnilo málo, podruhé hodně. Moč má přeci nějakou PH podle toho co člověk jí, jestli má cukrovku nebo jiné nemoci… nejsem chemik ale asi čím se Ph snižuje nebo zvyšuje tím to pění :think: si myslím já. S těhotenstvím to asi nesouvisí - to by musel být těhotnej i můj manžel, tomu to pěnilo taky :mrgreen: a chudák nadával, co to v tý míse je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@lidlinka píše:
@Ondrášovka.N Sorry, ale prostě mě zajímalo zda to někdo zkoušel. :zed:Prostě se mi jen nechtělo čekat na klasický test, tak jsem vyzkoušela, myslím, že na tom není nic zlého ani špatného. Člověk je tvor od přírody zvídavý :-) Každopádně diskuze se vede v jiném duchu než bylo zprvu zamýšleno :?

vubec se nemusis tady nikomu omlouvat. Me to take zajimalo. Jeste existuje test s pampeliskou, ze pocurane listy se zbarvi do cervena. Bohuzel jsem na tohle vsechno zapomnela, kdyz jsem byla naposledy opravdu uz naposledy tehotna. Chtela jsem to zkusit ze zvedavosti. Tak tu s tebou s dovolenim pockam na potvrzeni klasickym testem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752

Tak s tou pampeliškou to schválně vyzkouším.

Příspěvek upraven 09.05.15 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
9.5.15 11:17

Kdyby to šlo tak by emimino zvedlo prodej bělidel o sto procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
9.5.15 12:08

Holky ze zvědavosti se má vyzkoušet všechno :P

• Citovat
  • Upravit
4411
9.5.15 16:44

Tak co test? jak dopadl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.5.15 18:29

Holky tak hlásím, ze i normál test byl pozitivní. Trosku jsme v šoku, ale to se poddá :) Takže otázkou zda domácí test byl náhoda nebo to opravdu reagovalo s hcg, ale to se asi nedozvime. Každopádně mockrát dekuju za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.5.15 18:59

Jéé, gratuluji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
9.5.15 19:05

@lidlinka
Také gratuluji k těhotenství :* :kytka:

Ze srandy jsem to také zkusila také ten domácí test a také mi to šumělo.

• Citovat
  • Upravit
4411
9.5.15 19:11

@lidlinka Moc moc gratuluju ;) je to 50/50 jako všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí