Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mně ukázal asi týden před menstruací, ale já jsem tak nějak i tušila, že jsem těhotná a taky jsem měla asi vysoké hcg, protože čekám dvojčátka ![]()
Týjo tak to je nádherné to se ti poštěstilo že už týden před menstruací to je docela brzo
.Tak hlavně at jsou dvojčátka v pořádku aji ty
.
@Liliana.30 děkuji
teď jsem 8+4. dneska jsem byla na další kontrole, všechno v pořádku i srdíčka jsem už slyšela jak buší…posledně jsem je jen viděla, jak jim tlučou a dneska i slyšela…nepopsatelný pocit ![]()
Test jsem si pokaždé dělala cca 4 dny před menstruací a vždy už byl pozitivní. Mám pravidelnou menstruaci…měla ![]()
Kattulka
Nemáš zač. Tak to ti věřím že to musí být nepopsatelný pocit.
Kattulka
Doufám že se také dočkám už po 11 měsících snažení s manželem o miminko. Ale u mě byl hlavní problém s nepravidelnou menstruaci a taktéž s ovulací. Ale v dubnu mi vyšel první pozitivní ovulační test tak uvidíme jak se zadařilo.
Tak pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, tak za 14 dní by to mělo být na citlivém testu vidět. Přeju, ať se brzy dočkáš // ![]()
@Liliana.30 no nám se zadařilo na poprvé po třech měsících po vysazení, ale bohužel po dvou měsících byl ZP…pak se nám skoro půl roku nedařilo, tak jsem šla k doktorce, abych věděla, kdy mám ovulaci a já žádnou neměla. nasadila mi clostilbegyt a hned se zadařilo
jinak tobě přeji hodně štěstí, ať se můžeš co nejdřív radovat
![]()
@Liliana.30 píše:
Kattulka
Doufám že se také dočkám už po 11 měsících snažení s manželem o miminko. Ale u mě byl hlavní problém s nepravidelnou menstruaci a taktéž s ovulací. Ale v dubnu mi vyšel první pozitivní ovulační test tak uvidíme jak se zadařilo.
Já jsem po jedenácti letech otěhotněla hned na první pokus. Bohužel jsem v 8tt potratila. Měla jsem pravidelnou menstruaci i ovulaci. Doktor mi říkal, že kdyby tomu tak nebylo, doporučil by mi Inofolic. Má srovnat a vyvolat ovulaci. I přesto jsem si ho koupila a nepravidelně užívala, aby se po zákroku vše srovnalo. Nevím jestli to byla náhoda, ale po třech měsících jsem opět otěhotněla na první pokus.
Hodně štěstí i vám ostatním. ![]()
@Martina84
Ano, vím kdy jsem měla ovulaci. Byla minulý týden v pondělí a v uterý. Takže v neděli bych mohla vyzkoušet těhotenský test ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat kdy Vám prokázal těhotenský test těhotenství
V jakém týdnu to jde poznat? Děkuji za odpovědi.