Kdy testovat - těhotenský test

Liliana.30
7.5.15 16:18

Kdy testovat těhotenský test.

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat kdy Vám prokázal těhotenský test těhotenství :?: V jakém týdnu to jde poznat? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
7.5.15 16:28

Po vynechání MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
7.5.15 17:11

Ahoj, mně ukázal asi týden před menstruací, ale já jsem tak nějak i tušila, že jsem těhotná a taky jsem měla asi vysoké hcg, protože čekám dvojčátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
7.5.15 17:39

Týjo tak to je nádherné to se ti poštěstilo že už týden před menstruací to je docela brzo ;).Tak hlavně at jsou dvojčátka v pořádku aji ty :dance:.

• Citovat
  • Upravit
Liliana.30
7.5.15 17:40

V jakém měsíci vůbec jsi? :P

• Citovat
  • Upravit
814
7.5.15 18:01

@Liliana.30 děkuji :-) teď jsem 8+4. dneska jsem byla na další kontrole, všechno v pořádku i srdíčka jsem už slyšela jak buší…posledně jsem je jen viděla, jak jim tlučou a dneska i slyšela…nepopsatelný pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
7.5.15 18:14

Test jsem si pokaždé dělala cca 4 dny před menstruací a vždy už byl pozitivní. Mám pravidelnou menstruaci…měla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
7.5.15 18:17

Kattulka
Nemáš zač. Tak to ti věřím že to musí být nepopsatelný pocit.

• Citovat
  • Upravit
Liliana.30
7.5.15 18:21

Kattulka
Doufám že se také dočkám už po 11 měsících snažení s manželem o miminko. Ale u mě byl hlavní problém s nepravidelnou menstruaci a taktéž s ovulací. Ale v dubnu mi vyšel první pozitivní ovulační test tak uvidíme jak se zadařilo.

• Citovat
  • Upravit
Liliana.30
7.5.15 18:23

@jjahodda
Tak to je super.

• Citovat
  • Upravit
3871
7.5.15 19:35

Tak pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, tak za 14 dní by to mělo být na citlivém testu vidět. Přeju, ať se brzy dočkáš // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
7.5.15 20:08

@Liliana.30 no nám se zadařilo na poprvé po třech měsících po vysazení, ale bohužel po dvou měsících byl ZP…pak se nám skoro půl roku nedařilo, tak jsem šla k doktorce, abych věděla, kdy mám ovulaci a já žádnou neměla. nasadila mi clostilbegyt a hned se zadařilo :-) jinak tobě přeji hodně štěstí, ať se můžeš co nejdřív radovat :-) :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
7.5.15 20:28
@Liliana.30 píše:
Kattulka
Doufám že se také dočkám už po 11 měsících snažení s manželem o miminko. Ale u mě byl hlavní problém s nepravidelnou menstruaci a taktéž s ovulací. Ale v dubnu mi vyšel první pozitivní ovulační test tak uvidíme jak se zadařilo.

Já jsem po jedenácti letech otěhotněla hned na první pokus. Bohužel jsem v 8tt potratila. Měla jsem pravidelnou menstruaci i ovulaci. Doktor mi říkal, že kdyby tomu tak nebylo, doporučil by mi Inofolic. Má srovnat a vyvolat ovulaci. I přesto jsem si ho koupila a nepravidelně užívala, aby se po zákroku vše srovnalo. Nevím jestli to byla náhoda, ale po třech měsících jsem opět otěhotněla na první pokus. :roll: Hodně štěstí i vám ostatním. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
7.5.15 20:43

@Martina84
Ano, vím kdy jsem měla ovulaci. Byla minulý týden v pondělí a v uterý. Takže v neděli bych mohla vyzkoušet těhotenský test :?:

• Citovat
  • Upravit
Liliana.30
7.5.15 20:45

@Martina84
Děkuji za podporu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat