Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.17 17:48

kdy to test ukáže?

Prosím o radu.
Před 14 dny nám s manželem praskl kondom, druhý den sem dostala menstruaci, trvala cca 5dní.
Menstruaci mám dost nepravidelnou.
Kdy si mám udělat těhotenský test? Nebo spíš kdy to půjde na testu poznat že jsem těhotná? Ovulaci ani nic podobného nesleduji.
Těhotenství není plánované, byla bych raději kdyby nebylo, ale když bude… no tak bude, ale ráda bych to věděla co nejdřív. :?
Díky moc všem za radu.

• Citovat
  • Upravit
37145
7.6.17 17:50

Proc chces testovat, kdyz problehla MS? Je dost nepravdepodobne ze jsi tehotna a o to min pokud kondom praskl den pred ms, to uz urcite neni plodny den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.6.17 18:06

Přesně - možný je sice všechno, ale byla by to pořádná haluz. S největší pravděpodobností jste měla dávno po ovulaci a těhotná být nemůžete. Jako jestli chcete pro jistotu, tak těch 14 dní po styku by to mělo již být vidět, ale podle mě zbytečně vyhozené peníze za test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.6.17 12:20

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Dělala jsem si před týdnem těhotenský test, kde mi vyšla jedna tenká čárka a dneska mi na testu ráno vyšla taky jedna, ale oproti tomu testu před týdnem je silnější. Menstruaci mám dostat až za pár dní. Je to nějaká známka toho, že by se mohlo stát, že budu těhotná? Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
11.6.17 12:25

@deli.dee Přečti si příbalový leták. Jedna čárka - nejsi těhotná. Dvě čárky - jsi těhotná. Pokud tam je jenom jedna (kontrolní), tak těhotná nejsi. Tedy zatím, těhotenský test se doporučuje dělat až poté, co nepřijde očekávaná MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.6.17 12:26

@Icestar díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
11.6.17 20:32

@deli.dee je zbytečnost si dělat test před MS, až budete mít jeden den zpoždění, tak teprve zkuste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.6.17 12:51

Ahoj holky :mavam:
Měla bych na vás takový dotaz.. zda by to mohlo vyjít a já mohla být těhotná.
Tak menstruaci jsem měla začátek 24.5 měla jsem jí 7 dní tak že končíla 30.5 8) a už 31.5 jsme měli s přítelem styk a pak ještě 2.6 a 3.6 už mi začínali plodné dny a to jsme měli taky pohlavní styk tak že 3.6 a pak ještě 7.6 a to bylo den před ovulací a ještě pak včera tak že 11.6 myslíte že bych mohla otěhotnět? Antikoncepci neberu cca skoro rok :oops: moc děkuji za nějákou odpověd a omlouvám se tak za hloupé dotazy ale přeci jen máte zkušenosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
12.6.17 13:04

@Petruna21 tak otěhotnět můžete určitě, ale nikdo vám to nezaručí. Počkejte na MS a jestli nedojde, tak testujte. Záleží i na tom, jestli víte, že jste měla plodné dny nebo si to myslíte. Nám první dcera nešla třičtvrtě roku, protože jsme se snažili vždy 12. a 13. den cyklu, protože tak ovulace většinou bývá. Jenže já ji mám až pár dní před MS…u druhé dcery jsem měřila teplotu a vyšlo to napoprvé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.6.17 13:06

@KKatka23 Právě že vím že jsem jí měla, mám i na to takový kalendář tam se vše píše ale není to 100% to je jasné :nevim: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.6.17 17:32

@Petruna21 chce to testovat ovulacnimi prouzky nebo merit bazalni teplotu…to pak je jisty! Kalendare jsou delane vseobecne na 28 denni cyklus a i tak na kazda z nas ovulaci jindy, i kazdy cyklus je jiny! Na kalendar bych se rozhodne nespolihala..! Nebo si hlidat cervikalni hlen! Podle toho to jde tez trochu poznat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.6.17 20:27

@Barun123 Já mám takový kalendář a ten není jen na 28 dní tam se mi ukazuje vše. Ale jinak děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
13.6.17 11:30

@Petruna21 Vykašli te se na plodné a neplodné dny… Doufám že když už tak si děláte OVU testy protože jak jsem tu už odněkrát četla tak někdo si počítal plodné dny podle telefonu a spali spolu jen v ty dny tak jsem se pak ani nedivila že nemohli otěhotnět…nejlepší je se na to neupínat mít sex ob den a tam máte jistotu že se do plodných dnů trefíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.6.17 11:37

@Kajka9 No sex o bden dá se říct i máme, tak uvidíme jak to dopadne ale děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
13.6.17 11:41

@Petruna21 My jsme to nějak neřešili řekli jsme si že by jsme teda už mohli mít miminko protože kamoškám v okolí se dlouho nedařilo tak že taky nám to bude asi nějakou dobu trvat no a vyšlo to hned na poprvé vůbec jsem tomu nevěřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí