Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky chci se zeptat jsem 9dpo a dnes se mi objevil husty bily vytok, mazlavy (pardon doufam ze nikdo neobedva emoticon emoticon ) vetsinou mam vodnatej ale tohle jsem uz dlouho nemela ani nevim kdy naposledy takovej se objevuje pred ms normalne?
Dobrý den, mám dotaz. Je možné abych byla těhotná když jsem měla styk v den očekávané ms, ta přišla o 2 dny později. Nyní mám 8 dnů po ms a mám příznaky jako bych byla těhotná. Kdy si mám udělat tt? Děkuji.
@petra3011 Reálné to může být - a to tak, že bys ovulovala v tom období, kdys měla styk. TT nemá cenu dělat například teď - cca až tak 15. den po ovulaci, takže tak 15 dnů po styku ![]()
Zítra je to 15. den od styku tak zkusím test. Děkuji za radu.
@petra3011 Zkus a uvidíš. Ale i tak je možnost, že TT vyjde třeba negativně a těhotná být můžeš.. na ty testy není úplný spoleh ![]()
Ahoj holky, už 12 dnů mám zpoždění menstruace a testy pořád negativní. Je možné že se to ukáže až později? Pokoušeli jsme se o mimčo a ani nevim jestli jsme se trefily do ovulace
A teď mám zpoždění. Pobolívá mě podbříšek, citlivé bradavky, pichání vaječníků, je mi na zvracení a dnes při čištění zubů kovová chuť v puse. Mám ještě počkat nebo jít co nejdřív k doktorovi kdyby to bylo něco jiného? Moc Vám děkuju ![]()
@barborela ahoj. tak jako může se ukázat i později když nevíš kdy si měla ovulaci a nebo ti to vůbec nemusí ukázat a těhu taky být můžeš a nebo jen se oddálila stresem třeba…A nebo na to hodně myslíš ona psychika dělá divi některé příznaky sis mohla vsugerovat nebo taky ne…Už několikrát jsem měla plno příznaků a to jsme se nesnažili tenkrát a těhotná jsem nebyla kolikrát cyklus 40 a více dní a když jsem otěhotněla tak jsem měla jediný příznak a to zácpu ![]()
@barborela Já bych zkusila zavolat dr a uvidíš co ti řekne ona jestli máš přijít nebo ne
@barborela Já bych tam zavolala a uvidíš co ti řekne. Já jsem taky tenkrát volala na gyndu že mám zpoždění skoro měsíc a za 3 dny jsem měla přijít
Holky, prodelala jsem revizi 7.1. ZT v 6 tt - mela jsem byt ve 12. tt - chtela jsem otehotnit hned po 1. menstruaci - to se nepovedlo, tak jsme se snazili po 2. to taky nic a do tretice jsem pouzila ovulacni testy + nosifol - a ejhle
a ted uz snad to bude vse v poradku ![]()
Pro ukazku zasilam fotku tehu testu ![]()
Ahojky, před 4 dny jsem měla pohlavní styk a test jsem si dělala už po 3dnech ale vyšel negativní
nemám s timtim žádnou zkušenost, mužů se spoléhat na negativní výsledek? Test mam ještě jeden kdy ho mám udělat?
Jinak zrovna teď jsem mela ovulaci budu ráda za všechny odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, před 4 dny jsem měla pohlavní styk a test jsem si dělala už po 3dnech ale vyšel negativnínemám s timtim žádnou zkušenost, mužů se spoléhat na negativní výsledek? Test mam ještě jeden kdy ho mám udělat?
Jinak zrovna teď jsem mela ovulaci budu ráda za všechny odpovědi
Nespolehat, i v navodu bude, ze nejdrive v den vynechane ms, nejlepe az po terminu ocekavane ms.
@Anonymní píše:
Ahojky, před 4 dny jsem měla pohlavní styk a test jsem si dělala už po 3dnech ale vyšel negativnínemám s timtim žádnou zkušenost, mužů se spoléhat na negativní výsledek? Test mam ještě jeden kdy ho mám udělat?
Testuj 14dni po ovulaci…
@Anonymní píše:
Zbytečně vyhozené peníze, negativní výsledek se vztahuje leda tak k cyklu z minulého měsíce… Co takhle přečíst příbalový leták?
Takhle brzo po styku mohla leda spermie oplodnit vajíčko. Minimálně týden potrvá, než by doputovalo do dělohy a začalo se uhnizďovat - pak teprve začíná tělo postupně vylučovat hormon HcG, na který těěhotenský test reaguje druhou čárkou, když jsi těhotná.
Tedy shrnuto - minimálně týden, ale lépe dva týdny počkej, pak si udělej test nový.